Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kırmızı kartı bekleyen kimler benle beraber BAT 25 olanları bi görelim bakalım :D maksat bağlantılar kopmasın eylülde hamile olmak isteyenlerde toplanmak ilk cocuğumda olduğu gibi :D

Al benden de o kadar bgn de test yaptm negatif ti ama nolır nolmaz kanda baktrcam yarın
Ben ilişkiden 7 gün sonra heyecandan dayanamadım verdim biliyorum çok erkendi ama. Negatifi gördük.. sonra bat tarihimden 3 gün önce 6 gün öncesine kadar gösterir yazan hassas testten yaptım gayet net negatifti. Sonra bat günüm geldi olmadım akşamına dayanamadım normal test yaptım yine negatif. Şimdi bugün bat tarihim 3 gün geçti hala olmadım. Test var ama yapmıyorum regl de olmuyorum karmakarışığım.aylardır çok düzenliydi reglim neden bozuldu ki tam da beklediğimiz ay..

Stres de etkiliyor canm bak benim çok düzenli olan adetim. Son uç aydır bi. Geç geliyor bi erken çok kafaya takyrz ondan mı blmiyrm.Ama sen madem gününi geçirdin birkaç gün sonra kanda baktr belki geç döllenme flndr

Polikistik overim kizlar gecen ay 36. Gunde adet oldum bu ay olmadim 2 gun leke geldi simdi tik yok hasta olmisum da bitmis gibi goguslerde gayet normal anlamadim gitti sastim kaldim test falanda yapmostim bisi yok doktor yolu gene gozukucek sanirim boyle belirsizlikte igrenc bisi sastim kaldim iyice ya

Stres de etkiliyor canm bak benim çok düzenli olan adetim. Son uç aydır bi. Geç geliyor bi erken çok kafaya takyrz ondan mı blmiyrm.Ama sen madem gününi geçirdin birkaç gün sonra kanda baktr belki geç döllenme flndr
Bende geç döllenme olabilir diye düşündüğümden umutluyup hep çünkü hesaplıyorum olabilir.Evet stres yaptım diye mi gelmiyo diye de düşünüyorum düşündükçe yine stres oluyorum :D

Ya aslnda stres yapacak bısey yok da eşimi ssvndrmek istyrm üzülyr belli etmesr de onu öyle görünce ben de stres yapyrm bi an önce istyrm elimde değil bol bol dua edelm tedbir bizden takdir Allahtan ne diyelim.Biz de anne oluruz ınsalah

Back