Ay hadi İnşallah zaten hep öyle oluyor emin olTamamen saldım artık zaten 3 ay sonra kardeşim evleniyor onun işlerine dalarım unuturum sonra bir bakmışım gebeyim
Sende ona inatla giyim suslen kalk lan de vur bı taneYok anam benimki inatçı tutunca tam tutuyor inadı insafsızın
Aynen öyle oluyor valla. Onun yaptığı gibi yapacam uykusunun en güzel yerinde dadanacam onaAy hadi İnşallah zaten hep öyle oluyor emin ol
Sende ona inatla giyim suslen kalk lan de vur bı tane
Aynen böyle devamAynen öyle oluyor valla. Onun yaptığı gibi yapacam uykusunun en güzel yerinde dadanacam ona
Aynen öyle düğünde ilk 12 hafta geçmiş olsun riskli dönemi bir nebze atlatmak istiyorum. Kardeşim evleniyor 3 4 aya taşınmaya da denk gelmesin en azından 5 aylık olana kadar taşınmam. Zaten bu aralar aklıma bile gelmez inşallahAynen böyle devam
22 haftalık doğumu yaparken çok sancınız oldu mu bebeğiniz kaç kg dıBenim baya bi karışık yaa...
Geçen sene doğal yollardan oluşan bir hamileliğim oldu. 22. haftada erken doğum oldu, bebek yaşamadı tabi. Doğumdan önce de sonra da adetlerim çok sancılı olurdu, öğrencilerime yansıtmamak için hep iğne olurdum kreşe gitmeden önce.
Ne olduysa o doğumdan sonra oldu zaten.
Doğuma kadar benim amh düşüklüğünden, tüp bebekten fln haberim yoktu.
Erken doğum neden oldu, niye oldu, bi daha olur mu sorularının peşine düşünce amh düşüklüğünü öğrendik.Meğersem benim doğal yollardan hamile kalma şansım zaten %30'lardaymış, denk gelmiş vrbbrn hamile kalmıştım (o gebelikte adetten 1 gün önce girdiğim ilişki ile oldu, eminim)
Tüp bebeğe başladık. Transfer oldum fln değerim çok düşük geldi, katlanması iyiydi fakat ilk değer düşük geldi. Meğersem dış gebelik geçiriyormuşum. Olaylar olaylar sonuçta ameliyat oldum sağ tüpüm alındı. Doktor tüp bebek doktoru olduğu için çok rahat konuştu tabi, bi de hastanedeyken bana söylememişler üzülürüm diye ama doğal yollardan hamile kalma şansım düşmüş mü %10'lara...
2-3 ay dinlenmek istedim, o 3-4 ayda farkettim ki benim regli sancılarım artık olmuyo, sağ tüp gitti ama neyse buna yaradı bari fln dedim napim.
Şimdi 2. Tüp bebeğe başladım transfer bekliyorum.
470 gr doğmuştu benim bebeğim 22 haftada benimde yaşamadı maalesef melek oldu kızım. Benimde kanamam vardı her gelen alttan baktı etti sonra su gelmeye başladı kesemi patlattıklarını düşünüyorum eğer öyleyse de rabbim yanlarına koymasın22 haftalık doğumu yaparken çok sancınız oldu mu bebeğiniz kaç kg dı
Doğum sırasında çok sancınız oldumu suni sancı verildi mi bana pazartesi başlanacakmış işlemler korkuurunm.470 gr doğmuştu benim bebeğim 22 haftada benimde yaşamadı maalesef melek oldu kızım. Benimde kanamam vardı her gelen alttan baktı etti sonra su gelmeye başladı kesemi patlattıklarını düşünüyorum eğer öyleyse de rabbim yanlarına koymasın
Ben sezeryan oldum canım sen kaç haftalıksın ? Korkma canım allah yardımcın olsunDoğum sırasında çok sancınız oldumu suni sancı verildi mi bana pazartesi başlanacakmış işlemler korkuurunm.
Normal doğum sancısı olucak ama bebek ufak çıkarken çok fazla ağrın olacağını düşünmüyorum hastanede magnezyum ve antibiyotik tedavisi başlandı mı acaba bebeği biraz daha tutmaya çalışsalar daha iyi olmaz mı 24 -25 haftalık olsa keşke daha iyi olurdu kendi kızım aklıma geldi o yüzden söyleme gereği duydum22+1 günlüğüm. Suyum hiç kalmadı ama açılmam hala. Tek korkum suni sancı sırasında çok ağrı yaşayacak mıyım bebeğim küçük 500 gr biraz daha mı kolay okur bu süreç
Canım nasılsın nasıl çıktı sonuçların inşallah güzel haberler alırsınAynen böyle devam
Açılmam şuan 3 cm civarı 4 de olmuş olmalı. Bebekte su hiç kalmadı. Antibiyotik başkandı akciğer iğnesi vuruldu. Ama de tık sancı yok. Heyete girdim. Kurul suni sancıyla sabah doğumu başlatacak. Sanırım ümitleri kalmadı. Çünkü Serklaj dikiş atıldı ama işe yaramadıNormal doğum sancısı olucak ama bebek ufak çıkarken çok fazla ağrın olacağını düşünmüyorum hastanede magnezyum ve antibiyotik tedavisi başlandı mı acaba bebeği biraz daha tutmaya çalışsalar daha iyi olmaz mı 24 -25 haftalık olsa keşke daha iyi olurdu kendi kızım aklıma geldi o yüzden söyleme gereği duydum
Allah'ım yardım etsin sağ Salim alırsın inşallah yavrunu kucağınaAçılmam şuan 3 cm civarı 4 de olmuş olmalı. Bebekte su hiç kalmadı. Antibiyotik başkandı akciğer iğnesi vuruldu. Ama de tık sancı yok. Heyete girdim. Kurul suni sancıyla sabah doğumu başlatacak. Sanırım ümitleri kalmadı. Çünkü Serklaj dikiş atıldı ama işe yaramadı
İnşallah hayata tutunur minik kuşun bana durumundan haberdar et canım rabbim yardımcın olsun inşallahAçılmam şuan 3 cm civarı 4 de olmuş olmalı. Bebekte su hiç kalmadı. Antibiyotik başkandı akciğer iğnesi vuruldu. Ama de tık sancı yok. Heyete girdim. Kurul suni sancıyla sabah doğumu başlatacak. Sanırım ümitleri kalmadı. Çünkü Serklaj dikiş atıldı ama işe yaramadı
Sabah hepsi belli olucak ama heyet tutunması mümkpnndeğil dedi. Gramı çok küçük 520 gr maksimum. Ve doğumdan korkuyorum. Dikerim çabuk ilerler biterİnşallah hayata tutunur minik kuşun bana durumundan haberdar et canım rabbim yardımcın olsun inşallahsağ salim doğsun zorlu bir süreç olcak küvez ama olsun savaşçı bir minik olur inşallah hayata tutunur Allah’ıma emanetsiniz ikinizde korkma rabbim yardımcın olur canımın içi
Allahtan ümit kesilmez canım rabbim yardımcın olsunSabah hepsi belli olucak ama heyet tutunması mümkpnndeğil dedi. Gramı çok küçük 520 gr maksimum. Ve doğumdan korkuyorum. Dikerim çabuk ilerler biter
Gittim doktora kalp atışını da duydum her şey yolunda çok şükürCanım nasılsın nasıl çıktı sonuçların inşallah güzel haberler alırsın
Oh bee günün en güzel haberiGittim doktora kalp atışını da duydum her şey yolunda çok şükür8+5 günlük oldu
Ben de 8+1. Haftada gittiğimde kalp atışı duyulmadı, 6 haftalık görünüyor kürtaj olacaksın dediler. 1 hafta daha bekleyeceğim acaba gelişme olur muGittim doktora kalp atışını da duydum her şey yolunda çok şükür8+5 günlük oldu
Ay şimdi sende bebiş mi varOh bee günün en güzel haberi
Bizde nazara geldik maaile acillik olduk neyse kan aldılar o zaman HCG 0.100 çıkmıştı 10 gün sonra tekrar kan verdim değerlerim yüksekti ve reglim 1.5 gün sürmüştü kontrol için verdim değerlerim düzene girmiş HCG 2 çıkmış benim. Galiba minik bir ihtimalle bende gebeliğini çok başında yakaladım
Acele etme bana da bı sürü şey dediler ama çok şükür kalp atışını da duydum her şey yolundaBen de 8+1. Haftada gittiğimde kalp atışı duyulmadı, 6 haftalık görünüyor kürtaj olacaksın dediler. 1 hafta daha bekleyeceğim acaba gelişme olur mu7+5te hiçbişey görülmemiş boş gebelik denmişti, 8+1 de yolk ve embriyo görüldü ama kalp atışı yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?