Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Koldan göbekten fark etmiyormuş canım ama ilişki günlerini sakin kaçırma bana 20 saat 36 saat ve 1 hafta boyuncada gün aşırı ilişki önermişti

Koldan göbekten fark etmiyormuş canım ama ilişki günlerini sakin kaçırma bana 20 saat 36 saat ve 1 hafta boyuncada gün aşırı ilişki önermişti
evet canim bu gece baslayip her aksam düşünüyorum 4 gun gun asiri yaptim olmadi hergun denicem bu defa

hayır canim bir igleyle büyütüp catlattik tutmadi gecen ay klomen kullandim kendi catlasin dedi doktor vermedi bu ay 3. deneme igne vereyim mi dedu verin deidm ben istedim ve yaptirdim
hadi ya tutmama gibi sansi da yuksek o zmn ben erkenden gelin güvey olmayım o zmn ya

hadi ya tutmama gibi sansi da yuksek o zmn ben erkenden gelin güvey olmayım o zmn ya
igneli tedavimde agrilarimdan günlerce adım atamadim bu ay tutacak galiba dedim göğüslerimin uclari kopuyor gibi agrisan atlet bile giyemiyprdum hamuleyim zannetmistim hamileligin tum belirtileri vardi meger catlama ignesi hcg icerdigi icinmis bu ay belirtilere takilmam kizlar

Hadi ya benimde kadınlarımda ağrı oluyor kaç günde geçiyor peki gebelik olusmazsa ve kacinci gün regl oldun benimki normalde 45 günde bir simdi demi aynı düzenden devam edicek aceba

Benim regl yarın ama düzensizlik var keyfi tuttuğunda gününde gelir bazen 2 3 ayda gelir bazen 15 20 gün sonra gelir bakalım bu defa ne zaman gelecek. Bu ay hiç bişey kullanmadım rahat bıraktım kendimi hiç aklıma bile gelmedi göğüs açımdan başkada bjsj yok oda regl yaklaştığında olur. Regl geldiğinde tekrar tedaviye baslayacam bakalım hayırlısı.
Ne tedavileri olmuştun canım hayırlı olsun

Kizlar benim 10unda regl olmam gerekiyordu olmadim hala sizce artik doktoruma gidip soruym mu? Klomene baslicaktm olamadm bi türlu.

Merhabalar hanımlar
benim gebeliğe ilişkin belirtilerim vardı ama bu sabah uyandığımdan beri hiçbirinin olmadığını gördüm artık adeti bekliyorum hem bedenen ve hem ruhen

Back