- 1 Haziran 2017
- 642
- 462
- 103
- 36
- Konu Sahibi Buhayatbenim
inş sen güzel haberler verirsinbenim bat yarın karın ağrım var adet olacağım sanırım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş sen güzel haberler verirsinbenim bat yarın karın ağrım var adet olacağım sanırım![]()
canım hormon testlerin için en geç 4. günü gitmen gerek diye biliyorum yoksa yumurta takibi için sorun olmazMerhaba kızlar bende ağustosa kaldım ve 3 ayım bitti artık 4. ayıma giriyorum anladım ki adetlerim düzensiz bu ay 1 hafta önce geldi 35-40 gün arası değişiyor bat 28 agustos ama 23 ünde de gelebilir doktora gidicem bu ay ama adetimin 3. günü gidemiyorum hem iş hem misafir hafta sonu da şehir dışındayım önümüzdeki hafta içi gitsem bir anlamı olur mu yoksa illa adetliyken gitmek daha mı iyi
İnşallah olmazasında ilk bebisimizin müjdesini alirizz canım test yaptın mi hicbenim bat yarın karın ağrım var adet olacağım sanırım![]()
4 gün kala yaptım negatifti canımİnşallah olmazasında ilk bebisimizin müjdesini alirizz canım test yaptın mi hic
bnmde bat 28 tem 7 günüm kaldı ama zaman durdu sanki2 Ağustos bat Bakalım bu ay ne olacak.
evet haklısın zaman geçmiyor canımbnmde bat 28 tem 7 günüm kaldı ama zaman durdu sanki
İnşallah bu ay bebişlerimiz kavusuruz ya evlenmeden önce hic bu kadar zor olacağını dusunmemistim...Benimde 7 günüm kaldı bat a ama hic bir belirti yok sadece arada kasık ağrım oda çok surmuyor onunda iğneden kaynaklı olduğunu düşünüyorum:?4 gün kala yaptım negatifti canım
Evet iğne kaynaklıdır o bende de oluyor . Nasıl geçecek bu 7 günİnşallah bu ay bebişlerimiz kavusuruz ya evlenmeden önce hic bu kadar zor olacağını dusunmemistim...Benimde 7 günüm kaldı bat a ama hic bir belirti yok sadece arada kasık ağrım oda çok surmuyor onunda iğneden kaynaklı olduğunu düşünüyorum:?
hayırlısı olsun canım moralini yuksek tut Rabbim hayırlı zamanda vericek bebislerimiziumudum temmuzdu maalesef 3gün gecikmeden sonra bugün adetim geldi artık ağustosta inşallah hepimiz hamile kalırız
çok zorr zaman duruyor sanki...herhangi bi belirti varmı canım sende göğüslerde hassasiyet felan bende adetten bir hafta önce başlardı halen bsey yokEvet iğne kaynaklıdır o bende de oluyor . Nasıl geçecek bu 7 gün![]()
Aynen bende de bir hafta önce goguslerim agrirdi şuan yok öyle bişey ama hiç güvenemiyorum 2. Klomen tedavisi bu. Olacak olsaydı geçen sefer olurdu diye düşünüyorum. O yüzden hiç belirti aramıyorum kendimdeçok zorr zaman duruyor sanki...herhangi bi belirti varmı canım sende göğüslerde hassasiyet felan bende adetten bir hafta önce başlardı halen bsey yok
bana.daha 10 gun var kasiklarimdaki agrilardan gerginlikten zor yürüyorum hepsi ignenin etkisi sizlerden güzel haber almak umuduyla bakiyorum guzel haberlerle gelin inşallah
evet canim.igneden bu agrilar bu ay umut baglamiyorum diger aylarda umutlandim bosuna gitti bu ay umutlanmiycam fazla zatencanım inşallah güzel haberlerini alacağız çatlama iğnesinden oluyordur o ağrı
Çok teşekkür ederim çok sağol bakalım çalışmalara devam Allah hayırlısını versin inşallah hepimizeovulasyon gerceklesmeden iki gun once falan ates basmasi basliyor canim atesini olcerekte anlayabilirsin en yuksek oldugu gun catliyor. Yumurtan catlarken hangi taraf buyumusse şisip agriyor bu 5 10 dk suruyo daha uzun degil. Birde adetlerin hep duzenliyse genellikle diger adetine 15gun kala catlar. Degisiklik gostermesi şu sekilde oluyor; bazilarinda adetten hemen sonra catliyo bazilarinda adete 15 gun kalanin 3 4 gun oncesi olabilir yada sonrasi. Sana tavsiyem 2-3gune bir iliski yasayin. Ne kadar cok olursa o kadar sansin artiyor.
bende hormon bozukluğu yok ama adetim 45 günde bir oluyor ama bu ay klomen kullandığım için doktor 28 günden hesapladı senin kaç günde bir oluyorAynen bende de bir hafta önce goguslerim agrirdi şuan yok öyle bişey ama hiç güvenemiyorum 2. Klomen tedavisi bu. Olacak olsaydı geçen sefer olurdu diye düşünüyorum. O yüzden hiç belirti aramıyorum kendimde
bana da progestan verdı daha adet olmadım 10 gun beklıcem olmaasam gıdp baska ılac vercek adet oluncada klomen kulancakmısım oda bende kıst yapıyorKızlar 8 günüm kaldı sizde durumlar nasil? Ne klomen kullanırken ne progestan ne de çatlatma iğnesi hiçbir şey bende belirti yapmıyor sanırsın ekmek yutuyorum ilaç yerine