Gebeliğe Hazırlık Ağustosa hamile olarak girmek isteyenler ✋

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm ilk deneme demissin neden? Hemen degil yani bende ilk kurtaj oldum 3ay snra hamile kaldm 6 yasnda oglum var ikinci olmustu bu ay 21nde dusuk yaptim bkalim agustosta ne olacak yumurtlama gnunu kacirma
Doktor 2 adet geçir, 2. adet bitince denemeye başla dedi. Yani kürtaj sonrası ilk deneme ayı benim için. Öncesinde 15 ay üstüne oldu zaten. doktor yumurtalar sperm her şey normal 6 ay kadar tedavi yok dedi. Yani olmazsa da neredeyse 2 yıl olmuş olacak bebek isteyip sahip olamadığım. Tabi inş bende sizin gibi hamile kalirim sağlıklı bir süreç ve evlat sahibi olurum.

Doktor 2 adet geçir, 2. adet bitince denemeye başla dedi. Yani kürtaj sonrası ilk deneme ayı benim için. Öncesinde 15 ay üstüne oldu zaten. doktor yumurtalar sperm her şey normal 6 ay kadar tedavi yok dedi. Yani olmazsa da neredeyse 2 yıl olmuş olacak bebek isteyip sahip olamadığım. Tabi inş bende sizin gibi hamile kalirim sağlıklı bir süreç ve evlat sahibi olurum.
Kürtaj sonrasımı iki adet geçir dedi

Kızlar adet gecikmesi henüz olmadan belirti görmeye başlayan var mı?
Benim de bat 2 ağustos kasıklarımda ağrı başladı..
rabbim hepimize bebiş nasip etsin dualarımızı boşa çıkarmasın inşallah

Kızlar adet gecikmesi henüz olmadan belirti görmeye başlayan var mı?
Benim de bat 2 ağustos kasıklarımda ağrı başladı..
rabbim hepimize bebiş nasip etsin dualarımızı boşa çıkarmasın inşallah
Benim bi kaç gün gecikti ama sizin baya gecikmiş. Aslında 45 gün hatta iki ay gecikenler var.
Hakkımıza hayırlısı. Sadece çok kişiden duydum hiç adet olmadan yeniden hamile kalanlar var. Ama doktor kızmış neden beklemediniz diye.
Hamileysenizde bi aksilik çıkmaz inşallah. Zor bi psikoloji çünkü. Yeniden yaşamazsınız umarım

2cm olmus yumurta dr catlatma ignesi verdi vurdum acaba bugeceden baslayip 3gun ust uste iliski olsami cok kararsiz kaldim dr 36saat sonra dedi ama kararsizim iste:110:

İnşallah. Rahim kendini toplar normal haline dönerse zaten öneriyor doktor.
Nedense üstümden bu korkuyu atamıyorum. Sanki yine böyle olacak. Hamile olsam sanki sevinemem gibi korkudan. Kötü birşey olur mu kötü sonuçlanır mı diye tedirginliği atamıyorum üstümdem

Gece de belim karnim agridi bas agrim da baslayinca emin gibiyim meske yanilsam ama genelde boyle oluyor m:olamaz:

8 agustos bat kızlar yumurtlama günüm bugün takvime göre :)) dua edin nolursunuz Rabbim hicbir yuvayı nesesiz hiç bir anne babayı evlat özlemi ile sınamasın Rabbim sen isteyen herkese bütün ÜmmetiMuhammede sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip et inşallah :dua::dua::anneadayı:

Benim de 8 agustos kuzum hayırlısı olsun inşallah

Oy kızlar gecmiypr zaman ev hanımıyım kendimi ise veriyom orayı temizle onu bunu yap iyi güzel iş bitince tekrar baslar düşünceler Rabbim beklediğimizin karsılığını versin insallah bat 7 agustos

Oy kızlar gecmiypr zaman ev hanımıyım kendimi ise veriyom orayı temizle onu bunu yap iyi güzel iş bitince tekrar baslar düşünceler Rabbim beklediğimizin karsılığını versin insallah bat 7 agustos
Ben işte yapamıyorum yarın misafirim war yatılı uzandım öyle keyif üstüne keyifteyim Allah akıl fikir versin bana

Back