- 29 Ocak 2018
- 2.238
- 4.112
- 133
- Konu Sahibi Zeyneppzezee
-
ayni zamanlarda bat bekleyecegiz rabbim nasip eder ins.Selam kızlar bende 23 yaşındayım 18 aylık evliyim bugün 2. Aşılamamı yaptırdım bat 8 ağustos InşAllah tutar bu kez Rabbim büyük hepimizin göbüşleri dolsun InşAllah
Slm canım Yumurta akı kıvamında akıntı oluyorsa yumurta catlatma evresindedir. Herkeste 12gün yumurta büyücek diye Bi kaide yok canım gün asırı ilişkiye değerlendirmeye baslayabilirsin benceSelam kızlar birşey sormak istiyorum benim adetim biteli 10 gün kadar oldu kasığımda bugün bi batma gaz var dünden beri kabız şeklindeyim acaba yumurtlama günüm mü ama hesaplamama göre yumurtlama günü cuma günü bugün sanki adet olacakmışım gibi his hissediyorum
Ayrıca adetim biteli diyorsun adet günününden itibaren 12-14 gün yumurta yeteri büyüklüğe ulaşmış oluyor tabi bi sorunun yoksa canımSelam kızlar birşey sormak istiyorum benim adetim biteli 10 gün kadar oldu kasığımda bugün bi batma gaz var dünden beri kabız şeklindeyim acaba yumurtlama günüm mü ama hesaplamama göre yumurtlama günü cuma günü bugün sanki adet olacakmışım gibi his hissediyorum
Yasın küçükmüş bi sorun varmı asılamaya gecmenizden yoksa hemen bebiş kavusma isteğimiSelam kızlar bende 23 yaşındayım 18 aylık evliyim bugün 2. Aşılamamı yaptırdım bat 8 ağustos InşAllah tutar bu kez Rabbim büyük hepimizin göbüşleri dolsun InşAllah
Ayrıca adetim biteli diyorsun adet günününden itibaren 12-14 gün yumurta yeteri büyüklüğe ulaşmış oluyor tabi bi sorunun yoksa canım
Yumurta catlıyor olabilir o zaman canım sendeğerlendir bence bu dönemiAnladım Can'ım normal hesaplamama göre kendinin yarın yumurtlama günüm ama int de hesapladığımda cuma günü gösteriyor aynı adet olucak gibi bi halim var bugün
Yumurta catlıyor olabilir o zaman canım sendeğerlendir bence bu dönemi
18 aydır korunmadığımız halde olmadı eşimin harekette sıkıntı vardı hallettik mesleğimizden dolayı yumurtlama dönemlerimiz de yan yana bulunamıyoruz o yüzden istiyoruz canımYasın küçükmüş bi sorun varmı asılamaya gecmenizden yoksa hemen bebiş kavusma isteğimi
Tamamen kader kısmet işi. Sen gün asırı yap ilişkini poponun altına yastık koyup dik bacakları yarım saat bir saat kal öyle. Spermler 2-3gün yasiyor rahimde. Gerisi Allaha tevekkül hersey süper tam vaktinde yapılsa bile olmayınca olmuyor olacağı varsa korunan bilen tutuyor tedbir bizden takdir Allahtan canımBugün biraz Zor da yarın gündüz olabilir ancak artık inşallah olur tutar biran önce Birden yumurtlamadan 2 gün önce başlayın falan diyor o şekilde tutuyor mu acaba yumurtlama günü olmasa Birgün önce ilişki olsa mesela ben Bayadır deniyorum olmadı doktora gittim bir sorun yok dedi hormon testi yapacak işte birdahaki adet günümde
Allah kavuştursun bebişinize insallah tez zamanda canım18 aydır korunmadığımız halde olmadı eşimin harekette sıkıntı vardı hallettik mesleğimizden dolayı yumurtlama dönemlerimiz de yan yana bulunamıyoruz o yüzden istiyoruz canım
Tamamen kader kısmet işi. Sen gün asırı yap ilişkini poponun altına yastık koyup dik bacakları yarım saat bir saat kal öyle. Spermler 2-3gün yasiyor rahimde. Gerisi Allaha tevekkül hersey süper tam vaktinde yapılsa bile olmayınca olmuyor olacağı varsa korunan bilen tutuyor tedbir bizden takdir Allahtan canım
Beklenen Adet Tarihi :))bat ne demek bilmiyorum ama bizde bu ay ilk denemelere basladık :)
Doğal olarak yapıyor ama kuru kayısı, incir tüketmeye çalışınYa folik asit sizde afedersiniz kabızlık yaptı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?