Hemen anlatıyorum dalga gecmek serbestGecikme de varsen niye kan testi yaptirmiyorsun?
Şiddet var hem bana hem oğluma karşı yıllardır alttan aldım ama artık almıyorum bı oğlum sağ bı oğlum vefat etti ve ölen oğlum a hamileyken ilk zamanlarında şiddet uyguladı gecesine kanamam oldu sabah hastaneye gittim düşük riskimin olduğunu öğrendim sonra hiç şiddet uygulamadi şimdi bebeğim vefat etti 7 ay geçti tekrar başladı tedavi olmayı kabul ederse belki evliliğim devam eder yoksa bitecekÇok özel değilse noldu bu kadar
Git git güzelim hiçbir şeyi takma kafana rahat rahat eğlenmene bak eşin üzülsün sen neden üzülüyorsunKız bende psikolojimi kaldımal gibi her şeye gülüyorum ama içim kan ağlıyor bilmiyorum ya yarın mesela kına var arkadaşımın gidip göbek atacam kurtlarimi dokecem rahatlayacam
Bacım ilk defa ovulasyon yapmadım bu ay rezillikAaaa kız yapsana test yumurtlama takip ettin mi geç yumurtlama olmuştur belki yavrum nasıl duruyorsun sen ben hiç duramazdım
Bu baya büyük bir olayyyy kurban olsun evladına da sana da boyu devrilsin ya bacım neden katlandin bu eziyeteŞiddet var hem bana hem oğluma karşı yıllardır alttan aldım ama artık almıyorum bı oğlum sağ bı oğlum vefat etti ve ölen oğlum a hamileyken ilk zamanlarında şiddet uyguladı gecesine kanamam oldu sabah hastaneye gittim düşük riskimin olduğunu öğrendim sonra hiç şiddet uygulamadi şimdi bebeğim vefat etti 7 ay geçti tekrar başladı tedavi olmayı kabul ederse belki evliliğim devam eder yoksa bitecek
Bence yarın bir tane daha yaaapppp hadi hadiiiiBacım ilk defa ovulasyon yapmadım bu ay rezillikyapmicam artık diyerekten kaset test yaptım elimde o vardı iki üç gün önce yaptım negatifti o yüzden bekliyom
Kesinlikle katılıyorum ona inat zayıflıyordum ya şimdi ona inatla yemek yiyorum siktirsin gitsin kimsenin arkasından ağlayacak halim yok herkes kendi mezarına girecek . Ben yarın olur oğlumu alır eğlenmeye giderim oda mesaiye gitsin çalışsın evde durunca huzursuzluk yaratıyorGit git güzelim hiçbir şeyi takma kafana rahat rahat eğlenmene bak eşin üzülsün sen neden üzülüyorsun
Test almaya gitmem lazım ama ben ne zaman test almaya gitsem adet oluyorumBence yarın bir tane daha yaaapppp hadi hadiiii
Ikincide hicbir belirtim yoktu bati bile unutmusum bir gun epey yurudukten sonra kasik agrisi hissttim takvime baktim bat bir hafta gecmis test yaptim pozitif oyle ogrenmistim. Bence sen biran once kan vermelisinKeşke olsa diye bir umut geciktim diye bekliyorum belirti yok diye de umudum giriyor aslında umudum gitmişti iki üç gün önce zaten negatif diye ama pozitife dönenleri okuyunca tekrar beklentiye girdim
Amin amin aminBu baya büyük bir olayyyy kurban olsun evladına da sana da boyu devrilsin ya bacım neden katlandin bu eziyete
Ben bir arkadaşımın müsait zamanında gideyim olmadı kan vermeye korkakliktan ölcem adam dovulcek deseler giderim ama kan veremiyorumIkincide hicbir belirtim yoktu bati bile unutmusum bir gun epey yurudukten sonra kasik agrisi hissttim takvime baktim bat bir hafta gecmis test yaptim pozitif oyle ogrenmistim. Bence sen biran once kan vermelisin
Aslinda bekliyordum planlamistik calismistik yaniYa aslında şöyle de olabilir beklenen bir bebekse eğer vücudu çok dinliyoruz ama beklenmeyen bi bebekse kimsenin ne meme umrunda ne kaşık
Regline kaç gün var senin?Kız gecikme desen var bel ağrısı var uyuma var tembel olmuşum ki sorma bu ara kasıklarda pıt pıt atmalar acimalar var bacaklara vurması ayrı göğüs kaldı şimdilik
Nou nou çıkmazKızlar ben test yapsam çıkar mı dersiniz bat 10 gün daha var
Şimdi şöyle evet gitmemek için haklı sebeplerin varmış ama oğlun için buna katlanmamalisin demem o ki oğlun ilerde sana teşekkür edecek beni öyle bir ortamda buyutmedigin için diye adam kocalık yapmadiktan sonra ne faydası var hayatını yasayamiyosun sen şuan da stresten mahfolursun hastalanirsin bacım hepimiz kadınız burda kadın kadının yurdu olmalı bence katlanma oğlanın okulu farklı yere alınır hayatını kurarsın lütfen yapma bunu ikinizede ilk ayrılan anne baba siz olmayacaksiniz bilmiyorum tabi en doğrusunu sen bilirsinAmin amin aminilk başta korktum ailem beni istemez diye sonra kız kardeşim hasta oldu onun için geri dönmedim sürekli yoğun bakımda stres yapmaması lazım sonra oğlum hep ailecek bı şeyler yapmak istiyor onun için ayrılmadım ve en sonunda tak etti şuan aynı evde yaşıyoruz ama birbirimizi görmüyoruz desem daha iyi olur ayrı odalarda kalıyoruz zaten aldatma da var darp raporu da aldım oğlumun okulu evime yakın onu da ordan ayırmak istemiyorum offff kafam allak bullak
Geçti reglim 28 günde oluyorum bugün 34.gun ama iki üç gün önce testte negatif çıkmıştıRegline kaç gün var senin?
Olsun git adet olursan da beri belirsizlik olmaz diğer aya hazırlanırsınTest almaya gitmem lazım ama ben ne zaman test almaya gitsem adet oluyorum
Aslında doğru söylüyorsun ama bu ona son şansım ya tedavi olacak yada bitecek seçim onunŞimdi şöyle evet gitmemek için haklı sebeplerin varmış ama oğlun için buna katlanmamalisin demem o ki oğlun ilerde sana teşekkür edecek beni öyle bir ortamda buyutmedigin için diye adam kocalık yapmadiktan sonra ne faydası var hayatını yasayamiyosun sen şuan da stresten mahfolursun hastalanirsin bacım hepimiz kadınız burda kadın kadının yurdu olmalı bence katlanma oğlanın okulu farklı yere alınır hayatını kurarsın lütfen yapma bunu ikinizede ilk ayrılan anne baba siz olmayacaksiniz bilmiyorum tabi en doğrusunu sen bilirsin
Doğru bakayım bakalım duruma haber vericem yarınOlsun git adet olursan da beri belirsizlik olmaz diğer aya hazırlanırsın
İnan ki manipüle eder seni tedavi olurken sonra sil başa bilmiyorum tanımıyorum ama 30 yaşındayım ve tek bildiğim bir kere yapan hep yapar psikolojik şiddet fiziksel şiddet duygusal aldatma falan valla ne desem boş üzülürsün diye çok bişey de diyemiyorum amaAslında doğru söylüyorsun ama bu ona son şansım ya tedavi olacak yada bitecek seçim onun