• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağustus 2016 da hamilelik bekleyenler..

NewHopes

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
1.786
1.292
333
arkadaşlar merhaba
ovulasyon testlerimi değerlendirip ağustos ayı için beklemeye başladım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım. var mı benim gibi bekleyen hadi toplanalım bu başlıkta;)

Var ama bende problem var onu çözmem lazım önce. Prolaktinim yüksek çıktı 45.

Merhabalar ben 8 mayısta doğum. Yaptım ve 25 günün sonunda kanaman kesildi dahada hiç regl olmadım ve korunuyorum emin değilim. Ama hamile olduğumu düşünüyorum günlerim geçiyor bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olunnn :KK43:

Merhabalar ben 8 mayısta doğum. Yaptım ve 25 günün sonunda kanaman kesildi dahada hiç regl olmadım ve korunuyorum emin değilim. Ama hamile olduğumu düşünüyorum günlerim geçiyor bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olunnn :KK43:

canım adet olmaman çok normal emziriyorsun değil mi. ben ilk bebeğimde 6 ay adet olmadım.

Evet emziriyorum inşallah benimde seninki gibi öyle olur biraz korkuyorum bebeğim daha çok küçük :KK43:

Evet emziriyorum inşallah benimde seninki gibi öyle olur biraz korkuyorum bebeğim daha çok küçük :KK43:

Allah bağışlasın.
1 seneye kadar adet olmayan arkadaşlarım var. Kişiden kişiye değişiyor. Ama tabiki süt koruyor diye boş bırakma yine önlemini al hamilelik işi hiç belli olmaz :)
benimde 3 yaşında kızım var inşallah ikinciyi istiyorum artık.

Teşekkür ederim canım inşallah Rabbim sana nasip eder pazartesi test yapacam inşallah gebelik çıkmaz :KK43::KK43:

Back