- 13 Mart 2017
- 230
- 121
- 53
- Konu Sahibi Buhayatbenim
ne kadar zamandır deniyorsun[/QUOT
1.5 senelik evliyim 4 ay sonra bir gebeligim oldu ama kalp atışı alamadigimiz için kürtaj oldum 8 aydir da deniyoruz ama olmuo canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar zamandır deniyorsun[/QUOT
1.5 senelik evliyim 4 ay sonra bir gebeligim oldu ama kalp atışı alamadigimiz için kürtaj oldum 8 aydir da deniyoruz ama olmuo canım
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım seninde daha çok yeniymiş inşallah yakin zamanda olur benimde ilk ovulasyon testi yaptigimda birden fazla çift çizgi çıktı 5 6 gün arka arkaya ertesi ay yumurta takibine başladım ve o ay hic yumurtam oluşmadı bu ayda günde bir tane klomen kullanarak 19 mm lik tek yumurtam olustuallah hayırlı evlatlar nasip etsin ben 4 aydır deniyorum. ilk işte buna başladım
inşallah olur canım allah tüm isteyenlere nasip etsinRabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım seninde daha çok yeniymiş inşallah yakin zamanda olur benimde ilk ovulasyon testi yaptigimda birden fazla çift çizgi çıktı 5 6 gün arka arkaya ertesi ay yumurta takibine başladım ve o ay hic yumurtam oluşmadı bu ayda günde bir tane klomen kullanarak 19 mm lik tek yumurtam olustu
sen daha yumurtlamamissin canim ayni ilki gibi cikacak koyulugu :)merhaba kızlar ben önceki yazdığım gibi ovülasyon testine başladım. Bir gün ara ile ilişki en sağlıklısı oluyormuş öyle yapıyoruz ancak testlerim bu şekilde yanında yıldız olan günlerde ilişki oldu. Sanki dün daha koyuymuş bugün silik. Bugünde ilişki olsa olurmu sizce doğrumu oldu o günü atlayınca olmadı gibi hissettim yaaa![]()
Hayırlısı olsun canım inşallah çektiğin zahmete değerde gelir minigin. midem yandı goguslerim çok sisti damarlar çıktı halsizlik vardı başkada bişey yoktu kuzenimin zorlamasıyla test yaptım çıktı hiçte umudum yoktu adet olmayı bekliyordum tekrar tedaviye başlayacaktim Rabbim nasip etti binlerce kez şükürler olsun şimdide keseyi görmek için bekliyorum inşallah görürüm kalbini duyarım sağlıkla kucagima alırım inşallaaaahhhhayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayada nasip etsin bende ignemi oldum beklemedeyim belirti olarak neler yaşadın bende sadece akıntı var göğüslerde sislik felan yok
ama silikleşti bugün devam edeyim mi teste yaniiiisen daha yumurtlamamissin canim ayni ilki gibi cikacak koyulugu :)
aminnnn inşallah canım darısı bizlere inşallahHayırlısı olsun canım inşallah çektiğin zahmete değerde gelir minigin. midem yandı goguslerim çok sisti damarlar çıktı halsizlik vardı başkada bişey yoktu kuzenimin zorlamasıyla test yaptım çıktı hiçte umudum yoktu adet olmayı bekliyordum tekrar tedaviye başlayacaktim Rabbim nasip etti binlerce kez şükürler olsun şimdide keseyi görmek için bekliyorum inşallah görürüm kalbini duyarım sağlıkla kucagima alırım inşallaaaahhh
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinaminnnn inşallah canım darısı bizlere inşallah![]()
Canım inşallah sonucun hayırlı olur. Rabbim en yakın zamanda tattırsın bu duyguyu hepimize. Benim sana bir sorum olacak adetin 6. Günü yumurta boyutunun 14 mm olması normal mi ?Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım seninde daha çok yeniymiş inşallah yakin zamanda olur benimde ilk ovulasyon testi yaptigimda birden fazla çift çizgi çıktı 5 6 gün arka arkaya ertesi ay yumurta takibine başladım ve o ay hic yumurtam oluşmadı bu ayda günde bir tane klomen kullanarak 19 mm lik tek yumurtam olustu
ben klomen kullanarak 12. Ci günde 16 mm olmuştum doktorumun dediğine gore günde 1.5 2 mm buyurmus yumoslar bence sende 2 3 gün sonra tekrar yumurtana baktir 18 20 mm arası çatlama iğnesi yapıyorlar doktor iğne vermezse rica et kendiliğinden çatlamasını bekleme garantiye almış olursun canım iğneden sonrada 20 saat 36 saat ve bir hafta boyunca gün aşırı ilişki öneriyorlarCanım inşallah sonucun hayırlı olur. Rabbim en yakın zamanda tattırsın bu duyguyu hepimize. Benim sana bir sorum olacak adetin 6. Günü yumurta boyutunun 14 mm olması normal mi ?
devam et bence.. Oldu zannedersin kacirirsan uzulursun :)ama silikleşti bugün devam edeyim mi teste yaniiii
sanki 12.gun digerlerinden biraz koyu gibi belkide yumurtlams olabilirsin sen bi kac gun daha yap bence koyulasmazsa birakirsin.merhaba kızlar ben önceki yazdığım gibi ovülasyon testine başladım. Bir gün ara ile ilişki en sağlıklısı oluyormuş öyle yapıyoruz ancak testlerim bu şekilde yanında yıldız olan günlerde ilişki oldu. Sanki dün daha koyuymuş bugün silik. Bugünde ilişki olsa olurmu sizce doğrumu oldu o günü atlayınca olmadı gibi hissettim yaaa![]()
bende 4,5 yıldır oğluma kardeş isitiyorken geçtiğimiz şubatta dış gebelik yaşadım seni en iyi bu olayı yaşayan bilir benim kuzumda istiyor bir kardeşim olsun istiyor ama nasip olmuyor kuzuma. sanada çok geçmiş olsun benim iğne ile sonlandırıldı ameliyat olmadı inşallah bizimde ikinci evladlarımız sağlıkla ve hayırlısı ile gelirPersembe günu ikinci bebegimi göreceğim umuduyla gittiğim doktorum dış gebelik yaşadıgimi soyledi 2 saat içinde ameliyata alındım ikinci bebek için 1 yıldır bekliyorduk ve bu benim icin çok zor geçti. Her ay çift cizgi için bekledigim bir donemde kafa dagıtmak için bir blog açtım ama şuan tek satır yazamıyorum. Oğluşum kardesı olsun çok istiyor. Bunu atlatmam gerekiyor yazılarımı okuma fırsatınıź olur ve buradan bile olsa bir yorum yaparsanız belki bu yaşadığımı geride bırakıp yeni yazılarla kafamı temizler ve önümüzdeki ay yeniden denemek için cesaret kazanabilirim. Blogum annebalik.com Tesekkur ederim
Doktor bir hafta sonra çağırdı işte çok karıştı kafam canım. Ne olur birbirimize dua edelimben klomen kullanarak 12. Ci günde 16 mm olmuştum doktorumun dediğine gore günde 1.5 2 mm buyurmus yumoslar bence sende 2 3 gün sonra tekrar yumurtana baktir 18 20 mm arası çatlama iğnesi yapıyorlar doktor iğne vermezse rica et kendiliğinden çatlamasını bekleme garantiye almış olursun canım iğneden sonrada 20 saat 36 saat ve bir hafta boyunca gün aşırı ilişki öneriyorlar
dualarımdasın canım bende bir hafta sonra test yapicam haberdar et benide ♡Doktor bir hafta sonra çağırdı işte çok karıştı kafam canım. Ne olur birbirimize dua edelim
İnşallah güzel haberler alıcaz sendendualarımdasın canım bende bir hafta sonra test yapicam haberdar et benide ♡
Geçmiş olsun canım . Geçer neler geçiyor bu hayatta atlatırsın inşallah ,hersey bizim için . Hakkımız da hayırlısı olsun .Persembe günu ikinci bebegimi göreceğim umuduyla gittiğim doktorum dış gebelik yaşadıgimi soyledi 2 saat içinde ameliyata alındım ikinci bebek için 1 yıldır bekliyorduk ve bu benim icin çok zor geçti. Her ay çift cizgi için bekledigim bir donemde kafa dagıtmak için bir blog açtım ama şuan tek satır yazamıyorum. Oğluşum kardesı olsun çok istiyor. Bunu atlatmam gerekiyor yazılarımı okuma fırsatınıź olur ve buradan bile olsa bir yorum yaparsanız belki bu yaşadığımı geride bırakıp yeni yazılarla kafamı temizler ve önümüzdeki ay yeniden denemek için cesaret kazanabilirim. Blogum annebalik.com Tesekkur ederim