- 3 Şubat 2018
- 553
- 630
- 18
- Konu Sahibi Zeyneppzezee
Canlarım aranızda Fatma ana eli otu kullanıp hamile kalan var mı yada duyduğunuz kişiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn de biraz hazımsızlık yaptı. tuvalete gitme ihtiyacı hissettimYa folik asit sizde afedersiniz kabızlık yaptı mı ?
bu otu duydum araştırdım. faydasını gören çokmuş ama uygulamadım. doğumu da kolaylaştırıyormuşCanlarım aranızda Fatma ana eli otu kullanıp hamile kalan var mı yada duyduğunuz kişiler
Hımm ben bu ay denedim sonucu bekliyorum hayırla gelsin insallahbu otu duydum araştırdım. faydasını gören çokmuş ama uygulamadım. doğumu da kolaylaştırıyormuş
Ben bu ay uyguladım canımsoğan kürü uygulayan var mı?
bizleri de durumdan haberdar edersn nasıl uyguladınHımm ben bu ay denedim sonucu bekliyorum hayırla gelsin insallah
maşallah sen hepsini uygulamışsın. ben hiç devam ettiremiyorum. soğan kürünün zamanını nasıl ayarladın?Ben bu ay uyguladım canım
Cnm ilk deneme demissin neden? Hemen degil yani bende ilk kurtaj oldum 3ay snra hamile kaldm 6 yasnda oglum var ikinci olmustu bu ay 21nde dusuk yaptim bkalim agustosta ne olacak yumurtlama gnunu kacirma06.08 bat. Olmuşsa 28-31 temmuzda tutunacak. Ama sabrim yok hemen herşey olsun istiyorum.
8 nisan kurtaj oldum 2. Adetimden sonra ilk denememiz. Bu ay da olmazsa ovulasyon testi kullanmaya baslicam.
Canım bende şöyle duymustum o şekilde yaptım... Adetimin ikinci günü eşime felak nas ayetel kürsi ve meryem suresini okuttum otu bi kabın içersine koyup sonra onu adetin üçüncü günü bi bardak eşime bittim ovülasyon günüme kadar içmeye devam ettim adetim bitincede abdest aldım tekrar kendim meryem suresini okuyıp ottan bir parca kestim beze sardım sağ göğsümde taşıyorum hamile kalana kadar sadece duşta çıkartıyorumbizleri de durumdan haberdar edersn nasıl uyguladın
Valla kuzum artık piskolojimi sen düşün ne bulsam uyguluyom soğan kürünü içtiğimde adet olmamıstım ben bi ay boyunca herhangi bigün sectim başladım 15 gün sabah aç karnına içtim sabah içemediöm zaman akşam içtim ama inanılmaz faydasını gördümmaşallah sen hepsini uygulamışsın. ben hiç devam ettiremiyorum. soğan kürünün zamanını nasıl ayarladın?
bende folic asit degilde kansizlikta var bende dr akuvvetli folic asit istoyorum diyince gyno ferro sanal verdi o kabizlik yapti bendeYa folik asit sizde afedersiniz kabızlık yaptı mı ?
Anne olmak istemenizi çok iyi anlıyorum ama, bence şu durumda 3 ay bekleyip doktorun dediklerini uygulamanız daha önemli. Ayrıyeten korunma olarak bence hap iğne tarzı yöntemleri kullanmayın hamilelik gecikiyor bu durumlarda.İsteyen herkes güzel haberi alsın inşallah.
18 haziranda kürtaj oldum. İlk adetimi 21 temmuzda oldum.
Doktor üç ay korunun dedi.
30 temmuz-5 ağustos arası yumurtlama dönemim.
Kafama takıp stres yapmadan korunmadan hayatıma devam etmek istiyorum.
Olursa olur olmazsa olmaz diye düşünüp korunmamak mantıklı olur mu kestiremiyorum.
Zor bi süreç geçirdim ama anne olmak istiyorum.
Aslında psikolojik olarakta toparlanmış olurum bu süreçte haklısınız.Anne olmak istemenizi çok iyi anlıyorum ama, bence şu durumda 3 ay bekleyip doktorun dediklerini uygulamanız daha önemli. Ayrıyeten korunma olarak bence hap iğne tarzı yöntemleri kullanmayın hamilelik gecikiyor bu durumlarda.
Teşekkür ederim. Haklısınız.Canım benim. ALLAH yardımcın olsun. Ama dediğim gibi bence doktoru dinle. Eşin de bir süre dikkat edecek korunmaya zor olsa da. Zamanı geldiğinde hayırlıysa nasip edecek RABBIM şu an payımızı beklemek düştü sağlığım için deyip onu bu duruma hazırlayabilirsiniz. Umarım herşey gönlünüzce olur .