- Konu Sahibi Zeyneppzezee
Bağırsakların nasıl yumuşuyor bilmediğimden soruyorum bu da mı bir belirtiGeçen ay 25 gün de adet oldum. Bat 1 agustos. Bağırsaklarım yumuşadı kesin adet olucam:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bağırsakların nasıl yumuşuyor bilmediğimden soruyorum bu da mı bir belirtiGeçen ay 25 gün de adet oldum. Bat 1 agustos. Bağırsaklarım yumuşadı kesin adet olucam:)
Adete yakın ishal oluyorum yani. Hep böyleydiBağırsakların nasıl yumuşuyor bilmediğimden soruyorum bu da mı bir belirti
Aslinda normal testlerden ögrendim 1.25 dolara almistim ama silik çıktı ve iliski yaşadığım günden şüphelendiğim için o silikle anladim :) ama adet günüm gelene kadar yıl gibi gecti acaba olacak mi diye ama kismet olmadi maalesefErken gebelik testiyle mi öğrendinizgerçekten baya erken size 6 gün geçmez olmuştur
Bende ishal oluyorum adet oluncaAdete yakın ishal oluyorum yani. Hep böyleydi
İnşallah olucak vardır bir sebebi o vakitte olmamasının inşallah hepimiz güzeL haberler vericez birbirimizeAslinda normal testlerden ögrendim 1.25 dolara almistim ama silik çıktı ve iliski yaşadığım günden şüphelendiğim için o silikle anladim :) ama adet günüm gelene kadar yıl gibi gecti acaba olacak mi diye ama kismet olmadi maalesef
Beklenen adet tarihi demek. Bu ay 28 günde bir oldugum için benim 5 ağustos mesela. İnş tutar da nasipse :)bat ne demek bilmiyorum ama bizde bu ay ilk denemelere basladık :)
Bana doktorum öyle dedi cumartesi öğlen 12 de iğne oldum aksamına ve ertesi gün ve sonraki gün üsüste diger günler serbest dedi. Hatta okuduklarım dayanarak iğneden birgün öncede ilişki önerenler var sperm rahimde bi kac gün yasadığı için.sen az ilişki olacak diye stres yapma tam günlerine denk geliyorbenimfe bat 9agustos dun 13.gunde 15milimdi yarin tekrar cagirdi ins. gelisirse yarina igne olacagin ve geri sayim baslayacak. size sorum igneden sonra dr ne onerdi iliski olarak size pazar gunune kadar vaktimvar esim sehir disina cikacak acaba igne aksamiyla beraber 3gun ustuste denesemmi diyorum ne dersiniz
ins. oyle olur rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hayirlisiyla evlat versin ins.Bana doktorum öyle dedi cumartesi öğlen 12 de iğne oldum aksamına ve ertesi gün ve sonraki gün üsüste diger günler serbest dedi. Hatta okuduklarım dayanarak iğneden birgün öncede ilişki önerenler var sperm rahimde bi kac gün yasadığı için.sen az ilişki olacak diye stres yapma tam günlerine denk geliyor
sari akinti hamilelikte olmuyormuBenim de bugun adet belirtisi sari akintim da basladi bu ay icin umidim kalmafi bat im 29 temmuz ama agustosa kaldim gibi yani
Hamilelikte de oluyor diyorlar.benim de bat 28 sanki adet görücem gibiyim ama bir tuhafta çözemedim test yaptın mı hiçBenim de bugun adet belirtisi sari akintim da basladi bu ay icin umidim kalmafi bat im 29 temmuz ama agustosa kaldim gibi yani
Amin canım insallahins. oyle olur rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hayirlisiyla evlat versin ins.
Merhaba canım. İnsallah isteyen herkese verir Rabbim takip etmen bile kafaya taktığını gösterir. Napalım Ya etrafımıza hergün her gün konusulmuyor anlatılmıyor hersey paylasılmıyor en azından burada atıyoruz döküyoruz içimizdekileri..kızlar bu grupları takip etmeyi çok seviyorum. ama beni fazlası ile beklentiye sokuyor ve stres oluyorum :) o sebeple sadece bir merhaba demeye geldim canlar. umarım herşey kalbimizce olur![]()
Bence her türlü kafana takarsınkızlar bu grupları takip etmeyi çok seviyorum. ama beni fazlası ile beklentiye sokuyor ve stres oluyorum :) o sebeple sadece bir merhaba demeye geldim canlar. umarım herşey kalbimizce olur![]()
Keşke gelmese artık yoruldum bende her ay o kırmızıyı görmektenBelki bu son battır bir türlü gelmez![]()
Umutsuz olmaaaa hayırlı zamanda gelicek inşallahKeşke gelmese artık yoruldum bende her ay o kırmızıyı görmekten