- 22 Kasım 2010
- 11.152
- 19.694
- 498
- Konu Sahibi Buhayatbenim
- #2.221
Canm senin bat ne zamandı ınsalah hamilesndir
Bat bugundu. Olmadim. Testi 2 gun once yaptım. Ins canim. Cok korkuyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm senin bat ne zamandı ınsalah hamilesndir
Aynen bende öyle aynıyız.. hayırlısı inşallahYa aslnda stres yapacak bısey yok da eşimi ssvndrmek istyrm üzülyr belli etmesr de onu öyle görünce ben de stres yapyrm bi an önce istyrm elimde değil bol bol dua edelm tedbir bizden takdir Allahtan ne diyelim.Biz de anne oluruz ınsalah
Evet belirsiZlik iğrenç bişey gerçekten.Ne zor işimiz yaaPolikistik overim kizlar gecen ay 36. Gunde adet oldum bu ay olmadim 2 gun leke geldi simdi tik yok hasta olmisum da bitmis gibi goguslerde gayet normal anlamadim gitti sastim kaldim test falanda yapmostim bisi yok doktor yolu gene gozukucek sanirim boyle belirsizlikte igrenc bisi sastim kaldim iyice ya
Evet belirsiZlik iğrenç bişey gerçekten.Ne zor işimiz yaa
Evet bende aynı şekilde. Başım ağrıyo ilaç alamıyorum korkudan ya hamileysem diye mesela ne olduğum belli değil negatifleri gördüğüm halde bi şüphe içimde sürekliMalesef canim hayir hamileysem bileyim yoksa adet olayim yani onume bakayim en azindan ya
Hadi ya bekle bakalım bekleyebilirsen canım bi iki gun sonra kan testi yaptırBenim bat 21di olmadım merakla bekliyorum ne olucak diye
Silik varsa vardır kötü düşünme bak ben 2 kere test yaptım silik bile yoktu yani olmasa benimki gibi çıkardı merak etme
Yaaaa ama ümit vermek istemem de bu forumda hangi konuydu hatırlamıyorum okurken şey gördüm idrar testi yapmış çıkmamış kan testinde çıkmamış 10 gün sonra mı ne tesadüfen kan testinde çıkmış pozitif. O yüzden hiçbir şeye güvenim kalmadı yaniHadi ya bekle bakalım bekleyebilirsen canım bi iki gun sonra kan testi yaptır
İki gun önceye kadar senle aynı fikirdeydim silikte olsa cıktıysa kesin hamilelik vardır yenidir diyordum. Ptesi ve salı iki testimde ikinci çizgim silik cıktı kan testi yaptırdım negatif... yarın adet günüm çaresizce bekliyorum![]()
Senden heveslendim bende bi test yaptım bugün ikinci çizgi falan yok halbuki bugün pazarda her şey bana bi güzel koktu maydanoz bileYazarim cnm.2.cizgiyi silik de olsa gorduk esim bebegi yarin kucagimiza alacakmisiz gibi davraniyor :)) yoksa cok uzulecek :/
Bide kan testi yaptır için rahat etsin istersen canım yada bir idrar testi daha. İnş vardır :)Senden heveslendim bende bi test yaptım bugün ikinci çizgi falan yok halbuki bugün pazarda her şey bana bi güzel koktu maydanoz bilearadan 4 saat falan geçti bi bakayım dedim silik bi ikinci çizgi var. Ama bu kadar geç oluşan çizgi anlam ifade eder mi bilemedim
![]()
Bnde öyle cok yorum okudum buralarda. Negatif olan herşey zamanla pozitifede dönebilirde pozitif olan birşeyinde sonu gelmeyebilir... insanoğlu herseye hazırlıklı olmak lazım...Yaaaa ama ümit vermek istemem de bu forumda hangi konuydu hatırlamıyorum okurken şey gördüm idrar testi yapmış çıkmamış kan testinde çıkmamış 10 gün sonra mı ne tesadüfen kan testinde çıkmış pozitif. O yüzden hiçbir şeye güvenim kalmadı yani
Evet herşeye hazırlıklı olmalıyız.. bende diyorum bi öğrensem bi pozitif çıksa falan sonra diyorum erkenden öğrenince bu kez de sağlıklı mı boş gebelik mi diye kendi kendimi yicem bi süre böyle geçicek heralde. Herşeyin hayırlısı bende durmadan bişeyler okuyorum forumdayım sürekliBnde öyle cok yorum okudum buralarda. Negatif olan herşey zamanla pozitifede dönebilirde pozitif olan birşeyinde sonu gelmeyebilir... insanoğlu herseye hazırlıklı olmak lazım...![]()
Senden heveslendim bende bi test yaptım bugün ikinci çizgi falan yok halbuki bugün pazarda her şey bana bi güzel koktu maydanoz bilearadan 4 saat falan geçti bi bakayım dedim silik bi ikinci çizgi var. Ama bu kadar geç oluşan çizgi anlam ifade eder mi bilemedim
![]()
Geçti bat 22 ya da 23 bekliyodum.Genelde ilk 5 10 dk dan sonra olusan 2.cizgiyi dikkate almayin diyorlar hatta prospektuslerde de yazar. Icin rahat etsin istersen bi kan testi yaptir tabii. Bat ne zaman?
hadi bakalim guzel haberle gel insallahKan verdim sonuclari bir bucuk saat sonra alacagim. Hayatimin en uzun bir bucuk saati herhalde :)
Kahverengikus canım benimde ilk idrar testinde çıkmadı 20-25 dk sonra baktığımda çokk çokk siliktii. Hcg değerimde çokk düşük çıktı ama pozitif sonuçtu