Gebeliğe Hazırlık Ağustosa hamile olarak girmek isteyenler ✋

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik testiyle mi öğrendiniz :KK45: gerçekten baya erken size 6 gün geçmez olmuştur
Aslinda normal testlerden ögrendim 1.25 dolara almistim ama silik çıktı ve iliski yaşadığım günden şüphelendiğim için o silikle anladim :) ama adet günüm gelene kadar yıl gibi gecti acaba olacak mi diye ama kismet olmadi maalesef

Hımm bende hiç öyle olmuyor ondan tuhaf geldi sanırım :110: wala bizde yumurtlama günleri çalıştık kaldı 3 gün ama kaset test yeni yaptım gene gözükmüyor :halay:

Aslinda normal testlerden ögrendim 1.25 dolara almistim ama silik çıktı ve iliski yaşadığım günden şüphelendiğim için o silikle anladim :) ama adet günüm gelene kadar yıl gibi gecti acaba olacak mi diye ama kismet olmadi maalesef
İnşallah olucak vardır bir sebebi o vakitte olmamasının inşallah hepimiz güzeL haberler vericez birbirimize

benimfe bat 9agustos dun 13.gunde 15milimdi yarin tekrar cagirdi ins. gelisirse yarina igne olacagin ve geri sayim baslayacak. size sorum igneden sonra dr ne onerdi iliski olarak size pazar gunune kadar vaktimvar esim sehir disina cikacak acaba igne aksamiyla beraber 3gun ustuste denesemmi diyorum ne dersiniz

benimfe bat 9agustos dun 13.gunde 15milimdi yarin tekrar cagirdi ins. gelisirse yarina igne olacagin ve geri sayim baslayacak. size sorum igneden sonra dr ne onerdi iliski olarak size pazar gunune kadar vaktimvar esim sehir disina cikacak acaba igne aksamiyla beraber 3gun ustuste denesemmi diyorum ne dersiniz
Bana doktorum öyle dedi cumartesi öğlen 12 de iğne oldum aksamına ve ertesi gün ve sonraki gün üsüste diger günler serbest dedi. Hatta okuduklarım dayanarak iğneden birgün öncede ilişki önerenler var sperm rahimde bi kac gün yasadığı için.sen az ilişki olacak diye stres yapma tam günlerine denk geliyor

Bana doktorum öyle dedi cumartesi öğlen 12 de iğne oldum aksamına ve ertesi gün ve sonraki gün üsüste diger günler serbest dedi. Hatta okuduklarım dayanarak iğneden birgün öncede ilişki önerenler var sperm rahimde bi kac gün yasadığı için.sen az ilişki olacak diye stres yapma tam günlerine denk geliyor
ins. oyle olur rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hayirlisiyla evlat versin ins.

Benim de bugun adet belirtisi sari akintim da basladi bu ay icin umidim kalmafi bat im 29 temmuz ama agustosa kaldim gibi yani

kızlar bu grupları takip etmeyi çok seviyorum. ama beni fazlası ile beklentiye sokuyor ve stres oluyorum :) o sebeple sadece bir merhaba demeye geldim canlar. umarım herşey kalbimizce olur :dua:
Merhaba canım. İnsallah isteyen herkese verir Rabbim takip etmen bile kafaya taktığını gösterir. Napalım Ya etrafımıza hergün her gün konusulmuyor anlatılmıyor hersey paylasılmıyor en azından burada atıyoruz döküyoruz içimizdekileri..

kızlar bu grupları takip etmeyi çok seviyorum. ama beni fazlası ile beklentiye sokuyor ve stres oluyorum :) o sebeple sadece bir merhaba demeye geldim canlar. umarım herşey kalbimizce olur :dua:
Bence her türlü kafana takarsın :110: çünkü bunun için zamanı geldiğini düşünüyorsun ancak kaçamak felan olsa takılmaz bence

Back