Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Evet ya kovulursam sebebi KK'dır. Gerçi bu zor günlerimde burası ve sizler olmasaydınız, kafayı yerdim.

Duyduk Duymadık başlığında Buluşmalar kısmına bak görürsün canım, Sultanahmet'te buluşma yaptılar ya bizde yapalım Pazar günlerinden birinde.

ya kovuyosalar da kovsunlar zaten maaş yok iş yok öööle oturuyoz napalım yane :mymeka:

evet cok destek oluyoruz birbirimize real dünyadan bile....tatlım biz su ceyiz alısverişini bi toparlansak güzel olur ama zamnlar insanlara uymuyor ama ii olurdu pazar sabahı güzel bi kahvaltı

tatlım gün daha belli değil ama bi ceyiz alısverişi olcakk

gülpembe böcüğüm de gelince kararlaştıralım tam bir tarih belirleyelim alışveriş olmasa bile tanışma, buluşma olsun... Ben çok isterim...

sende gelirsin kısss...tatlıslar ben simdi cıkıcam işime yogunlasman gerek Şeniz

gülpembe böcüğüm de gelince kararlaştıralım tam bir tarih belirleyelim alışveriş olmasa bile tanışma, buluşma olsun... Ben çok isterim...

olabilirrr tatlım böcük gelsin bakalım güzel olur bende isterim hem catlatırız :dilcikar: ben merak ediyorum sizlerri :jeyyar: ay suanda cok helecan oldum

buralardayım tatlım kimsecikler yok ya cıkıp giriyorum bende

geldim ben şakkıdı valla sabah iş yok diye açtım şom ağzımı bi yoğunluk çıktıki sorma :))
sen neler yaptın

bende arada bi yogun oluyom bazen bosa düşüyorum öle vakit geçirmece vakit öldürüyoz işte delikafadulden

aynen canım ya bunaldım valla
iş değiştirsen bi dert aynı yerde kalsan bi dert

ah tatlım ah yeni bi işe girsenn cıkartma olduklarında ilk sen ön planda olucan işe arkadslara alıscan cok zor ya ama yasamımız için -tatlicadiarzu-

dünde ben iş yok iş yok dedim 2 gündür işleri toparlayamıyorum kızlar ya.
Bu arada imzalarımız da pek cici olmuş hepimizin. :9)

sanırım böcügün durumunu bende yasıcam ssk olayı bilmiyorum kesin bişey yok ama bilmiyorum :1no2: imzayı cakana kadar canım cıktı masanın üstüne yapıstırdım sırnaşık şey sonra buraya koyabildim :lepi: ama cok cici duruyolar ya :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…