Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
allah hayırlı evlatlar nasip etsin ben 4 aydır deniyorum. ilk işte buna başladım
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım seninde daha çok yeniymiş inşallah yakin zamanda olur benimde ilk ovulasyon testi yaptigimda birden fazla çift çizgi çıktı 5 6 gün arka arkaya ertesi ay yumurta takibine başladım ve o ay hic yumurtam oluşmadı bu ayda günde bir tane klomen kullanarak 19 mm lik tek yumurtam olustu

inşallah olur canım allah tüm isteyenlere nasip etsin

sen daha yumurtlamamissin canim ayni ilki gibi cikacak koyulugu :)

hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayada nasip etsin bende ignemi oldum beklemedeyim belirti olarak neler yaşadın bende sadece akıntı var göğüslerde sislik felan yok
Hayırlısı olsun canım inşallah çektiğin zahmete değerde gelir minigin. midem yandı goguslerim çok sisti damarlar çıktı halsizlik vardı başkada bişey yoktu kuzenimin zorlamasıyla test yaptım çıktı hiçte umudum yoktu adet olmayı bekliyordum tekrar tedaviye başlayacaktim Rabbim nasip etti binlerce kez şükürler olsun şimdide keseyi görmek için bekliyorum inşallah görürüm kalbini duyarım sağlıkla kucagima alırım inşallaaaahhh

aminnnn inşallah canım darısı bizlere inşallah

Canım inşallah sonucun hayırlı olur. Rabbim en yakın zamanda tattırsın bu duyguyu hepimize. Benim sana bir sorum olacak adetin 6. Günü yumurta boyutunun 14 mm olması normal mi ?

Canım inşallah sonucun hayırlı olur. Rabbim en yakın zamanda tattırsın bu duyguyu hepimize. Benim sana bir sorum olacak adetin 6. Günü yumurta boyutunun 14 mm olması normal mi ?
ben klomen kullanarak 12. Ci günde 16 mm olmuştum doktorumun dediğine gore günde 1.5 2 mm buyurmus yumoslar bence sende 2 3 gün sonra tekrar yumurtana baktir 18 20 mm arası çatlama iğnesi yapıyorlar doktor iğne vermezse rica et kendiliğinden çatlamasını bekleme garantiye almış olursun canım iğneden sonrada 20 saat 36 saat ve bir hafta boyunca gün aşırı ilişki öneriyorlar

sanki 12.gun digerlerinden biraz koyu gibi belkide yumurtlams olabilirsin sen bi kac gun daha yap bence koyulasmazsa birakirsin.

Persembe günu ikinci bebegimi göreceğim umuduyla gittiğim doktorum dış gebelik yaşadıgimi soyledi 2 saat içinde ameliyata alındım ikinci bebek için 1 yıldır bekliyorduk ve bu benim icin çok zor geçti. Her ay çift cizgi için bekledigim bir donemde kafa dagıtmak için bir blog açtım ama şuan tek satır yazamıyorum. Oğluşum kardesı olsun çok istiyor. Bunu atlatmam gerekiyor yazılarımı okuma fırsatınıź olur ve buradan bile olsa bir yorum yaparsanız belki bu yaşadığımı geride bırakıp yeni yazılarla kafamı temizler ve önümüzdeki ay yeniden denemek için cesaret kazanabilirim. Blogum annebalik.com Tesekkur ederim

bende 4,5 yıldır oğluma kardeş isitiyorken geçtiğimiz şubatta dış gebelik yaşadım seni en iyi bu olayı yaşayan bilir benim kuzumda istiyor bir kardeşim olsun istiyor ama nasip olmuyor kuzuma. sanada çok geçmiş olsun benim iğne ile sonlandırıldı ameliyat olmadı inşallah bizimde ikinci evladlarımız sağlıkla ve hayırlısı ile gelir

Doktor bir hafta sonra çağırdı işte çok karıştı kafam canım. Ne olur birbirimize dua edelim

Geçmiş olsun canım . Geçer neler geçiyor bu hayatta atlatırsın inşallah ,hersey bizim için . Hakkımız da hayırlısı olsun .

Kızlar folik asit bugün içtim midem çok bulandı . . Sizde de var mı böyle belirtiler acaba ?
Benim aldigim , Folio folik asit , iyot ve B12 yazıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…