• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayır canım benimki sezeryan oldu ben istedim normal hiç denemedim biraz pişman mıyım evet
ama üstünden yıllar gectı artık ne yapalım

benim arada 7 yıl var hatta gebe kalırsam 8 olcak normal dogumu zorlicam bu defa ilki sezeryandı bemim de

benim arada 7 yıl var hatta gebe kalırsam 8 olcak normal dogumu zorlicam bu defa ilki sezeryandı bemim de
benim kızımda temmuzda 7 yasına girdi hamile kalırsam 8 yıl olucak ara:))
bayagı oldu benimde saka maka bayagı ara verdik
benim malesef maddi sıkıntılar oldu borc lar falan mecbur dum yapamadım keyfi degil yani artık yaşım dayandı 35 de hemen yapmam lazım sınırdayım kızımda cok istiyor kardes ve bende eşimde ikinci kez anne baba olma duygusunu tatdırsın yüce rabbim insalhh bana ve isteyen herkeze
bende durumlar böyle

Cnm zaten dipe cokuyo tomurcuklanma yokmu yukarı dogru
Bende bayakopurecek diye bekliyorum minik minik kabarcıklar çıkıyor yukarı ya doğru bakalım doğru mı çıkacak bat yarın iki üç gün daha sabredicem kırmızı kart yemezsem test yap cam dayanabilirsem tabi :KK76:

Cnm zaten dipe cokuyo tomurcuklanma yokmu yukarı dogru
Bende bayakopurecek diye bekliyorum minik minik kabarcıklar çıkıyor yukarı ya doğru bakalım doğru mı çıkacak bat yarın iki üç gün daha sabredicem kırmızı kart yemezsem test yap cam dayanabilirsem tabi :KK76:

benim kızımda temmuzda 7 yasına girdi hamile kalırsam 8 yıl olucak ara:))
bayagı oldu benimde saka maka bayagı ara verdik
benim malesef maddi sıkıntılar oldu borc lar falan mecbur dum yapamadım keyfi degil yani artık yaşım dayandı 35 de hemen yapmam lazım sınırdayım kızımda cok istiyor kardes ve bende eşimde ikinci kez anne baba olma duygusunu tatdırsın yüce rabbim insalhh bana ve isteyen herkeze
bende durumlar böyle

Allah gönlüne göre versin canım

Back