Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_1658.JPG
Bende bu sabah test yaptım çok mutluyum çok bende
Anne oluyorum ağlıyorum gülüyorum bu çok başka bir his anlatamam

Kızlar günaydın beklenen adet tarihim 30 ağustos 7 gün kaldı ama ben dayanamayıp bugün test yaptım çok çok silik 2. çizgiyi gördüm ben inşaallah vardır. Beklemek kaldı geriye artık var mı böyle erken öğrenen :110:

çok erkenmiş gerçekten. gerçi ben fortest erken gebelik testi kullanmıştım, ilişkiden 5 gün sonra dahi gebeliği tespit edebildiği yazıyordu. erken gebelik testlerinde çıkabiliyor. reglin gecikirse bir test daha yapmanı, beklemeni tavsiye ederim.

Merhaba beni de doktor kontrolünde yumurta takibi yapıldı ben doktor önünüzdeki iki günü değerlendirin Dedi biz de sadece o iki günü değerlendirdik size doktor ne demişti
Banada canım 2 gun degerlerndır sonra 2 günde 1 devam et demıstı. bakalım sımdı hayırlısı dıyıp beklıyorum

çok erkenmiş gerçekten. gerçi ben fortest erken gebelik testi kullanmıştım, ilişkiden 5 gün sonra dahi gebeliği tespit edebildiği yazıyordu. erken gebelik testlerinde çıkabiliyor. reglin gecikirse bir test daha yapmanı, beklemeni tavsiye ederim.
İnşallah rabbim nasip eder 3 ay önce düşük yapmıştım. Sabırsızlanıyorum

Bat 25 ağustostu bugün adet oldum :( ovulasyon testi yapmıştım hiç biri tutmadı butun dengem bozuldu

Kızlar günaydın beklenen adet tarihim 30 ağustos 7 gün kaldı ama ben dayanamayıp bugün test yaptım çok çok silik 2. çizgiyi gördüm ben inşaallah vardır. Beklemek kaldı geriye artık var mı böyle erken öğrenen :110:
Evet cnm erken de belli oldugu oluyor her bünyeye gore değişiyor hadi inşallah vardır yaz :)

hatırlı olsun bebekler.
bende dün 8 gün vardı adam test almışken gece yaptım çizgi mizgi yok :D bakalım bşdaha ne zaman yapıcam.

Kızlard şuan şok halindeyim resmen. Bugün bat günüm. Ben bata 6 gün varken kan tahlili yaptırmıştım çıkmamıştı. Hatta bu ay yok kesin diye buradan birkaç arkadaşla konuşmuştum. Dün başka testler için aile hekimliğine gittim hadi betada bakalım dedi doktor ne olur neolmaz diye , neyse ben eve dönerken de normal test almıştım yaptım 20-25 dk sonra baktığımda çokk çokk hafif çizgi vardı acaba mıı dedimmm pek inanmakta istemedim. Bugün tahlil sonucunu aldım çok çok düşük bir değer ama sonuç oleak pozitif allah bi dert keder vermezse gebeyim işte sonucumda 8,5 . Benim pıhtılaşma rahatsızlığım olduğu için hemen iğneye falan da başlattı beni bugün. Allahım neolur herbirimizin yüzünü güldürsün inşallah

Benim de bat a 8 gün var. Eczanenin yanından geçerken bir acaba mi dedim. Ama eşim yanımdaydı almadım. Yarın doktor kontrolüm var. Klomenden sonra catlatma ignesi vurmamisti. Kontrole çağırdı bakalım ne diyecek yarın. İnş 3 yumurta da catlamistir.

Ben sana bekle dedim ben test almıyım diye evden çıkmıyorum

bugün ile beraber 5 gün var bata, ve asla test yapmıycam kararlıyım. Çok erken testin gerçekten anlamı olmuyor. Elimde bir tane test var, 28 inde olmazsam 29 ağustosta yapıcam.

Kızlar benımde bata 10 gun var ve test yapmamak ıcın kendımı zor tutuyorum ya. bas ağrılarım ve bel ağrım var ne olacak dıye meraktan olecem

Back