Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Koldan göbekten fark etmiyormuş canım ama ilişki günlerini sakin kaçırma bana 20 saat 36 saat ve 1 hafta boyuncada gün aşırı ilişki önermişti
20 saat mi biz 36 saatten başlıyoruz eksik yapıyomuşuz demek ki o_O
canım ben merakıma yenik düştüm yumurtlamanın 11. günüydü dün test negatifti onun etkisi belkide hislerim ben şimdi dört gözle adet olmayı bekliyorum. aşılama için
Erken gebelik testi değilse çıkmaz ki 11. Günde. Adetinin geçmesi lazım çıkması icin

20 saat mi biz 36 saatten başlıyoruz eksik yapıyomuşuz demek ki o_O

Erken gebelik testi değilse çıkmaz ki 11. Günde. Adetinin geçmesi lazım çıkması icin
yok canım erken gebelik testi değildi. ama forumda okuyorum 5-6 gün kala bile arkadaşlardan testleri pozitif çıkanları görünce bende belki görürüm dedim.

merhaba kızlar ben önceki yazdığım gibi ovülasyon testine başladım. Bir gün ara ile ilişki en sağlıklısı oluyormuş öyle yapıyoruz ancak testlerim bu şekilde yanında yıldız olan günlerde ilişki oldu. Sanki dün daha koyuymuş bugün silik. Bugünde ilişki olsa olurmu sizce doğrumu oldu o günü atlayınca olmadı gibi hissettim yaaa :(

Eklentiler

• 1500366348902-460586606.jpg
    1500366348902-460586606.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 47
merhaba kızlar ben önceki yazdığım gibi ovülasyon testine başladım. Bir gün ara ile ilişki en sağlıklısı oluyormuş öyle yapıyoruz ancak testlerim bu şekilde yanında yıldız olan günlerde ilişki oldu. Sanki dün daha koyuymuş bugün silik. Bugünde ilişki olsa olurmu sizce doğrumu oldu o günü atlayınca olmadı gibi hissettim yaaa :KK43:
canim test elinde dun yaptim bugun kalsin neden diyorsun ben catlama ignemi vuruldum hergun yapacam gecem ay burgun durup birgun oldu.tutmadu sende diger gun daha koyuysa.ogunde yap be gulum bekleme

Back