Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar aranızda yeniyim , bat vs onları bilmiyorum . 29 günde bir adet oluyorum . Düzenlidir bazen de 30 günde 1 oluyor . En son 1 temmuz da adet oldum. 12 ve 13 temmuz da ilişki oldu . Eşim seyehat ettiği için sürekli beraber olamıyoruz. Sizce o yumurtlama günlerine denk gelmismidir. İlk deneme bu ay merak ediyorum .

kisiye gore yumurtlama degisiyor canim :) ama umarim tutmustur ve hamilesindir.

Teşekkür ederim 15 gün bekleyegim mecbur :) çok merak ediyorum da anlamıyorum. Ama önümüzdeki ay bende ovulasyon seti alacağım bakalım
ovulasyon gerceklesmeden iki gun once falan ates basmasi basliyor canim atesini olcerekte anlayabilirsin en yuksek oldugu gun catliyor. Yumurtan catlarken hangi taraf buyumusse şisip agriyor bu 5 10 dk suruyo daha uzun degil. Birde adetlerin hep duzenliyse genellikle diger adetine 15gun kala catlar. Degisiklik gostermesi şu sekilde oluyor; bazilarinda adetten hemen sonra catliyo bazilarinda adete 15 gun kalanin 3 4 gun oncesi olabilir yada sonrasi. Sana tavsiyem 2-3gune bir iliski yasayin. Ne kadar cok olursa o kadar sansin artiyor.

Kızlar 8 günüm kaldı sizde durumlar nasil? Ne klomen kullanırken ne progestan ne de çatlatma iğnesi hiçbir şey bende belirti yapmıyor sanırsın ekmek yutuyorum ilaç yerine

Kızlar 8 günüm kaldı sizde durumlar nasil? Ne klomen kullanırken ne progestan ne de çatlatma iğnesi hiçbir şey bende belirti yapmıyor sanırsın ekmek yutuyorum ilaç yerine
canim her bunye farklidir illa belirti arama hicbir belirti olmadan hamile kalan cok bende dpktora geldim catlama.ignesi yaptırdım pazartesi gunu catladimi baksin bakalim

amin canim ilk cocugum.degil ama maddi.manevi sikinti çekiyoruz diger cocugumda tedavitle oldu simdi.o 7 yaşında doktor gun.asiri dedi ama ben hergun calisacam
sende durumlar nasil kacgun kaldi canim
allah bağışlasın canım benim oğlumda 9 yaşında 5 yıldır istiyorum ikinciyi bende. bu süreçte bir kez gebe kaldım geçtiğimiz subatta oda dış gebelik tanısı ile olumsuz sonuçlandı
vallahi bu ay biz yumurtlama öncesi ve sonrası 6 gün boyunca çalıştık evlendiğimden beri böyle yoğun bir ilişki dönemimiz olmadı 6 gün üst üste rekordu
aşılama ilemi oldu ilk yavrun canım. benim 14 ay korunmasız ilişki sonucu umutsuz olduğumuz dr artık eşin sperm testi yaptırsın dediği ay oldu

bende adet olacakmışım gibi bir ağrı kasıkta 2 gün kaldı büyük gün cuma
drumu aradım bu ay aşılama olacak cuma günü olursa adet 2-3 günler hafta sonuna geliyor stres yaptım dr 4. gün sabahtan gel açken tahlillerin yapılsın öğleden sonra bakarız muayene ile yol haritası çizeriz dedi

ayy hadi son 2 gun demek merakla beklicem mesajini insallah tutmustur canimmm

1. cocugum aylarca klomen ilaclarla olamadi hormon ilaci vs. sonra igneye gectik koldan igleler.yaptirdim sonrada 2 doz catlama ignesi oldum ogle olmustu ugrastirdi simdi yine tedavi korunmayi birakir.birakmaz doktora gittim yumurtlamalarim oldu ama tutmadi 4 aydir bu ikinci catlatma ignem bakalim nolacak bu defaki yumurtalar bana umut verdi birde gecen gun gördüğüm o suda yatan erkek bebek umutlandiriyor
birkac gun daha calisayim hele

catlama ignesinden sonraki suan 44. saatim bi agri çöktü diger yumurta catliyor demisti bu yumurta catlayan.diger yumurtadan küçüktü ilk once digeri catlamis bugunde bu galiba agrilarim artti suan sizdede oyle oldumu kizlar yaa iki saat once daha iyiydim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…