Dis ipini geçirdiğin ara yüzeylerden şiddetli koku geliyorsa çürük vardirdiş ipi alayım öleyse hemen marketten.
cnm ağız kokusu diş çürüğü, diş eti rahatsızlıkları, sinüzit ve sindirim sistemi rahatsızlıklarında görülür. ayrıca dişlerin birbirlerine bakan yüzleri diş fırçasıyla temizlenemediğinden eğer diş ipi de kullanmıyorsan, besin artıkları ve plak birikir ve koku oluşumuna neden olur. öncelikle diş ipi kullamayı dene ve dil temizliğinede dikkat et, eğer koku geçmezse bir diş hekimine git, eğer çürüğün ve diş eti hastalığın yoksa midene baktır derim. geçmiş olsunBaşlıkta belirttim bilmem yeterli mi cevap alabilmem icin.
şaka bi yana
bi yıldır ağzım kokuor. sebebi ne olabilir. ağız kokusu iki şeyden olur die biliorum. biri diş çürüğü dieri bende ülser var ondan da olabilecegini düşünüyorum. bende diş cürüğü yok ama yinede belki oluşum aşamasındadır. öyleyse nasıl kokuyu önleyebilirim. Diş fırcaladıktan sora bile kokuor ağzım. naneli şekerler fayda etmior. hic bişey fayda etmıor. varsa çözüm önerilerinizi değerlendirmeye alıcam
sevdigimi rahat rahat öpeyim bari, frenc kis falan yapayım
diş doktora mı gideyim yoksa mideye mi baktırmalıyım?
canım çürük olup olmadıgını anlayamazsın sen bence once diş doktoruna git ülserin yapacağını sanmıyorum..15 yasında kardesımın bayagı kokuyodu dıs doktoruna goturduk duzenlı fırcaladıgı halde 5 tane curugu varmıs dolgu yapılınca hepsi gecti ustelık hıc agrısı da yoktu .. sırf koku ıcın gtmıstık.Başlıkta belirttim bilmem yeterli mi cevap alabilmem icin.
şaka bi yana
bi yıldır ağzım kokuor. sebebi ne olabilir. ağız kokusu iki şeyden olur die biliorum. biri diş çürüğü dieri bende ülser var ondan da olabilecegini düşünüyorum. bende diş cürüğü yok ama yinede belki oluşum aşamasındadır. öyleyse nasıl kokuyu önleyebilirim. Diş fırcaladıktan sora bile kokuor ağzım. naneli şekerler fayda etmior. hic bişey fayda etmıor. varsa çözüm önerilerinizi değerlendirmeye alıcam
Sn. Muzir koku ile ilgili ne yaptiniz?midedenmiymiş?teşekkür ederim arkadaşlar önerileri bir bir uygulayıp sonucları burayya yazacamm
soda içmek ağız kokusunu geçiriyo diye biliyorumBaşlıkta belirttim bilmem yeterli mi cevap alabilmem icin.
şaka bi yana
1.5 sene önceki konu biraz geç kaldın sormaklaSn. Muzir koku ile ilgili ne yaptiniz?midedenmiymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?