Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bende öyle aynıyız.. hayırlısı inşallah

Evet belirsiZlik iğrenç bişey gerçekten.Ne zor işimiz yaa

Malesef canim hayir hamileysem bileyim yoksa adet olayim yani onume bakayim en azindan ya
Evet bende aynı şekilde. Başım ağrıyo ilaç alamıyorum korkudan ya hamileysem diye mesela ne olduğum belli değil negatifleri gördüğüm halde bi şüphe içimde sürekli

Benim bat 21di olmadım merakla bekliyorum ne olucak diye
Hadi ya bekle bakalım bekleyebilirsen canım bi iki gun sonra kan testi yaptır

Silik varsa vardır kötü düşünme bak ben 2 kere test yaptım silik bile yoktu yani olmasa benimki gibi çıkardı merak etme

İki gun önceye kadar senle aynı fikirdeydim silikte olsa cıktıysa kesin hamilelik vardır yenidir diyordum. Ptesi ve salı iki testimde ikinci çizgim silik cıktı kan testi yaptırdım negatif... yarın adet günüm çaresizce bekliyorum

Yaaaa ama ümit vermek istemem de bu forumda hangi konuydu hatırlamıyorum okurken şey gördüm idrar testi yapmış çıkmamış kan testinde çıkmamış 10 gün sonra mı ne tesadüfen kan testinde çıkmış pozitif. O yüzden hiçbir şeye güvenim kalmadı yani

Yazarim cnm.2.cizgiyi silik de olsa gorduk esim bebegi yarin kucagimiza alacakmisiz gibi davraniyor :)) yoksa cok uzulecek :/
Senden heveslendim bende bi test yaptım bugün ikinci çizgi falan yok halbuki bugün pazarda her şey bana bi güzel koktu maydanoz bilearadan 4 saat falan geçti bi bakayım dedim silik bi ikinci çizgi var. Ama bu kadar geç oluşan çizgi anlam ifade eder mi bilemedim

Bide kan testi yaptır için rahat etsin istersen canım yada bir idrar testi daha. İnş vardır :)

Bnde öyle cok yorum okudum buralarda. Negatif olan herşey zamanla pozitifede dönebilirde pozitif olan birşeyinde sonu gelmeyebilir... insanoğlu herseye hazırlıklı olmak lazım...

Bnde öyle cok yorum okudum buralarda. Negatif olan herşey zamanla pozitifede dönebilirde pozitif olan birşeyinde sonu gelmeyebilir... insanoğlu herseye hazırlıklı olmak lazım...
Evet herşeye hazırlıklı olmalıyız.. bende diyorum bi öğrensem bi pozitif çıksa falan sonra diyorum erkenden öğrenince bu kez de sağlıklı mı boş gebelik mi diye kendi kendimi yicem bi süre böyle geçicek heralde. Herşeyin hayırlısı bende durmadan bişeyler okuyorum forumdayım sürekli

Genelde ilk 5 10 dk dan sonra olusan 2.cizgiyi dikkate almayin diyorlar hatta prospektuslerde de yazar. Icin rahat etsin istersen bi kan testi yaptir tabii. Bat ne zaman?

Kahverengikus canım benimde ilk idrar testinde çıkmadı 20-25 dk sonra baktığımda çokk çokk siliktii. Hcg değerimde çokk düşük çıktı ama pozitif sonuçtu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…