- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #2.201
Gecmis olsun cnm allah bidaha gostermesin bence hamilesin cnm yaklasinca bi test daha yap bakalim3 ay önce düşük yaptım ben ve bu aya kadar korunduk inşallah rabbim yüzümüze bakmıştır. Folik asit kullanıyorum sadece vinalac dr um bunu vermişti.
İnşallah inşallah isteyen herkese versin Allahım hayırlısıyla sana daGecmis olsun cnm allah bidaha gostermesin bence hamilesin cnm yaklasinca bi test daha yap bakalim
Amin canimİnşallah inşallah isteyen herkese versin Allahım hayırlısıyla sana da
Biz sadece doktorun dediği iki günü değerlendirdik sonra bekledik yarın bat ama test negatif çıktı bakalım Allah dan Ümit kesilmez bekliyorumBanada canım 2 gun degerlerndır sonra 2 günde 1 devam et demıstı. bakalım sımdı hayırlısı dıyıp beklıyorum
Benim bat 21di olmadım merakla bekliyorum ne olucak diyeKırmızı kartı bekleyen kimler benle beraber BAT 25 olanları bi görelim bakalımmaksat bağlantılar kopmasın eylülde hamile olmak isteyenlerde toplanmak ilk cocuğumda olduğu gibi
Amin inşallah hayırlısı hepimiz için ..Maşallah herkes hamile Rabbim bize Dr nasip etsn 6.ay bu ay yine olmazsa iyice benm moralim bozulaxak yarın kan vermeye gdrcem bat 28 ağustos inş kırmızı kart yemem ..
İnşallah canım. Yazarsın sonucunu bizeYarin sabah kan verecegim. Ins vardir.
İnşallah canım. Yazarsın sonucunu bizeYarin sabah kan verecegim. Ins vardir.
İnşallah canım. Yazarsın sonucunu bize
Canm senin bat ne zamandı ınsalah hamilesndirYazarim cnm.2.cizgiyi silik de olsa gorduk esim bebegi yarin kucagimiza alacakmisiz gibi davraniyor :)) yoksa cok uzulecek :/
Silik varsa vardır kötü düşünme bak ben 2 kere test yaptım silik bile yoktu yani olmasa benimki gibi çıkardı merak etmeYazarim cnm.2.cizgiyi silik de olsa gorduk esim bebegi yarin kucagimiza alacakmisiz gibi davraniyor :)) yoksa cok uzulecek :/
Al benden de o kadar bgn de test yaptm negatif ti ama nolır nolmaz kanda baktrcam yarınSilik varsa vardır kötü düşünme bak ben 2 kere test yaptım silik bile yoktu yani olmasa benimki gibi çıkardı merak etme
Ben ilişkiden 7 gün sonra heyecandan dayanamadım verdim biliyorum çok erkendi ama. Negatifi gördük.. sonra bat tarihimden 3 gün önce 6 gün öncesine kadar gösterir yazan hassas testten yaptım gayet net negatifti. Sonra bat günüm geldi olmadım akşamına dayanamadım normal test yaptım yine negatif. Şimdi bugün bat tarihim 3 gün geçti hala olmadım. Test var ama yapmıyorum regl de olmuyorum karmakarışığım.aylardır çok düzenliydi reglim neden bozuldu ki tam da beklediğimiz ay..Al benden de o kadar bgn de test yaptm negatif ti ama nolır nolmaz kanda baktrcam yarın
Bende geç döllenme olabilir diye düşündüğümden umutluyup hep çünkü hesaplıyorum olabilir.Evet stres yaptım diye mi gelmiyo diye de düşünüyorum düşündükçe yine stres oluyorumStres de etkiliyor canm bak benim çok düzenli olan adetim. Son uç aydır bi. Geç geliyor bi erken çok kafaya takyrz ondan mı blmiyrm.Ama sen madem gününi geçirdin birkaç gün sonra kanda baktr belki geç döllenme flndr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?