• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde oğlum 4 yasinda benimde sanki ilk gibi bugün doktora gidcem çok heycanliyim:KK6:
allah bağışlasın evladını tam zamanında ikinci kardeş için karar vermişsiniz
bende oğlum 4,5 yaşında iken bıraktım korunmayı hala nasip olmadı ikinci evladım
dilerim güzel haberlerini alırız arkadaşım banada dua edersen sevinirim aşılama oldu bu ay benim inşallah meleğim geliyordur

bende oğlum 4,5 yaşında iken bıraktım korunmayı hala nasip olmadı ikinci evladım
dilerim güzel haberlerini alırız arkadaşım banada dua edersen sevinirim aşılama oldu bu ay benim inşallah meleğim geliyordur

inşallah canım :dua:

sadece arada batma oluyor canım. bilemiyorum tutmadı sanırım
Bende dün ev temizlemiştim akşam kasıklarım çok ağrıdı gece de uykudan ağrıyla uyandım tuvaletim gelmiş hissiyle ben gece hiç tuvalete uyanmam oysaki. Şimdi de ağrıyor yine kasıklarım. Benim yumurtlama zamanı geçtikten sonra da arada kasıklarım ağrır batma olur sizlerinde her ay olur mu? Gebe kalmayı düşündükten sonra kendimi daha çok dinler oldum önceki aylar acaba hamilelik mi dedim ama kırmızılar geldi. Gebeliği düşünmeden önce ağrıyormuydu bilmiyorum hiç o yönden bakmıyordum yumurtlama akıntısını bile iltihap zannediyordum :)

Bende dün ev temizlemiştim akşam kasıklarım çok ağrıdı gece de uykudan ağrıyla uyandım tuvaletim gelmiş hissiyle ben gece hiç tuvalete uyanmam oysaki. Şimdi de ağrıyor yine kasıklarım. Benim yumurtlama zamanı geçtikten sonra da arada kasıklarım ağrır batma olur sizlerinde her ay olur mu? Gebe kalmayı düşündükten sonra kendimi daha çok dinler oldum önceki aylar acaba hamilelik mi dedim ama kırmızılar geldi. Gebeliği düşünmeden önce ağrıyormuydu bilmiyorum hiç o yönden bakmıyordum yumurtlama akıntısını bile iltihap zannediyordum :)
katılıyorum bebek istemeye başladıktan sonra ister istemez dinliyor insan kendini ben ama artık 5 yıllık bekleyişisin getirdiği kırgınlıkla pek dinlemiyorum nasıl olsa yoktur gebelik diye

katılıyorum bebek istemeye başladıktan sonra ister istemez dinliyor insan kendini ben ama artık 5 yıllık bekleyişisin getirdiği kırgınlıkla pek dinlemiyorum nasıl olsa yoktur gebelik diye
5 yıldır mı bekliyorsun? İnşallah hamilesindir tutmuştur aşılaman hayal kırıklıkları çok zor. Galiba 1 oğlun var yine şükür Allah ona sağlık uzun ömürler versin

5 yıldır mı bekliyorsun? İnşallah hamilesindir tutmuştur aşılaman hayal kırıklıkları çok zor. Galiba 1 oğlun var yine şükür Allah ona sağlık uzun ömürler versin
evet canım bu süreçte iki miyon operasyonu oldum şubatta gebe kaldım mucize gibiydi ama oda dış gebelikle sonuçlandı kürtaj ve iğne ile sonlandırıldı. evet bir oğlum var 10 yaşında canım. amin allah razı olsun

rabbim hayırlısı ile sanada nasip etsin inşallah

evet canım bu süreçte iki miyon operasyonu oldum şubatta gebe kaldım mucize gibiydi ama oda dış gebelikle sonuçlandı kürtaj ve iğne ile sonlandırıldı. evet bir oğlum var 10 yaşında canım. amin allah razı olsun

rabbim hayırlısı ile sanada nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah Rabbim isteyen Herkese nasip etsin.

BAYANLAR slm hepinize bizde bu ay calışmalara baslayacagz alahın izniyle korunmayı bırakacagız
adetim bitti bugun baslayacagz bu hafta
yumurtlama günümü hesapladım oto.hes cıdan siz yumurtlama döneminzide bir hafta boyunca her gün mü gün asırımı denedinz

Canim yaa uzun ara verince de gecikiyor diyolar. İnş bu ay meleğin seninledir cnm belirti hissediyomusunn

28 agustos benimde zaman geçmiyor sanki
testlerle bozdum kafayı
slm sizle aynı zaman diliminde ara vermişiz benimde 7 yasında bir kızım var bu ay korunmayı bıraktık
baslayacagz calısmalara insalh en kısa zamanda sizinde olur
bizimde
saglıklı hayırlı bir evlat daha nasip etsin yüce rabbim herkeze

Back