- 1 Kasım 2023
- 1.126
- 685
- 43
- 29
Senin geç döllenme olmuş galiba yolk ve embriyo göründüyse haftaya duyarsınız inşallah kalbini içini ferah tut yeterBen de 8+1. Haftada gittiğimde kalp atışı duyulmadı, 6 haftalık görünüyor kürtaj olacaksın dediler. 1 hafta daha bekleyeceğim acaba gelişme olur mu7+5te hiçbişey görülmemiş boş gebelik denmişti, 8+1 de yolk ve embriyo görüldü ama kalp atışı yoktu
Hâlâ bilmiyorum inşallah vardır geçen gün tekrar kan vermeye gittim sağlık ocağına doktor değerin ikiden küçük dedi bana <2.0 yazıyor bende biliyorum onu 10 gün var iki ölçüm arası dedım öyle olsa 500 küsür çıkar dedi. Sinir oldum ya ayın 20 sine kadar olmazsan gel dedi sonraAy şimdi sende bebiş mi var
Acele etme bana da bı sürü şey dediler ama çok şükür kalp atışını da duydum her şey yolunda
İnşallah vardır dua et bana hamile duası kabul olurmuşAy şimdi sende bebiş mi var
Acele etme bana da bı sürü şey dediler ama çok şükür kalp atışını da duydum her şey yolunda
Olsun deme öyle umut hep varHâlâ bilmiyorum inşallah vardır geçen gün tekrar kan vermeye gittim sağlık ocağına doktor değerin ikiden küçük dedi bana <2.0 yazıyor bende biliyorum onu 10 gün var iki ölçüm arası dedım öyle olsa 500 küsür çıkar dedi. Sinir oldum ya ayın 20 sine kadar olmazsan gel dedi sonra
Ediyorum kuzum benim inşallah güzel sağlıklı bı bebişin olurİnşallah vardır dua et bana hamile duası kabul olurmuş
Evet umut her zaman var. Rüyamda çok tatlı ama çok yaramaz bir oğlum vardıOlsun deme öyle umut hep var
Amin inşallahEdiyorum kuzum benim inşallah güzel sağlıklı bı bebişin olur
Ay hadi İnşallah ya şimdi son durum neEvet umut her zaman var. Rüyamda çok tatlı ama çok yaramaz bir oğlum vardı
En son doktor adetini bekle dedi en geç 18 gibi olmam lazım olmazsa 20 21 gibi kan verirsin dedi bekliyorum artıkAy hadi İnşallah ya şimdi son durum ne
Beni de haberdar etEn son doktor adetini bekle dedi en geç 18 gibi olmam lazım olmazsa 20 21 gibi kan verirsin dedi bekliyorum artık
Tamam ederimBeni de haberdar et
Naptın son durum neTamam ederim
Hâlâ bekliyorum ama belki bu gün bir test alırım ya da almam bilmiyorumNaptın son durum ne
Bat 18 Ocak ya da 16Naptın son durum ne
Bı tane al yap erken gebelik testi yapBat 18 Ocak ya da 16
Pazartesi ye kalırki haftasonu kapalı eczanelerBı tane al yap erken gebelik testi yap
Bugün yapPazartesi ye kalırki haftasonu kapalı eczaneler
Bilmiyorum ki ya kararsızımBugün yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?