Gebeliğe Hazırlık Ağustosa hamile olarak girmek isteyenler ✋

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya acaba hissediliyor mu çok merak ediyorum o farklılığı algılayabiliyormuyuz :confused:
Gerçekten adet olmakl pek farki yok aynı seyler. Belin agriyor,kasiklarda batma bazen bacaga vuruyor ve hamile olduğunu öğrendikten yaklaşık 10 gün sonra göğüslerde hassasiyet oluyor. Mide bulantısı 6.haftada başlıyor

Benim de az kaldı bata son 3 :110: bende test yapa yapa bir hal oldum:bicak: azıcık daha sabretsem ne olur acaba demi zamanla umudu kesicez belki o zaman olur

Gerçekten adet olmakl pek farki yok aynı seyler. Belin agriyor,kasiklarda batma bazen bacaga vuruyor ve hamile olduğunu öğrendikten yaklaşık 10 gün sonra göğüslerde hassasiyet oluyor. Mide bulantısı 6.haftada başlıyor
Kirpik dolanması varmış o nasıl oluyor ki dün duydum onu da :110: bende de ağrı oluyor kaşık ağrısı zaten adetten önce ayırt etmek zor sanırım bariz olmadığı sürece

Kirpik dolanması varmış o nasıl oluyor ki dün duydum onu da :110: bende de ağrı oluyor kaşık ağrısı zaten adetten önce ayırt etmek zor sanırım bariz olmadığı sürece
Bende kirpik karışması falan olmadı hatta makyöz olduğum için okulda baya kirpik üstüne çalıştık :) ayırt etmek zor gerçekten. Senin bat ne zamandi canım?

Ya birde :) neden öyle düşünüyorsun günlerini takip ediyormusun bak yaşın da geçmiş az doğurganlığın az olmasın bilmem ne bilmem ne verdiğim cevabında aldığım cevaba da bin küfür basıyorum
Ya niye öyle diyon ama ya yaşım genc diye napim gelmiyor işte :-( herkeste bu cevap hee tamam 23 yasindatya ama 5 yillikta evliyim takip ediyorum ama yok sence bu her yaşta yıpratıcı degilmi 3 seneden beri takip ediyorum ama yok evlat kokusu özlemi inan her yaşta aynı

İnşallah gönlüne göre okur serra_
Bebeğim hiç kolay değil vala sende erken evlenmişsin benden çok yol almışsın inşallah Rabbim dualarımızı kabul ederde bizde şuraya çift çizgi bir kaset atarız :KK66:

İnşallah gönlüne göre okur serra_
Bebeğim hiç kolay değil vala sende erken evlenmişsin benden çok yol almışsın inşallah Rabbim dualarımızı kabul ederde bizde şuraya çift çizgi bir kaset atarız :KK66:
Buraya atmaya gerek yok canım benim cigliklarim her şehirden duyulur evet erken evlendim rabbim sEnide beniugrastirdigi gibi ugrastirmaz canım evlat konusunda

Back