- 13 Mart 2017
- 230
- 121
- 53
- Konu Sahibi Buhayatbenim
İnşallah canımm bu ay hepimiz müjdeli haberi veririzz ben tek yumurtam oluşmuştu senin kaç tane olustuhadi bakalim sende guzel haberler verirsin yakinda bize insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımm bu ay hepimiz müjdeli haberi veririzz ben tek yumurtam oluşmuştu senin kaç tane olustuhadi bakalim sende guzel haberler verirsin yakinda bize insallah
amin canim 2 tane yumurta olmus biri buyuk digeri daha kucuk demisti...İnşallah canımm bu ay hepimiz müjdeli haberi veririzz ben tek yumurtam oluşmuştu senin kaç tane olustu
ayy hadi son 2 gun demek merakla beklicem mesajini insallah tutmustur canimmm
1. cocugum aylarca klomen ilaclarla olamadi hormon ilaci vs. sonra igneye gectik koldan igleler.yaptirdim sonrada 2 doz catlama ignesi oldum ogle olmustu ugrastirdi simdi yine tedavi korunmayi birakir.birakmaz doktora gittim yumurtlamalarim oldu ama tutmadi 4 aydir bu ikinci catlatma ignem bakalim nolacak bu defaki yumurtalar bana umut verdi birde gecen gun gördüğüm o suda yatan erkek bebek umutlandiriyor
birkac gun daha calisayim hele![]()
iğneden sonraki 30. Cu saatte geldi canım müthiş bi agriylakizlar sizde yumurtlama belirtisi dedikleri uzayan akinti geldimi ben gormedim bende ama bugun.doktor catladigini soyledi digeride catliyormus![]()
bende agrilar oldu ama gelmedi doktorda catlamis dedi bilmiyorum canim yaiğneden sonraki 30. Cu saatte geldi canım müthiş bi agriyla
Kızlar batim 30 temmuz bikaç gündür Sol kasik batması bugunde aşırı yorgunluk mide yanması ve bulantı var ilk hamileligimde 2 aylikti bu belirtileri yaşamıştım şimdi varmıdır acaba bebis..daha 12 gun QUOTE]
belirti için biraz erken canım ama inşallah vardirr...bu ay gelsinnn bebislerrr![]()
Merhaba ben de bu güzel hayali kuranlardanım. Çok sıkıldım artık olursa ilk gebeliğim olacak ve inşallah hepimizin olur. Bat 5 Ağustos
amin canim sendemi tedavidesinHadi inşallah 2 miz içinde hayırlısı ve son olur canım
benim bat yarın karın ağrım var adet olacağım sanırımKizlarrr son durumlar ne bakalım belirtileriniz felan varmi![]()