- Konu Sahibi LarkeTanner
Aynen. Şekersiz Türk kahvesi içTürk kahvesivalla her tadı temizliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen. Şekersiz Türk kahvesi içTürk kahvesivalla her tadı temizliyor
Yaaa biliyomusunuz siz de yaşadınız mı ? Neden oluyor peki ? Geçecek mi ? Ben mandalina bile yiyemedim çok kötü şekere bulanmış gibi oldum . Ne yapacağımı bilemiyorum .Berbat bir his o![]()
Evet ben yaşıyorum. Yapay tatlandırıcı içeren şeyler yediğimde ertesi güne kadar o şekerli tat geçmiyo ağzımdan ve neffret ediyorum.Merhabalar , bugün sabahtan beri bi sorunla karşı karşıyayım . Çok canım sıkıldı. Sabah kahvaltısında biraz helva yedim. Kahvaltı sonrasında ağzımda yoğun bi tatlı hissi oluştu. Midem bulanmaya başladı . Geçirmek için her şeyi denedim ama ne çare asla azalmayan bir his . Sanki ağzımda bi kesme şeker var devamlı şeker tadıyorum. Su içsem şekerli gibi geliyor tadı. Tatlı bir şey görmeye asla tahammülüm yok. 12 saat oldu hala böyle geçmiyor. Böyle bişi yaşayan var mı ? Neden olabilir ki bu ? Ne yapsam iyi gelir ?
Hakkısın , muzda şekeri yükseltebilir. Ama tam olgunlaşmamış muz seçebilirsiniz . Bu arada bebeğin hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın insallahHic cikolata yemedigim bir hayat düşünmem. O donemde genelde bitter tuketirdim. Bitter az miktarda faydali bir sey hatta.
Sevindim senin adına saglikli bir yasam deniyor ama tamamen kesmek benlik degil.
Muzu ben suan sutle yiyorum ve kucuk muz tüketiyorum cunku muz sekeri cok çabuk yukseltiyormus. Ama sende seker yokmus zaten yiyebilirsin de aklinda bulunsun
Amin insallah ❤ Olgunlasmams olgunlasmis degilde doktor kucuklerden ve sutle ye dedi.Hakkısın , muzda şekeri yükseltebilir. Ama tam olgunlaşmamış muz seçebilirsiniz . Bu arada bebeğin hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın insallah![]()
Oysaki süt kan şekerini çok hızlı çıkartır . Sütün içindende çok miktarda şeker varAmin insallah ❤ Olgunlasmams olgunlasmis degilde doktor kucuklerden ve sutle ye dedi.
Ithal muz almamaya calisiyoruk bh sebeple
Gizli şeker olabilir aç karnina kan tahlili verip baktırın benceMerhabalar , bugün sabahtan beri bi sorunla karşı karşıyayım . Çok canım sıkıldı. Sabah kahvaltısında biraz helva yedim. Kahvaltı sonrasında ağzımda yoğun bi tatlı hissi oluştu. Midem bulanmaya başladı . Geçirmek için her şeyi denedim ama ne çare asla azalmayan bir his . Sanki ağzımda bi kesme şeker var devamlı şeker tadıyorum. Su içsem şekerli gibi geliyor tadı. Tatlı bir şey görmeye asla tahammülüm yok. 12 saat oldu hala böyle geçmiyor. Böyle bişi yaşayan var mı ? Neden olabilir ki bu ? Ne yapsam iyi gelir ?
Ben o saatte kahve iciyordum,canini sevdigimin kahvesi,her saatte icilir,eşsiz kokulu askimmmGece gece canım cekti , damla sakızlı olsa hiç fena olamazdı![]()
Yok canim ya sen yanlis biliyorsun. Sut ve elma kan sekerini duzene sokan gidalardir. Arastirablirsin. Hele seker hastalari icin tarçınlı süt mukemmel bir icecektir. Sutte kan sekeri hizli artmasin diye kullanilir.Oysaki süt kan şekerini çok hızlı çıkartır . Sütün içindende çok miktarda şeker var![]()
Yapın da içelim fallar bendenBen o saatte kahve iciyordum,canini sevdigimin kahvesi,her saatte icilir,eşsiz kokulu askimmm![]()
Biz ballı süt veriyoruz şoka giren hastalara . Sanırım ordan kalmış aklımda. Süt dişler içinde faydalı. Hatta diş doktorum eger yemekten yada asit bişeyden sonra diş fırçalama imkanın yoksa bir dilim eskitilmiş kasar ye derdiYok canim ya sen yanlis biliyorsun. Sut ve elma kan sekerini duzene sokan gidalardir. Arastirablirsin. Hele seker hastalari icin tarçınlı süt mukemmel bir icecektir. Sutte kan sekeri hizli artmasin diye kullanilir.
Özellikle sabah sabah gelen kahve kokusu cezbediyor her haliyleBen o saatte kahve iciyordum,canini sevdigimin kahvesi,her saatte icilir,eşsiz kokulu askimmm![]()
Ahhahhahh benim falla isim olmaz,ama kahve dendi mi her daim varim,buyurunYapın da içelim fallar benden![]()
Hele o ogutulurken carsida,Allahim bir kilometreden kedi gibi takip ederimÖzellikle sabah sabah gelen kahve kokusu cezbediyor her haliyle![]()
Herhalde ordan kaldi aklindaBiz ballı süt veriyoruz şoka giren hastalara . Sanırım ordan kalmış aklımda. Süt dişler içinde faydalı. Hatta diş doktorum eger yemekten yada asit bişeyden sonra diş fırçalama imkanın yoksa bir dilim eskitilmiş kasar ye derdi![]()
İlk defa brnim falla işim olmaz diyen bi bayana denk geldimAhhahhahh benim falla isim olmaz,ama kahve dendi mi her daim varim,buyurun![]()
![]()
Ciddimisinizİlk defa brnim falla işim olmaz diyen bi bayana denk geldim![]()