Önce diş hekimi, muhakkak vardır bi problem. Yoksa o zaman gastrolojiye gidersin.Başlıkta belirttim bilmem yeterli mi cevap alabilmem icin.
şaka bi yana
bi yıldır ağzım kokuor. sebebi ne olabilir. ağız kokusu iki şeyden olur die biliorum. biri diş çürüğü dieri bende ülser var ondan da olabilecegini düşünüyorum. bende diş cürüğü yok ama yinede belki oluşum aşamasındadır. öyleyse nasıl kokuyu önleyebilirim. Diş fırcaladıktan sora bile kokuor ağzım. naneli şekerler fayda etmior. hic bişey fayda etmıor. varsa çözüm önerilerinizi değerlendirmeye alıcam
sevdigimi rahat rahat öpeyim bari, frenc kis falan yapayım
diş doktora mı gideyim yoksa mideye mi baktırmalıyım?
bilmiyorum ki. ikisi aynı şeyler deil mi. insan kendi ağzı/ nefesi koktuğunu anlayamaz ki. karşıdaki sölerse ancak.ağzın mı kokuyor yoksa nefesin mi?
midene baktır tabii ki de
koku her 2 tarafı da rahatsız ediyor hatta etrafınızdakileri de
Rabbim sifa versin..
oyleyse diş doktora goruneyim, buraya yeni geldiim icin diş doktoru bulmam gerek ayrıyeten.Önce diş hekimi, muhakkak vardır bi problem. Yoksa o zaman gastrolojiye gidersin.
cok farklı mı ki bilemicem. kendi kokuyu duyamam ki.evet nefes le ağız ayrı şeyler
onu denedim, cok faydası etmediDilinizi de fırçalayın.
bi deneyeyim o zaman :)misvak kullan bir hafta .sonucu yaz
maydanoz yaprağı deneyeyim umarım faydası olur gecici bile olsa.Oncelikle doktora gitmelisiniz, kesin cozumu ve nedeni icin.
Gecici cozum olarak taze nane veya maydonoz yapragi cignemenizi tavsiye edebilirim.
kronikleşmiş farenjit veyahut iltihaplı bir bogaz da koku yapar.
kardesminde uzun yıllar agzı koktu...farenjitten kaynaklıymış megerse...
sesim kısıldı sankim. ya kulaklarım ağırlaşıyor yada sesim gidior :) naneli şeker yemicem bundan sora. dil fircalamak da fayda etmedi.Bi arkadas da demiş dilinizi de fircalayin muhakkak.. ama gecmezse de bi doktora görünün. Ayrica su naneli sekerlerden de cok kullanmayin çünkü ses tellerine zarar verdigini okumustum bir yerde...
bilmiyorum ki. ikisi aynı şeyler deil mi. insan kendi ağzı/ nefesi koktuğunu anlayamaz ki. karşıdaki sölerse ancak.
Kendiniz mi fark ettiniz?
yok sevdicem farketti. ben anladım da pek deil . açlıktan kokar ya öle sandım. ama sürekli 7/24 kokuor. rahatsız edici.
Afedersin tuvalet gibi koku varsa dis curugu vardir, dişlerin ara yüzeyinde ise goremezsin. Dis ipi kullanarak kendini muayene edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?