- Konu Sahibi gulrecelim
-
Selam ben bugün doktora gittim kahverengi leke sorununu sordum pkoda olabiliyor dedi. Folik asit verdi inositol içerenEvet
Benimde oyle oluyordu. En az 10 doktora gitmisimdir iclerinde uzman ve profesorler de dahil hepsi normal demisti ancak nornal degilmiki ben bahsettigim o karisimi icince ilk ay evet kahverengi ydi yine sonraki ay 3 gunde degilde 1 gunde kirmiziya dondu. Diger ay ayni dk kirmizi basladi sonra hamile kaldim ztn. Belki pko belki kistlesen yumirta belki rahimdeki enfeksiyon iltihap
İnşAllah ben ilk defa kullanıcam biraz tereddüt var ama inşAllah faydası olur siz yumurtlama çatlama gördünüz mü ilk kullandığınızdaben geçen ay kullandım bu ayda aldım yine deneyeceğim inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Kuzum bende doktora gittim bugün, pcoya yatkınlık var dedi ve Art-med diye bir tablet önerdi. 350-400 arası fiyatı, pcoya iyi geliyor dedi ama henüz alıp almamak arasında kararsız kaldım ya.Merhaba arkadaşlar. Ağustos 12. ayım, bu kez Allah'ın izniyle bebişimin geleceğine inanıyorum
Bilgilerimizi, tecrübelerimizi, kullandığımız takviyeleri ve diyet lerimizi birbirimize destek olmak yol göstermek amacıyla paylaşalım mı ?
Öncelikle kendimle başlayayım o zaman.
İlaç olarak dostinex kullanıyorum. (Prolaktin yüksekliği için)
Pko içinse buradaki arkadaşlarımın yardımlarıyla ınofolic toz aldım. Pcolu olup bunu kullanıp hamile kalan birkaç arkadaşla tanıştım burada.
Adetimden sonra 15 gün soğan kürü uygulayacağım.
Her gün 10.000 adım atıyorum.
Şekerli ve paketli gıdaları tamamen hayatımdan çıkardım.
Sanırım hepsi bu kadar.
İnşallah Ağustos hepimize uğurlu gelsin
evet gördüm geç oluyor haliyle ama gördüm ben hemen başlamadım doğrusunu söylemek gerekirse biraz düzenlide tam takip edemedim ama 32.gün yumurtlama 2 gün sonrada çatlama gördüm çatlamadan tam 14 gün sonrada adet oldumİnşAllah ben ilk defa kullanıcam biraz tereddüt var ama inşAllah faydası olur siz yumurtlama çatlama gördünüz mü ilk kullandığınızda
2 aydın kullanıyorum femerayı aynı zamanda folikasit ve d vitamini alıyorum ilk ay 1 yumurtam oldu bu ay 2 yumurtam olmuşMerhabalar bu ay tam da bu grup çok iyi oldu :) ben de 7 aydır deniyorum ve pko lu olduğumu daha geçen ay öğrendim. Aynı zamanda hipotriodi de var. Geçen ay dienille, insülin direnci için metofin verdi doktorum dün kontrole gittim pko lu görüntü büyük ölçüde düzelmiş dedi ve bugün femara ya başladım :) heyecanlıyım ve tedirginim süreç için. Femara kullananlardan deneyimlerini öğrenmeyi çok isterim. :)
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için benim adet döngüm uzun olduğu için 5-6 gün sonda başlamayı düşünüyorum Allah gönlünüze göre nasip etsinevet gördüm geç oluyor haliyle ama gördüm ben hemen başlamadım doğrusunu söylemek gerekirse biraz düzenlide tam takip edemedim ama 32.gün yumurtlama 2 gün sonrada çatlama gördüm çatlamadan tam 14 gün sonrada adet oldum
Merhaba geçmiş olsun .Rahim filmi basık çekiliyor .6 ay sonunda gebelik oluşmazsa, sperm testi ve rahim testi yaptıracağız . Acı oluyor mı ?Geçen ay haziranda rahim filmi çekildim
Amin rabbim herkesin kalbindekini nasip etsin inşallahTeşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için benim adet döngüm uzun olduğu için 5-6 gün sonda başlamayı düşünüyorum Allah gönlünüze göre nasip etsin
Ayy hadi inşallah bende de umut oldu2 aydın kullanıyorum femerayı aynı zamanda folikasit ve d vitamini alıyorum ilk ay 1 yumurtam oldu bu ay 2 yumurtam olmuş10 gün var adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum umarım işe yarar femera bende pkoluyum
İnşallah canım artık yoruldum psikolojik olarakAyy hadi inşallah bende de umut olduumarım hayal kırıklığı olmaz
İlac verilirken adet sancısı gibi agri oldu saniyelik o da hic korkulcak bisey degilMerhaba geçmiş olsun .Rahim filmi basık çekiliyor .6 ay sonunda gebelik oluşmazsa, sperm testi ve rahim testi yaptıracağız . Acı oluyor mı ?
Bende ilk kızıma femarayla hamile kalmıştım reglin ikinci günü kullanıp beş gün içmiştim sonra iğne vuruldum beş günde Ağustos ayında tedaviye başlıyorum tekrar yine femara iledir diye düşünüyorum inşallah olur :))Merhabalar bu ay tam da bu grup çok iyi oldu :) ben de 7 aydır deniyorum ve pko lu olduğumu daha geçen ay öğrendim. Aynı zamanda hipotriodi de var. Geçen ay dienille, insülin direnci için metofin verdi doktorum dün kontrole gittim pko lu görüntü büyük ölçüde düzelmiş dedi ve bugün femara ya başladım :) heyecanlıyım ve tedirginim süreç için. Femara kullananlardan deneyimlerini öğrenmeyi çok isterim. :)
Folik asit olarak ne kullanıyorsun? Doktorum bana içinde d ve farklı vitaminlerinde olduğu combinol jel tablet verdi onu kullanıyorum şuan pko için iyiymiş diye duydum2 aydın kullanıyorum femerayı aynı zamanda folikasit ve d vitamini alıyorum ilk ay 1 yumurtam oldu bu ay 2 yumurtam olmuş10 gün var adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum umarım işe yarar femera bende pkoluyum
Teşekkür ederim tekrar çok geçmiş olsunİlac verilirken adet sancısı gibi agri oldu saniyelik o da hic korkulcak bisey degil
Allah razı olsun insAllah sizede geçmiş olsun.Teşekkür ederim tekrar çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?