Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ağzım kokuor ne yapmalıyım ?
- Konu Sahibi muzir
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Aralık 2012
- 1.983
- 440
- 373
Dis ipini geçirdiğin ara yüzeylerden şiddetli koku geliyorsa çürük vardirdiş ipi alayım öleyse hemen marketten.
Ayrica dilini bir kaşıkla arkadan one doğru surtersen dilini de temizlemiş olursun
- 3 Ağustos 2014
- 255
- 36
- 38
- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- 31 Temmuz 2014
- 39
- 41
- 288
cnm ağız kokusu diş çürüğü, diş eti rahatsızlıkları, sinüzit ve sindirim sistemi rahatsızlıklarında görülür. ayrıca dişlerin birbirlerine bakan yüzleri diş fırçasıyla temizlenemediğinden eğer diş ipi de kullanmıyorsan, besin artıkları ve plak birikir ve koku oluşumuna neden olur. öncelikle diş ipi kullamayı dene ve dil temizliğinede dikkat et, eğer koku geçmezse bir diş hekimine git, eğer çürüğün ve diş eti hastalığın yoksa midene baktır derim. geçmiş olsunBaşlıkta belirttim bilmem yeterli mi cevap alabilmem icin.
şaka bi yana
bi yıldır ağzım kokuor. sebebi ne olabilir. ağız kokusu iki şeyden olur die biliorum. biri diş çürüğü dieri bende ülser var ondan da olabilecegini düşünüyorum. bende diş cürüğü yok ama yinede belki oluşum aşamasındadır. öyleyse nasıl kokuyu önleyebilirim. Diş fırcaladıktan sora bile kokuor ağzım. naneli şekerler fayda etmior. hic bişey fayda etmıor. varsa çözüm önerilerinizi değerlendirmeye alıcam
sevdigimi rahat rahat öpeyim bari, frenc kis falan yapayım
diş doktora mı gideyim yoksa mideye mi baktırmalıyım?
- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
canım çürük olup olmadıgını anlayamazsın sen bence once diş doktoruna git ülserin yapacağını sanmıyorum..15 yasında kardesımın bayagı kokuyodu dıs doktoruna goturduk duzenlı fırcaladıgı halde 5 tane curugu varmıs dolgu yapılınca hepsi gecti ustelık hıc agrısı da yoktu .. sırf koku ıcın gtmıstık.Başlıkta belirttim bilmem yeterli mi cevap alabilmem icin.
şaka bi yana
bi yıldır ağzım kokuor. sebebi ne olabilir. ağız kokusu iki şeyden olur die biliorum. biri diş çürüğü dieri bende ülser var ondan da olabilecegini düşünüyorum. bende diş cürüğü yok ama yinede belki oluşum aşamasındadır. öyleyse nasıl kokuyu önleyebilirim. Diş fırcaladıktan sora bile kokuor ağzım. naneli şekerler fayda etmior. hic bişey fayda etmıor. varsa çözüm önerilerinizi değerlendirmeye alıcam
Sn. Muzir koku ile ilgili ne yaptiniz?midedenmiymiş?teşekkür ederim arkadaşlar önerileri bir bir uygulayıp sonucları burayya yazacamm
- 18 Eylül 2015
- 68
- 33
- 88
- 34
soda içmek ağız kokusunu geçiriyo diye biliyorumBaşlıkta belirttim bilmem yeterli mi cevap alabilmem icin.
şaka bi yana
- 20 Ocak 2010
- 45.888
- 162.994
- 798
- 43
1.5 sene önceki konu biraz geç kaldın sormaklaSn. Muzir koku ile ilgili ne yaptiniz?midedenmiymiş?
- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
Kesinlikle agiz kokusu konusunda atlanilan bir nokta var DİL TEMİZLİGİ , dil temizligi agiz bakiminda dis fircalamaktan sonra en önemli faktör...
Dislerini fircaladiktan sonra dil temizleyici kismiyla kazi dilinin üst yüzeyini, dilin tamamen temizlenince (dil tamamen pembelesince) bir cay bardaginin yarisi kadar ilik su icine 1 tatli kasigi karbonati koy erit iyice sonra karbonatli su ile agzini gargara yap iyice ve bir gazli beze bu sudan dök yine bu gazli bezle dilini temizle....
Baska bir problemin yoksa bu Eminim baya fayda edecektir...
Dislerini fircaladiktan sonra dil temizleyici kismiyla kazi dilinin üst yüzeyini, dilin tamamen temizlenince (dil tamamen pembelesince) bir cay bardaginin yarisi kadar ilik su icine 1 tatli kasigi karbonati koy erit iyice sonra karbonatli su ile agzini gargara yap iyice ve bir gazli beze bu sudan dök yine bu gazli bezle dilini temizle....
Baska bir problemin yoksa bu Eminim baya fayda edecektir...
- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 448