Ağzım kokuor ne yapmalıyım ?

muzir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
413
229
123
Başlıkta belirttim bilmem yeterli mi cevap alabilmem icin.
şaka bi yana
bi yıldır ağzım kokuor. sebebi ne olabilir. ağız kokusu iki şeyden olur die biliorum. biri diş çürüğü dieri bende ülser var ondan da olabilecegini düşünüyorum. bende diş cürüğü yok ama yinede belki oluşum aşamasındadır. öyleyse nasıl kokuyu önleyebilirim. Diş fırcaladıktan sora bile kokuor ağzım. naneli şekerler fayda etmior. hic bişey fayda etmıor. varsa çözüm önerilerinizi değerlendirmeye alıcam
sevdigimi rahat rahat öpeyim bari, frenc kis falan yapayım

diş doktora mı gideyim yoksa mideye mi baktırmalıyım?

midene baktır tabii ki de
koku her 2 tarafı da rahatsız ediyor hatta etrafınızdakileri de
Rabbim sifa versin..

Önce diş hekimi, muhakkak vardır bi problem. Yoksa o zaman gastrolojiye gidersin.

Oncelikle doktora gitmelisiniz, kesin cozumu ve nedeni icin.
Gecici cozum olarak taze nane veya maydonoz yapragi cignemenizi tavsiye edebilirim.

kronikleşmiş farenjit veyahut iltihaplı bir bogaz da koku yapar.

kardesminde uzun yıllar agzı koktu...farenjitten kaynaklıymış megerse...

midene baktır tabii ki de
koku her 2 tarafı da rahatsız ediyor hatta etrafınızdakileri de
Rabbim sifa versin..

amin saolasın.
Önce diş hekimi, muhakkak vardır bi problem. Yoksa o zaman gastrolojiye gidersin.
oyleyse diş doktora goruneyim, buraya yeni geldiim icin diş doktoru bulmam gerek ayrıyeten.

evet nefes le ağız ayrı şeyler
cok farklı mı ki bilemicem. kendi kokuyu duyamam ki.

Dilinizi de fırçalayın.
onu denedim, cok faydası etmedi

misvak kullan bir hafta .sonucu yaz
bi deneyeyim o zaman :)

Oncelikle doktora gitmelisiniz, kesin cozumu ve nedeni icin.
Gecici cozum olarak taze nane veya maydonoz yapragi cignemenizi tavsiye edebilirim.
maydanoz yaprağı deneyeyim umarım faydası olur gecici bile olsa.

kronikleşmiş farenjit veyahut iltihaplı bir bogaz da koku yapar.

kardesminde uzun yıllar agzı koktu...farenjitten kaynaklıymış megerse...

iltihaplı boğaz olamaz cunku daha yeni kbb ye göründüm. farenjit ayrı bişey mi nereye baktırmak gerek ?

Bi arkadas da demiş dilinizi de fircalayin muhakkak.. ama gecmezse de bi doktora görünün. Ayrica su naneli sekerlerden de cok kullanmayin çünkü ses tellerine zarar verdigini okumustum bir yerde...

Bi arkadas da demiş dilinizi de fircalayin muhakkak.. ama gecmezse de bi doktora görünün. Ayrica su naneli sekerlerden de cok kullanmayin çünkü ses tellerine zarar verdigini okumustum bir yerde...
sesim kısıldı sankim. ya kulaklarım ağırlaşıyor yada sesim gidior :) naneli şeker yemicem bundan sora. dil fircalamak da fayda etmedi.

kbb farenjit olsaydınız söylerdi...diger seçenekler kalıyor bu durumda...

Afedersin tuvalet gibi koku varsa dis curugu vardir, dişlerin ara yüzeyinde ise goremezsin. Dis ipi kullanarak kendini muayene edebilirsin

yok hayır kırmadan söledi bunu. cok ama cok utandı, söylemekte cok zorlandı. kıpkırmızı kesildi falan. ay cok tatlıydı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…