Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet herşeye hazırlıklı olmalıyız.. bende diyorum bi öğrensem bi pozitif çıksa falan sonra diyorum erkenden öğrenince bu kez de sağlıklı mı boş gebelik mi diye kendi kendimi yicem bi süre böyle geçicek heralde. Herşeyin hayırlısı bende durmadan bişeyler okuyorum forumdayım sürekli
Pozitif çıksa emin ol sadece bebeğine ve gelecek günlere odaklanıyorsun başka birşey gelmiyor aklına :)))
Geçti bat 22 ya da 23 bekliyodum.
Oldunmu peki adet canım ?
Merhabalar, benim bat bugün ve baş Ağrı'm başladı kırmızıları bekliyorum darısı eylüle artık allahım tez vakitte hayırlı evlatlar versin hepimize
Benimde bat bugun bakalım en önce hangimiz olcak :D

Benim bat geçeli 4.gün bugün. Bu sabah evde test yaptım çok net bi şekilde negatifti .. kaç aydır düzenli olan reglim bu ay böyle bana oyun oynayacağı tuttu heralde ..

Bat 28 ağustos, kaldı 4 gün:) Allahım sen büyüksün, gerçi hamile değilsem polip imi aldırıcam. Eşimin morfoloji değeri % 4, o da doktora gitti, bakalım ne diyecek. Hakkımızda hayırlısı.

Ben de de adet düzensiliği var iki ay öncesine kadar 2 3 ay gecıken Reglim gecen ay 3 gün önce,oldu şimdi tekrar hastayım üstelik 10 gün erken oldum .. çocuk istiyoruz iki Aydır takvim takibi de yapıyorum amaa karıştı iyice kafam..inanın ne yapacagımı bılmıyorum

Benim bat geçeli 4.gün bugün. Bu sabah evde test yaptım çok net bi şekilde negatifti .. kaç aydır düzenli olan reglim bu ay böyle bana oyun oynayacağı tuttu heralde ..
Canim ocakta kimyasal gebelik yaşamıştım. Batın 4. Günü hayalet çizgi çıktı idrarda. 6. Günü 20 den düşük kanda çıktı. Şüpheli dediler. 7. Gün değerim 46 çıkmıştı düşün. Millet yedi günde binleri görüyor.

Ben de de adet düzensiliği var iki ay öncesine kadar 2 3 ay gecıken Reglim gecen ay 3 gün önce,oldu şimdi tekrar hastayım üstelik 10 gün erken oldum .. çocuk istiyoruz iki Aydır takvim takibi de yapıyorum amaa karıştı iyice kafam..inanın ne yapacagımı bılmıyorum
Adet düzensizliğim sebebini öğrendiniz mi

Canim ocakta kimyasal gebelik yaşamıştım. Batın 4. Günü hayalet çizgi çıktı idrarda. 6. Günü 20 den düşük kanda çıktı. Şüpheli dediler. 7. Gün değerim 46 çıkmıştı düşün. Millet yedi günde binleri görüyor.
Kimyasal olabilir mi yani benimkide onu mu demek istedin canım :(

Yok hayır geç çıkabiliyor demek istedim
Anladım canım teşekkürler bekliyorum bakalım.regl öncesi belirtilerimin hiçbiri yok yani gebelik belirtileri de aynı zamanda.. sadece bugün sağ kasığımda hafif bi ağrı var sanki kasığım bana ağır geliyo gibi bi ağrı anlatamadım ama

Pozitif çıksa emin ol sadece bebeğine ve gelecek günlere odaklanıyorsun başka birşey gelmiyor aklına :)))

Oldunmu peki adet canım ?

Benimde bat bugun bakalım en önce hangimiz olcak :KK70:
Ben adet olmadim hala testte tekrar etmedim yapicam negatif cikicak diye yarini da bekleyeyim bakalim. Olmadi yarin kan testi yaptiririm.

Anladım canım teşekkürler bekliyorum bakalım.regl öncesi belirtilerimin hiçbiri yok yani gebelik belirtileri de aynı zamanda.. sadece bugün sağ kasığımda hafif bi ağrı var sanki kasığım bana ağır geliyo gibi bi ağrı anlatamadım ama
Ben hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ederim canım. Kimyasalı öğrendiğimde gebelik diye çok sevinmiştim. Düşük olunca epey ağladım. Ama 38 yaşında bir kadının gebelik risklerini düşününce demekki hainliği buymuş dedim. Senin için de aynısını diliyorum. Hayırlısıyla en kısa zamanda bebisini kucağına alirsin

Ben hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ederim canım. Kimyasalı öğrendiğimde gebelik diye çok sevinmiştim. Düşük olunca epey ağladım. Ama 38 yaşında bir kadının gebelik risklerini düşününce demekki hainliği buymuş dedim. Senin için de aynısını diliyorum. Hayırlısıyla en kısa zamanda bebisini kucağına alirsin
Evet kesinlikle herşeyin hayırlısı.. bende sürekli hayırlısı neyse öyle olsun diyorum.Bakalım .. Teşekkür ederim cevapların için

Back