- 12 Mayıs 2021
- 514
- 366
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki ikiz olabilir mi❤4 katı artmış sıkıntı mı var sizce
İyiyim bebişimm Doktor femara verdi onun vücudumdaki etkilerini çözmeye çalışıyorum odağım biraz oraya kaydı o yüzdencookiep canım nasılsın yaa napıyosunnn
Bilmiyorum ki Betadan belli olur mu? Doktor muayne etmedi iyi gözüküyo değerler 10 gün sonra yine gel dedi gitmeyi düşünmüyorum o doktora daha eve yakın diye tercih etmiştiöBelki ikiz olabilir mi❤
Ben bu bebek olayına girdiğimden beri her evrede her şeyi yaşıyorum duygu dünyam birbirine girdiyumurtlama zamanı yakın olan kızlar sizde bu dönemler de duygusallık stres ve sinir oluyor mu? Ben bi gergin bir duygusal ruh hallerine bürünüyorum ya
Canım öncelikle hayırlı olsun çok sevindim. Adetine kaç gün kaldı ve belirtilerin neydi beni bi Aydınlat nolurSağlıklı hayırlı olsun da artık yapacak bir şey yok sadece çok ağrım var adet olacak gibi göğüslerin falan da acıyor kimyasal gebelikte böyle belirtiler oluyor mu acaba
Hayırlı olsun canım çok sevindim valla belirtilerin neydi adetine kaç gün vardıKızlar, benim kan testim pozitif çıktı çok şükür darısı isteyen tüm herkese nasip olsun
merhaba 2 düşükten Sonra genetik test yaptırdınız miBilmiyorum yani diğer düşüklerim de çok erken öğrenmiştim hamile olduğumu değerim 67 falan çıkmıştı ikisini de bu sefer adete yakın böyle bir değerle karşılaşınca ister istemez şaşırdım sabahtan beri de böyle kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi
Femara yumurtalarımı büyütüyor canım çok normal odağının kayması ben beklemedeyim kuzum bu ay 14. Gün yumurtlarmıyım acaba dedim ama olmadı 20. Günü bekliyorum 24. Temmuz gösteriyor bakalımİyiyim bebişimm Doktor femara verdi onun vücudumdaki etkilerini çözmeye çalışıyorum odağım biraz oraya kaydı o yüzden
Sende durumlar nasıl?
Yaa hahahah çok haklısın valla o da doğru günümüz günümüzü tutmuyorBen bu bebek olayına girdiğimden beri her evrede her şeyi yaşıyorum duygu dünyam birbirine girdi
hayırlı olsun canım beta biraz yüksek yumurta takibi falan yaptınmı yumurta sayın fazlaysa ikiz olma ihtimali olabilir bide bu degerle kese görünür normalde neden muayane etmedi dr onu da anlamadımKızlar 2241 çıktı 2 günde çok artmış doktor sıkıntı yok dedi 10 gün sonra yine çağırdı
Benim de takvimde öyle gösteriyor ama ilaçtan sanırım reglim uzun sürdü lekelenme şeklinde, ne olacak hiç bilmiyorum, doktor 26sına verdi kontrol randevusunu. Sana demiştim ya ovülasyon testini bırakıyorum kendim takip etmeyeceğim diye bu sefer de ilaçtan dolayı bi karmaşa olur mu diye takip etmeye başladımFemara yumurtalarımı büyütüyor canım çok normal odağının kayması ben beklemedeyim kuzum bu ay 14. Gün yumurtlarmıyım acaba dedim ama olmadı 20. Günü bekliyorum 24. Temmuz gösteriyor bakalım
Canım belki ikizdir o yüzden bu kadar artmıştır Ben senin yerinde olsam başka bi doktora daha giderdim güzelce bilgilendirsin seni 10 gün soru işaretiyle beklemek yorar.4 katı artmış sıkıntı mı var sizce
bende hamilelik sandımEki Görüntüle 3454581
Kızlar 10. Temmuz sat pik mi sizce test ay eşim şehir dışında yarın akşam gelecek pikse çok üzülürüm erken yumurtlamaysa
Olsun kuzum zaten az kaldı yumurtlamaya ne olur ne olmaz diye ovü yapman çok mantıklı. Doktorun da 26 dediyse acaba o zaman çatlama olacak ondan mı öyle dedi.stres yapmıyoruz bu ay çok sakiniz merak etme herşey iyi olacak hissediyorumBenim de takvimde öyle gösteriyor ama ilaçtan sanırım reglim uzun sürdü lekelenme şeklinde, ne olacak hiç bilmiyorum, doktor 26sına verdi kontrol randevusunu. Sana demiştim ya ovülasyon testini bırakıyorum kendim takip etmeyeceğim diye bu sefer de ilaçtan dolayı bi karmaşa olur mu diye takip etmeye başladım
Sen radarımdasın okuyorum yazdıklarını, ay lütfen lütfen lütfen bu ay olsun artık ikimizin de
Bilmiyorum ki bana da biraz geç geldi verdiği tarih o yüzden takip edip koyulaşmaya başladığında bi arayayım diyorum bakalım ne diyecek. Ben de hiç stresli değilim ama diğer ay tatilde olacağım, ne takip ne yediğime içtiğime dikkat etme modunda olmayacağım artık yeter O yüzden bu ay olsa çok güzel olurOlsun kuzum zaten az kaldı yumurtlamaya ne olur ne olmaz diye ovü yapman çok mantıklı. Doktorun da 26 dediyse acaba o zaman çatlama olacak ondan mı öyle dedi.stres yapmıyoruz bu ay çok sakiniz merak etme herşey iyi olacak hissediyorum
Tebrik ederim çok sevindim. Sağlıklı huzurlu bir hamilelik dönemi dilerimKızlar, benim kan testim pozitif çıktı çok şükür darısı isteyen tüm herkese nasip olsun
Tebrik ederim canımKızlar, benim kan testim pozitif çıktı çok şükür darısı isteyen tüm herkese nasip olsun
Evet öncesinde ve sonrasında değerlendiricem inşallahTam zamanı eşini görmenin senin 23 ünde pikse eğer eşini gördüğün gibi değerlendirmeye başla canım 2,3 gün öncesi de önemli
Keşke olsabende hamilelik sandım