- Konu Sahibi Buhayatbenim
Amin canım Allah razı olsun. 3 haziran ama pko var ne zaman yumurtladim muallak :)tebrik ederim canım senin en son bat ne zamandı allah sağlıkla kucağında göstersin evladını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım Allah razı olsun. 3 haziran ama pko var ne zaman yumurtladim muallak :)tebrik ederim canım senin en son bat ne zamandı allah sağlıkla kucağında göstersin evladını
canim illa belirti olacak degil sen ona hic takilma insallah tutmusturMerhabalar hanımlar
benim gebeliğe ilişkin belirtilerim vardı ama bu sabah uyandığımdan beri hiçbirinin olmadığını gördüm artık adeti bekliyorum hem bedenen ve hem ruhen
canım ben merakıma yenik düştüm yumurtlamanın 11. günüydü dün test negatifti onun etkisi belkide hislerim ben şimdi dört gözle adet olmayı bekliyorum. aşılama içini
canim illa belirti olacak degil
ignesiz ilacsizmi oldu anlayamadim canim gozun aydin masallahAmin canım Allah razı olsun. 3 haziran ama pko var ne zaman yumurtladim muallak :)
11. gunu evde yapilan testte cikmasi cok zor bence bekle hala sans devam ediyorcanım ben merakıma yenik düştüm yumurtlamanın 11. günüydü dün test negatifti onun etkisi belkide hislerim ben şimdi dört gözle adet olmayı bekliyorum. aşılama için
canımsın yaa rabbim güzel kalbinin ödülü olarak sanada tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlad nasip etsin inşallah11. gunu evde yapilan testte cikmasi cok zor bence bekle hala sans devam ediyor
insallah canim isteyen herkesede icinde sana bana burdaki arkadaslara versin taabimcanımsın yaa rabbim güzel kalbinin ödülü olarak sanada tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlad nasip etsin inşallah
20 saat mi biz 36 saatten başlıyoruz eksik yapıyomuşuz demek kiKoldan göbekten fark etmiyormuş canım ama ilişki günlerini sakin kaçırma bana 20 saat 36 saat ve 1 hafta boyuncada gün aşırı ilişki önermişti
Erken gebelik testi değilse çıkmaz ki 11. Günde. Adetinin geçmesi lazım çıkması icincanım ben merakıma yenik düştüm yumurtlamanın 11. günüydü dün test negatifti onun etkisi belkide hislerim ben şimdi dört gözle adet olmayı bekliyorum. aşılama için
yok canım erken gebelik testi değildi. ama forumda okuyorum 5-6 gün kala bile arkadaşlardan testleri pozitif çıkanları görünce bende belki görürüm dedim.20 saat mi biz 36 saatten başlıyoruz eksik yapıyomuşuz demek ki
Erken gebelik testi değilse çıkmaz ki 11. Günde. Adetinin geçmesi lazım çıkması icin
Evet bu ay hiç bişey kullanmamıştım Rabbim nasip etti hamdolsun. Sağolasın canımignesiz ilacsizmi oldu anlayamadim canim gozun aydin masallah
yapmadim canim bebek oldugnu dusunmuyorm :) bu ay hic ustune dusmedik oyletahlil yaptinmi
Bende kullanmaya başladım dün cumartesi de gidecem kontrole bakalım hayırlısı olur inşallahYarin kontrolum var yumurtalar buyumusmu diye bakacak klomen kullandim bende
hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayada nasip etsin bende ignemi oldum beklemedeyim belirti olarak neler yaşadın bende sadece akıntı var göğüslerde sislik felan yokEvet bu ay hiç bişey kullanmamıştım Rabbim nasip etti hamdolsun. Sağolasın canım
canim test elinde dun yaptim bugun kalsin neden diyorsun ben catlama ignemi vuruldum hergun yapacam gecem ay burgun durup birgun oldu.tutmadu sende diger gun daha koyuysa.ogunde yap be gulum beklememerhaba kızlar ben önceki yazdığım gibi ovülasyon testine başladım. Bir gün ara ile ilişki en sağlıklısı oluyormuş öyle yapıyoruz ancak testlerim bu şekilde yanında yıldız olan günlerde ilişki oldu. Sanki dün daha koyuymuş bugün silik. Bugünde ilişki olsa olurmu sizce doğrumu oldu o günü atlayınca olmadı gibi hissettim yaaa![]()
kac gun.oldu vurunali bende dun vurundum beklemedeyimhayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayada nasip etsin bende ignemi oldum beklemedeyim belirti olarak neler yaşadın bende sadece akıntı var göğüslerde sislik felan yok
bugün 4 uncu günündeyim canım belirti için çok erken biliyorum ama bi umut istekac gun.oldu vurunali bende dun vurundum beklemedeyim
daha koyulaşacak gibiydi koyulaşmadı bide ilk deniyorumcanim test elinde dun yaptim bugun kalsin neden diyorsun ben catlama ignemi vuruldum hergun yapacam gecem ay burgun durup birgun oldu.tutmadu sende diger gun daha koyuysa.ogunde yap be gulum bekleme
bende denedim ovulasyon testi ama tutturamadım canım bu ay klomen yumurta takibi var. İğnesine karar verdim daha net sonuç alırsın vakit kaybetmemiş olursundaha koyulaşacak gibiydi koyulaşmadı bide ilk deniyorum