Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne gibi bir sorun var canim...benim.bi tarfta pko var sogan.kurune basladim.bu ay uzulme Rabbim cifter cifter versin agustos yeniden dogdugun gun olsun canim

sol tüpümü aldılar kist varmış içinde... tek tüple çaba gösteriyorum :)
güzel dileklerin içinde çoook teşekkür ederim canımm iki üç hiç önemli değil olsun da

Folik asite baslamayı düşünüyorum. Gebelik öncesi yapılması gerekenler listesinde en bası folik asit alıyor. Ve kan tahlili vs yaptırıcam. Siz ne gibi hazırlık yapıyorsnz?

Folik asite baslamayı düşünüyorum. Gebelik öncesi yapılması gerekenler listesinde en bası folik asit alıyor. Ve kan tahlili vs yaptırıcam. Siz ne gibi hazırlık yapıyorsnz?

3 aydir kullaniyorum inofolic combi hamile kalmaya yardimci ayni zamanda folik asit

Merhaba ben de 2 senedir tedavilerle uğraşıyorum iki aşılama oldum başarısız ve Dr tüp bebek dedi başka bi Dr gittim inofolic combi ve Estrofem verdi haftaya kontrol var ve pko var ben de senede 3 4 kere Bile adet olmuyorum çok düzensiz Rabbim inşallah nasip eder hayırlısıyla.

İnsallah nasip eder insallahh rabbim kardesim

Bir de kızlar kuru incir cok yararlıymış arkadasımın tavsiyesi.. Hamile kalmayı kolaylastırıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…