- 1 Mayıs 2017
- 766
- 562
- 53
- 37
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
bende olmuyor hiç olan da duymadım canımKızlar folik asit bugün içtim midem çok bulandı . . Sizde de var mı böyle belirtiler acaba ?
Benim aldigim , Folio folik asit , iyot ve B12 yazıyor .
Psikolojimi Bozuyorum sanırım teşekkür ederim :) hormonlardan dir belkide ne bilim :)bende olmuyor hiç olan da duymadım canım
ben kullaniyorm ama bulanti olmadi hic. Folbiol benimkiKızlar folik asit bugün içtim midem çok bulandı . . Sizde de var mı böyle belirtiler acaba ?
Benim aldigim , Folio folik asit , iyot ve B12 yazıyor .
kisiye gore yumurtlama degisiyor canim :) ama umarim tutmustur ve hamilesindir.Arkadaslar aranızda yeniyim , bat vs onları bilmiyorum . 29 günde bir adet oluyorum . Düzenlidir bazen de 30 günde 1 oluyor . En son 1 temmuz da adet oldum. 12 ve 13 temmuz da ilişki oldu . Eşim seyehat ettiği için sürekli beraber olamıyoruz. Sizce o yumurtlama günlerine denk gelmismidir. İlk deneme bu ay merak ediyorum .
Teşekkür ederim 15 gün bekleyegim mecbur :) çok merak ediyorum da anlamıyorum. Ama önümüzdeki ay bende ovulasyon seti alacağım bakalımkisiye gore yumurtlama degisiyor canim :) ama umarim tutmustur ve hamilesindir.
O ne acaba ilk kez duydumMerhaba arkadaşlar
Bu ay sadece bu Meryem ana eli oyunu yaptım inşaallah bu ay güzel haber alırız.
ovulasyon gerceklesmeden iki gun once falan ates basmasi basliyor canim atesini olcerekte anlayabilirsin en yuksek oldugu gun catliyor. Yumurtan catlarken hangi taraf buyumusse şisip agriyor bu 5 10 dk suruyo daha uzun degil. Birde adetlerin hep duzenliyse genellikle diger adetine 15gun kala catlar. Degisiklik gostermesi şu sekilde oluyor; bazilarinda adetten hemen sonra catliyo bazilarinda adete 15 gun kalanin 3 4 gun oncesi olabilir yada sonrasi. Sana tavsiyem 2-3gune bir iliski yasayin. Ne kadar cok olursa o kadar sansin artiyor.Teşekkür ederim 15 gün bekleyegim mecbur :) çok merak ediyorum da anlamıyorum. Ama önümüzdeki ay bende ovulasyon seti alacağım bakalım
canim her bunye farklidir illa belirti arama hicbir belirti olmadan hamile kalan cok bende dpktora geldim catlama.ignesi yaptırdım pazartesi gunu catladimi baksin bakalimKızlar 8 günüm kaldı sizde durumlar nasil? Ne klomen kullanırken ne progestan ne de çatlatma iğnesi hiçbir şey bende belirti yapmıyor sanırsın ekmek yutuyorum ilaç yerine
Benimde 8 günüm kaldı bat a canım Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inşallahKızlar 8 günüm kaldı sizde durumlar nasil? Ne klomen kullanırken ne progestan ne de çatlatma iğnesi hiçbir şey bende belirti yapmıyor sanırsın ekmek yutuyorum ilaç yerine
hadi bakalım sıkı çalış rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallahkizlar yumurtam catlamis 2.de catliyor dedi insallah tutar bu defa sizlerede kendimede dua ediyorum
hadi bakalım sıkı çalış rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah
hadi bakalım sıkı çalış rabbim hayırlısı ...
allah bağışlasın canım benim oğlumda 9 yaşında 5 yıldır istiyorum ikinciyi bende. bu süreçte bir kez gebe kaldım geçtiğimiz subatta oda dış gebelik tanısı ile olumsuz sonuçlandıamin canim ilk cocugum.degil ama maddi.manevi sikinti çekiyoruz diger cocugumda tedavitle oldu simdi.o 7 yaşında doktor gun.asiri dedi ama ben hergun calisacam
sende durumlar nasil kacgun kaldi canim
allah bağışlasın canım benim oğlumda 9 yaşında 5 yıldır istiyorum ikinciyi bende. bu süreçte bir kez gebe kaldım geçtiğimiz subatta oda dış gebelik tanısı ile olumsuz sonuçlandı
vallahi bu ay biz yumurtlama öncesi ve sonrası 6 gün boyunca çalıştıkevlendiğimden beri böyle yoğun bir ilişki dönemimiz olmadı 6 gün üst üste rekordu aşılama ilemi oldu ilk yavrun canım. benim 14 ay korunmasız ilişki sonucu umutsuz olduğumuz dr artık eşin sperm testi yaptırsın dediği ay oldu
bende adet olacakmışım gibi bir ağrı kasıkta 2 gün kaldı büyük gün cuma
drumu aradım bu ay aşılama olacak cuma günü olursa adet 2-3 günler hafta sonuna geliyor stres yaptım dr 4. gün sabahtan gel açken tahlillerin yapılsın öğleden sonra bakarız muayene ile yol haritası çizeriz dedi
hadi bakalim sende guzel haberler verirsin yakinda bize insallahBenimde 8 günüm kaldı bat a canım Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?