Ağzımda sürekli qarip bir tad var napmalıyım.

S

Sevil_83

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Sevil_83
Arkadaşlar benim ağzımda iğrenç bi tad var.Sizdede oluyormu bu.Kusma 1 kez oldu.Ama bulantılarım var.Bi öneriniz varmı?

• Konu Sahibi Sevil_83
ne yesen acı bi tatmı?bende aynı durumdayım yediğim hiçbişeyin tadını alamıyorum geçeçek inşallah.

• Konu Sahibi Sevil_83
hamileliğimin başında aynen benimde garip bi tat vardı geçmek bilmiyodu ağzımda sürekli mentos oluyodu biraz hafifletiyodu bulantımla birlikde 17. haftadan sonra geçdi.

• Konu Sahibi Sevil_83
gecer meak etmeyin,atlatin 3 ayi hepsi yavas yavas gecer,,,,,,,,,yerimseniben

• Konu Sahibi Sevil_83
hamileliğimin başında aynen benimde garip bi tat vardı geçmek bilmiyodu ağzımda sürekli mentos oluyodu biraz hafifletiyodu bulantımla birlikde 17. haftadan sonra geçdi.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

• Konu Sahibi Sevil_83
ilk haftalarda benımde oyleydi. acı bir tat, metal gibi sanki.. 10. haftalara dogru gecti.fazla naneli bir dıs macunu almıstım sırf o tat gecsin diye hatta....

• Konu Sahibi Sevil_83

benim ilk çocugumda yokdu bole şey
merak ettim sizin bebegin cinsiyeti bellimi ve nedir?

• Konu Sahibi Sevil_83
arkadaşlar sürekli bişeyler yiyorum ama 5 dak-dan sonra yine aynı şey((((((((((((((((

• Konu Sahibi Sevil_83
geçer canım bende de pas tadı gibi tat oluyordu şimdi geçti ve iştahım açıldı senin de az kalmış sabret.

• Konu Sahibi Sevil_83
ilk haftalarda normalmis bende olmadi amaarkadasim hep akiz cegnerdi, tatli sakizlardan günde 10 tane cegneyip atardi:) yada agzinda hep vitamin sekeri bulunurdu:)

• Konu Sahibi Sevil_83
kızlar o problem bemnımde var ne yesem ıkı dakka sonra ağzımın tadı acı garıp .............gecer dedım hala gecmedı seker yesemde acı yesemde aynı tad cok sıkıcı 22 ye gırdım hala var bulantılarım bıttı ama bu devam edıyo coğul old ıcın sanırım uzun surecek cozum yok gıbı ..........rabbım kolaylık versın herkese

• Konu Sahibi Sevil_83
ne yaparsaniz yapin o tad gecmez...3 ay yada 4 ayi bitirin öyle gidiyo kendiliginden...
bende de oluyodu sanki metalik bir tad pil yalamisim gibi yutkunmak bile istemiyodum...6 haftaya yakin sürdü sonra kendiliginden gecti

• Konu Sahibi Sevil_83
ayyyy hamileliğimde en çok sıkıntı çektiğim şeylerden biri o tat ilk günler başladı bi daha geçmedi 4 aydan sonra azaldı ama doğurana kadar tam olarak geçmedi tabiii 4 aydan sonra artık belli belirsizdi
ama ne iğrençti yawww bu arada alakası varmı bilemem benim oğlum oldı

• Konu Sahibi Sevil_83
canim bilgilerinizden ve desteginizden dolayi hepinizi opuyorum iyiki varsiniz

• Konu Sahibi Sevil_83
benim de ilk haftalarda olmuştu 16 haftalıkken mide bulantılantılarımla birlikte o da geçti...kafamçokkarıştı

• Konu Sahibi Sevil_83
canım benimki 16. haftamda geçmişti. çok kötü bişey. ne yesem geçmiyodu. sakız çiğniyodum şekerlilerden az kalmış canım sabret biraz daha.

• Konu Sahibi Sevil_83
bende 4.ayıma girecem ama ağzımın tadı değişmedi şeker komasına girecem nerdeyse. en kısa zamanda geçmesi dileğiyle...

• Konu Sahibi Sevil_83
ilk öğrendiğim günden beri o iğrenç acımsı metalik tatla 7/24 yaşıyorum..bıktım artık..hiçbirşeyin tadını alamıyorum..yemek yiyorum,2 dk sonra ne yediğimi unutuyorum,yine aynı tat başlıyo..berbat bişey ya..sakız iyi fikir ama,denemek lazım..10. haftadayım,lütfen bitsin artık bu işkencekafamçokkarıştı

• Konu Sahibi Sevil_83
aynen her dakika ne gördüysem yiyorum yidiklerim de sanki boğazıma diziliyor.Ojok yapıyor sanki.

• Konu Sahibi Sevil_83
bende 4.ayıma girecem ama ağzımın tadı değişmedi şeker komasına girecem nerdeyse. en kısa zamanda geçmesi dileğiyle...

ama o kadar şeker yemen iyi değil ki canım.gereksiz kilo alırsın iyi olmaz.şeker yerine kuru üzüm hurma gibi bişeyler tutsan ağzında olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…