• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağzımda sanki şeker var 🤦🏻‍♀️

Merhabalar , bugün sabahtan beri bi sorunla karşı karşıyayım . Çok canım sıkıldı. Sabah kahvaltısında biraz helva yedim. Kahvaltı sonrasında ağzımda yoğun bi tatlı hissi oluştu. Midem bulanmaya başladı . Geçirmek için her şeyi denedim ama ne çare asla azalmayan bir his . Sanki ağzımda bi kesme şeker var devamlı şeker tadıyorum. Su içsem şekerli gibi geliyor tadı. Tatlı bir şey görmeye asla tahammülüm yok. 12 saat oldu hala böyle geçmiyor. Böyle bişi yaşayan var mı ? Neden olabilir ki bu ? Ne yapsam iyi gelir ?
Evet ben yaşıyorum. Yapay tatlandırıcı içeren şeyler yediğimde ertesi güne kadar o şekerli tat geçmiyo ağzımdan ve neffret ediyorum.

Hic cikolata yemedigim bir hayat düşünmem. O donemde genelde bitter tuketirdim. Bitter az miktarda faydali bir sey hatta.
Sevindim senin adına saglikli bir yasam deniyor ama tamamen kesmek benlik degil. 🙂
Muzu ben suan sutle yiyorum ve kucuk muz tüketiyorum cunku muz sekeri cok çabuk yukseltiyormus. Ama sende seker yokmus zaten yiyebilirsin de aklinda bulunsun
Hakkısın , muzda şekeri yükseltebilir. Ama tam olgunlaşmamış muz seçebilirsiniz . Bu arada bebeğin hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın insallah ❤️

Hakkısın , muzda şekeri yükseltebilir. Ama tam olgunlaşmamış muz seçebilirsiniz . Bu arada bebeğin hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın insallah ❤️
Amin insallah ❤ Olgunlasmams olgunlasmis degilde doktor kucuklerden ve sutle ye dedi.
Ithal muz almamaya calisiyoruk bh sebeple

Merhabalar , bugün sabahtan beri bi sorunla karşı karşıyayım . Çok canım sıkıldı. Sabah kahvaltısında biraz helva yedim. Kahvaltı sonrasında ağzımda yoğun bi tatlı hissi oluştu. Midem bulanmaya başladı . Geçirmek için her şeyi denedim ama ne çare asla azalmayan bir his . Sanki ağzımda bi kesme şeker var devamlı şeker tadıyorum. Su içsem şekerli gibi geliyor tadı. Tatlı bir şey görmeye asla tahammülüm yok. 12 saat oldu hala böyle geçmiyor. Böyle bişi yaşayan var mı ? Neden olabilir ki bu ? Ne yapsam iyi gelir ?
Gizli şeker olabilir aç karnina kan tahlili verip baktırın bence😒

Oysaki süt kan şekerini çok hızlı çıkartır . Sütün içindende çok miktarda şeker var 🙄
Yok canim ya sen yanlis biliyorsun. Sut ve elma kan sekerini duzene sokan gidalardir. Arastirablirsin. Hele seker hastalari icin tarçınlı süt mukemmel bir icecektir. Sutte kan sekeri hizli artmasin diye kullanilir.

Yok canim ya sen yanlis biliyorsun. Sut ve elma kan sekerini duzene sokan gidalardir. Arastirablirsin. Hele seker hastalari icin tarçınlı süt mukemmel bir icecektir. Sutte kan sekeri hizli artmasin diye kullanilir.
Biz ballı süt veriyoruz şoka giren hastalara . Sanırım ordan kalmış aklımda. Süt dişler içinde faydalı. Hatta diş doktorum eger yemekten yada asit bişeyden sonra diş fırçalama imkanın yoksa bir dilim eskitilmiş kasar ye derdi ☺️

Biz ballı süt veriyoruz şoka giren hastalara . Sanırım ordan kalmış aklımda. Süt dişler içinde faydalı. Hatta diş doktorum eger yemekten yada asit bişeyden sonra diş fırçalama imkanın yoksa bir dilim eskitilmiş kasar ye derdi ☺️
Herhalde ordan kaldi aklinda 🙂 evet cok faydali bir icecek bana normal sut dokunuyor laktozsuz iciyorum tadi da daha güzel geliyor hic siskinlikte yapmiyor. Tavsiye ederim

İlk defa brnim falla işim olmaz diyen bi bayana denk geldim🤔😁
Ciddimisiniz😄
O kadar yuksek mi oran yav:)
Cogu eglence icin oylesine takilir bence,bekarken arkadaslarim baktirirdi,merak etsem de denemedim hic.
Simdi de falimda gorebileceklerim yanimda zaten,fakat kahvenin o tabaga ters cevrilince biraktigi desenleri bile severim💝

Back
X