Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

bız cok sıcakız zatı aslı:jeyyar:
gulpembe bekleyemedın mı 12 nısana kadr gacı al işte gordun mu kazık yemışsın neyse bundan sonra alma bısey nan benımde cnm cekıyo
burcum senı dınlıyoruz cnm

Allah'ım yaaaaa pembişim bir elma dilimleyicin eksikti sankim çeyizinde. :) hayırlı olsun yine de canım.
Almışsın artık üzülme... Ama bu kriz zamanı dikkatli ol... benneyaptımki

Söylemek istediğim şeye gelincede kızlar, ben bugünden itibaren kapalıyım... a.s

nasıl yanı kapalıyım derken :uhm:

yaw cok acele ettim biliyim ama işte saolasınız burcum hayırlı olsun tatlım cok güzeldir eminim

canım hayırlı olsun allah devamını nasip etsin... ne zamandır benim de yapmak istediğim ama nefsime yenik düştüğüm durum bu senin adına çok sevindim..

müjdemmm teşekkür ederim canım benim.

Sizler içinde ne zaman hazır hissederseniz olur inşeallah...

Pembişim anlattım ya cumartesi beni kızdırdı diye, o günden beri her telefonu Seni Seviyorum diyerek kapatıyorum benim oduncuğummmm. :) Dersini verdim tabeee

arkadaşlar benim bir derdim var dinleyebilirmisiniz beni

burcum demekki sürtceksin burunları yavas yavas yontcazda :jeyyar: anlat aslı tatlım dinleriz

ya arkadaşlar benim erkek arkadaşımın yarın doğum günü ve ne hediye alacağıma karar veremedim. ya bi de 1 haftadır aramız bozuk konuşmuyoruz birbirmizle ne o konuşuyo nede ben. düzeltmek istiyorum aramızı ama o kadar yumuşak olamıyorum

Hımmmm bu hediye meselesi de çok can sıkıcı oluyor...

Bence ona güzel bir mektup yaz, senin hayatındaki onun yerini, değerini, onu anlatan bir yazı... Aranızda bozukmuş ya o yüzden diyorum...

Onun yanında da şu ana kadar almadığın bir hediye varsa alabilirsin örnek: Gömlek, Kazak, Cüzdan, Saat, Traş makinesi... ????

güzel bi yerde süpriz yapabilirsin konuscaklarım var dersin

bunu net sayfasından aldım

Bir kavga sırasında

Biz kadınlar kendimizi ifade etme konusunda erkeklerden kesinlikle çok daha iyiyiz, işte bu yüzden de erkekler bizle küçük bir fikir çatışmasına girmekten bile kaçar. Eğer uzlaşma yoluna giderseniz sizi daha çok sevecekleri kesindir. 28 yaşındaki Levent "Kız arkadaşımla ailesinin evine gitmek istemediğim için kavga ediyorduk. Sonra konuyu birer bira içerken konuşmayı önerdi. O kadar mutlu oldum ki sonunda gitmeye karar verdim" diyor. Gördünüz mü? Kazanmaya devam ediyoruz.

burcu hayrlı olsun cnm
aslım ben bısey demeyım hc anlamam cnm
3 nısandada benımkısının var ne alsamkı ama düşündüğüm gomlek ve koldüğmesı var

işte konuşamıyorumki gülpembe ondan ayrıyken özlüyorum ama yanyana gelince konuşamıyorum

burcucum hayırlı olsun inş

aslıcım mesala güzel bi süpriz yapabilirsin mesela bende yapmayı düşünüyorum sanada fikir olsun kalpli bi çikolata kutusuna değişik şekillerde sütlü kakaolu bitter çikolatalar koy sonra hepsinde birazcık ye ve içine bi npt yaz ' HEPSıNıN TADINA BAKTIM AMA HıÇ BıRı SENıN KADAR TATLI DEĞıL ' diye sonrada gönder istersen duygularını anlatan bi mektup ta yazabilirsin eminim arayıp görüşmek konuşmak iticektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…