Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar sizde yumurtlama belirtisi dedikleri uzayan akinti geldimi ben gormedim bende ama bugun.doktor catladigini soyledi digeride catliyormus :KK64:

ayy hadi son 2 gun demek merakla beklicem mesajini insallah tutmustur canimmm

1. cocugum aylarca klomen ilaclarla olamadi hormon ilaci vs. sonra igneye gectik koldan igleler.yaptirdim sonrada 2 doz catlama ignesi oldum ogle olmustu ugrastirdi simdi yine tedavi korunmayi birakir.birakmaz doktora gittim yumurtlamalarim oldu ama tutmadi 4 aydir bu ikinci catlatma ignem bakalim nolacak bu defaki yumurtalar bana umut verdi birde gecen gun gördüğüm o suda yatan erkek bebek umutlandiriyor:KK48::KK48::KK48:
birkac gun daha calisayim hele :işsiz::KK48::KK53:

RABBİM HAYIRLISI İLE NASİP ETSİN İNŞALLAH CANIM. HABER VERİRİM GELİŞMELERİ

Kızlar batim 30 temmuz bikaç gündür Sol kasik batması bugunde aşırı yorgunluk mide yanması ve bulantı var ilk hamileligimde 2 aylikti bu belirtileri yaşamıştım şimdi varmıdır acaba bebis..daha 12 gun var

Kızlar batim 30 temmuz bikaç gündür Sol kasik batması bugunde aşırı yorgunluk mide yanması ve bulantı var ilk hamileligimde 2 aylikti bu belirtileri yaşamıştım şimdi varmıdır acaba bebis..daha 12 gun QUOTE]
belirti için biraz erken canım ama inşallah vardirr...bu ay gelsinnn bebislerrr:emir_bebek::anneadayı::KK200:

Mrb kızlar
Benim de BAT'a 2 gün var.ama mens öncesi gibi de değilim.zaten bu ay kendimi dinlemekten kafayı yedim.olursa bu ikinci olacak.takvime göre yumurtlamayi takip ettim.dayanamadım bugün predictor test yaptın.negatif olması insanı demoralize ediyor hakikaten.ilk gebeligim farketmeden olmuştu mis gibi.boole planlayinca zor gerçekten.

Merhaba ben de bu güzel hayali kuranlardanım. Çok sıkıldım artık olursa ilk gebeliğim olacak ve inşallah hepimizin olur. Bat 5 Ağustos

Yok değilim daha öncesinde bir kez çatlatma iğnesi kullanmıştım. Yumurtalıklarım hep 21 22 cm di ama olmadı. Bilmiyorum normalde pozitif bir insanım şimdi de hep kendime be buradaki arkadaşlara moral bozmak yok inşallah bu ay olacak diyorum ama içten içe üzülüyorum. Mesela itiraf edeyim burada bu ay da olmayacak bence ama işte bir umut :110:

Back