Ağzımda sanki şeker var 🤦🏻‍♀️

LarkeTanner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
2.202
2.077
83
34
Merhabalar , bugün sabahtan beri bi sorunla karşı karşıyayım . Çok canım sıkıldı. Sabah kahvaltısında biraz helva yedim. Kahvaltı sonrasında ağzımda yoğun bi tatlı hissi oluştu. Midem bulanmaya başladı . Geçirmek için her şeyi denedim ama ne çare asla azalmayan bir his . Sanki ağzımda bi kesme şeker var devamlı şeker tadıyorum. Su içsem şekerli gibi geliyor tadı. Tatlı bir şey görmeye asla tahammülüm yok. 12 saat oldu hala böyle geçmiyor. Böyle bişi yaşayan var mı ? Neden olabilir ki bu ? Ne yapsam iyi gelir ?

Merhabalar , bugün sabahtan beri bi sorunla karşı karşıyayım . Çok canım sıkıldı. Sabah kahvaltısında biraz helva yedim. Kahvaltı sonrasında ağzımda yoğun bi tatlı hissi oluştu. Midem bulanmaya başladı . Geçirmek için her şeyi denedim ama ne çare asla azalmayan bir his . Sanki ağzımda bi kesme şeker var devamlı şeker tadıyorum. Su içsem şekerli gibi geliyor tadı. Tatlı bir şey görmeye asla tahammülüm yok.Böyle bişi yaşayan var mı ? Neden olabilir ki bu ? Ne yapsam iyi gelir ?
Bol su içseydiniz

Psikolojik sorunlariniz mi var acaba hic böyle bir sey duymadim. Netten baktiniz mi hic?
Baktım şeker hastalığı fln diyor ama bi anda böyle bişe olmasına şaşırdım . Geçirmek için tatlı en ufak bişi yemedim . Acı biber turşuları yedim tuz yaladım. Herşeyi yaptım olmuyor ya . Bol su içtim afedersiniz sık sık tuvalete çıktım sanki şeker gitmiyo vicudumdan 🤦🏻‍♀️

Baktım şeker hastalığı fln diyor ama bi anda böyle bişe olmasına şaşırdım . Geçirmek için tatlı en ufak bişi yemedim . Acı biber turşuları yedim tuz yaladım. Herşeyi yaptım olmuyor ya . Bol su içtim afedersiniz sık sık tuvalete çıktım sanki şeker gitmiyo vicudumdan 🤦🏻‍♀️
Allah allah seker de kurulukta oluyor ama birde aniden olur mu ki o ? Ben duymadim seker hastalrindan suan bende de var misal ama kuruyor cikinca ,canim deli seker istiyor falan filan. Bence psikolojik olabilir ya tekrar seker yiyin bakalim tadi alcak misiniz

Allah allah seker de kurulukta oluyor ama birde aniden olur mu ki o ? Ben duymadim seker hastalrindan suan bende de var misal ama kuruyor cikinca ,canim deli seker istiyor falan filan. Bence psikolojik olabilir ya tekrar seker yiyin bakalim tadi alcak misiniz
Hmm anladım ya bilmiyorum ki bende şekeri ağzıma alma cesaretim yok şuan. Tatlıdan tiksinmeye başladım. Sadece turşu suyu gibi şeyler istiyo canım sürekli tuzlu bişiler yemeye çalışıyorum.

Biraz helva sonrası 12 saat geçmeyen ağızda şeker tadı mı? Pek alaka kuramadım. Sanırım psikolojik kökenli bir durum ya da dr un tanı koyabilceği bir olgu bu🤷🏼‍♀️

Ağızda şeker tadı, bazı insanlarda şekerli bir gıda ile beslenmemesine rağmen ortaya çıkabilmektedir. Diyabet, diyabetik ketoasidoz, nörolojik rahatsızlıklar,gebelik,ilaçlar veya enfeksiyonlar ve çok nadir kanser belirtileri gibi çeşitli sağlık koşulları nedeniyle ağızda tatlılık hissi oluşabilir.

İnsanların büyük bir kısmı hayatlarını bir döneminde ağızda şeker tadı yaşayabilirler. Bu durum çoğunlukla geçicidir ve kendiliğinden kaybolur.
Sık sık olursa doktora gitmelisiniz.

Bence o bagımlılıktan . Şekerde çok bagımlılık yapar biliyorsun

Hmm anladım ya bilmiyorum ki bende şekeri ağzıma alma cesaretim yok şuan. Tatlıdan tiksinmeye başladım. Sadece turşu suyu gibi şeyler istiyo canım sürekli tuzlu bişiler yemeye çalışıyorum.
Belki de nezle grip falan mi acaba ? Agzinin tadi gitmis derler ya bence bir karsilastir. Misal gecen gun benim burnum tikandi tat gitti. Petekler kurutuyor burnumu belki boyle bir seydir.

Back
X