- 11 Aralık 2018
- 39.650
- 245.664
-
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
Size de bir yazık o zamanAfedersiniz ama neden yazik? Hanimefendi hemsire oldugunu, dogu sehrinde yasadigini, memleketinin burasi oldugunu yazmis oranin kulturunde de evlenme, sonrasinda da altin var demekki ne var bunda yaziklik? Meslegini eline almis evlenmeye karar vermis, keske akrabasi olmasaymis ama olmus kendisi de saglikci olduguna gore arastirip onlemini alir. Kusura bakmayin ama bu tavriniz cok incitici. Herkes ayni tarz hayat yasamak zorunda degil ayrica sizin tavriniz daha modern bir tavir da degil. Yazik diyerek yorum yapmaniz disardan son derece yersiz gorunuyor bilginize.
♥Afedersiniz ama neden yazik? Hanimefendi hemsire oldugunu, dogu sehrinde yasadigini, memleketinin burasi oldugunu yazmis oranin kulturunde de evlenme, sonrasinda da altin var demekki ne var bunda yaziklik? Meslegini eline almis evlenmeye karar vermis, keske akrabasi olmasaymis ama olmus kendisi de saglikci olduguna gore arastirip onlemini alir. Kusura bakmayin ama bu tavriniz cok incitici. Herkes ayni tarz hayat yasamak zorunda degil ayrica sizin tavriniz daha modern bir tavir da degil. Yazik diyerek yorum yapmaniz disardan son derece yersiz gorunuyor bilginize.
Teşekkür ediyorum sağolun.Vay be. Bazen bu forumda evlenip başıma şunlar bunlar geldi diyen kadınlar oluyor ya. Onlar da böyleydi demekki. Yolunuz açık olsun.
Aklindan geçirecek ve sıkça bunu yapmak isteyecek, orası kesinŞu şartlarda o evlilik yapılırsa boşanma ihtimali söz konusu olacak mı sence?
Siz ne şiş yansın ne kebap yansın istiyorsunuz ama bir taraf yanacakDenemek lazım çok teşekkürler
Asil yazik size gercekten, kendini gerceklestirememis insanlar baska hayat tarzlarina bu kadar kucumser yaklasirlar:) bu da sizin sucunuz degil gerci, hayat size o firsati vermemis, insallah gencsinizdir de zamanla olur.Size de bir yazık o zaman
Böyle olmaması için çabalıyorum, inanın bunun için buradayım ama buraya boşan işte ayrıl nişan at yazmak kolay bunu yaşamak zor eminim siz de biliyorsunuz.Aklindan geçirecek ve sıkça bunu yapmak isteyecek, orası kesin
Nişanlınız kaç yaşında? Denklik sadece eğitimle iyi anlaşmayla çok sevmekle olan bir şey değil. Aile yapısı olarak, zihniyet olarak size denk değiller. Bu diğerlerinden daha önemli aslında. Ayrıca "keşke herkes dengini bulabilse" diyen sizsiniz, ben değilim.Bakın nişanlım gerçekten aslında ikimiz ele alındığımızda dengim biri bir çok konuda bana çok tolere gösterir kendisi üniversite bitirmiş şuan akademisyenlik yapıyor okumayı gezmeyi seven saygılı ve kibar bir adam ama bu mevzu olunca annemi zorlamak istemiyorum diyor annen neden böyle yapıyor diyor sanki annem altını kendine alacak gibi yorumluyor onu seviyorum çok güzel yönleri var merhametli bir adam ama işte bunlar da başımıza geldi nasıl yok sayayım ki..
Aramızda 4 yaş var kendisi de 25 yaşında, evet onu çok uzun zamandır tanıyorum öyle zor zamanlarımda yanımda oldu ki, öyle destekler çıktı ki bana onu yok sayıp bir anda bi köşeye atamam ailesinde hata annesi istediği her konuda ona sen karışma diyebiliyorken bu mevzuda niye karışma diyemiyor bi onu da bilsem keşke..çok farklı yorumlar geldi okumak keyif verdi açıkçası bana ama bir yer var o da 6 7 yıl konuşmuş bu kız yani karşısındaki kişiyi iyice tanımış olması lazım. yani fikirler değişir ama öz az değişir ve olumlu değişmesi lazım. .. birde konu sahibi aranızdaki yaş farkı kaç ? yada aynı yaş mısınız ?
Ben o cümleyi herkes için iyi niyetle buldum keşke hayat bayram olsa manasında, yoksa ben de farkındayım evet ben kurdum bu cümleyi, nişanlım 25 yaşında 4 yaş büyük benden, zaten denk olmasaydık bence 6-7 sene buraya kadar gelmezdi ki şu zamana kadar da böyle sorunlar yaşamadık hiç sadece bu mevzu bizde kriz oldu.Nişanlınız kaç yaşında? Denklik sadece eğitimle iyi anlaşmayla çok sevmekle olan bir şey değil. Aile yapısı olarak, zihniyet olarak size denk değiller. Bu diğerlerinden daha önemli aslında. Ayrıca "keşke herkes dengini bulabilse" diyen sizsiniz, ben değilim.
bence test falan yapmak dogru seyler degil. acik olun, net olun, sinirlarinizi soyleyin.Yani ne yapacağım ki ne testine sokayım bilmiyorum..
Konu para ise asla insanları para ile sınamadan tanıyamazsınız...çok farklı yorumlar geldi okumak keyif verdi açıkçası bana ama bir yer var o da 6 7 yıl konuşmuş bu kız yani karşısındaki kişiyi iyice tanımış olması lazım. yani fikirler değişir ama öz az değişir ve olumlu değişmesi lazım. .. birde konu sahibi aranızdaki yaş farkı kaç ? yada aynı yaş mısınız ?
Gerçekten en doğru yaklaşım bu net olmak lazım o masada ben yok ya ne gerek var belki bozdurmam takarım deseydim hic bunları yasamayacaktım iste.bence test falan yapmak dogru seyler degil. acik olun, net olun, sinirlarinizi soyleyin.
boyle pasif agresif davranislar olgun insan hareketleri degil.
bir seyden rahatsizsan soyle. kabul etmeyecegin bir sey ise bir daha olmasin, olursa kabul etmem de.
sahte altin istemiyorsan, hayir diyemesen bile biz bi dusunelim de.
net ol.
Biz seni tanımayız durumunu yazan sensin ilk sorunda yıllarca başına taparim diyen adamla evlenmek istiyorsan evlen buyur..4 senelik evliyim eşim bana yıllarca başına taparim derse kapıyı gösteririm kişilik meselesi buBöyle olmaması için çabalıyorum, inanın bunun için buradayım ama buraya boşan işte ayrıl nişan at yazmak kolay bunu yaşamak zor eminim siz de biliyorsunuz.
Anneme kin gütmüyor ön yargılı davranıyor annemle arasında kötü bişey geçmedi ama arkadan arkaya fikir yürütüyor halbuki aslında hata kendi bakış açılarındaAnnen gormus gecirmis dinle onu konu para altin degil ama simdiden ona Evet buna Evet dersen ilerde konu buyur simdi bile nisanlin annene kin guduyor ve sen ondan korkuyorsun yapma
Teşekkür ederim.Biz seni tanımayız durumunu yazan sensin ilk sorunda yıllarca başına taparim diyen adamla evlenmek istiyorsan evlen buyur..4 senelik evliyim eşim bana yıllarca başına taparim derse kapıyı gösteririm kişilik meselesi bu
5 yıllık bir ilişkim var. Ailesi keşke sahte altın alsaydık yok ay sonu daha ucuz olacak o zaman alalım vs dese ve o da saçmaladıklarını söylemese, bu küçük hesapları anormal bulduğunu belirtmese buz gibi soğurum, bir değeri kalmaz gözümde.Böyle olmaması için çabalıyorum, inanın bunun için buradayım ama buraya boşan işte ayrıl nişan at yazmak kolay bunu yaşamak zor eminim siz de biliyorsunuz.