Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Kızlar merhaba, ben geçen ay 6+0 gibi düşük yaptım 14/08-24/08 arası kanama oldu sonrada bitti ve 29/08 gibi yumurtladığımı düşünüyorum düşük başladıktan iki hafta sonra akıntım vardı ve vücut ısım yüksekti. Adete 7 gün kala test yaptım hafif çok çok silik bir çizgi görüyorum ama düşükten hemen sonra tutma şansı varmı ? Birde şuan kasıklarım ve belim çok ağrıyor . Umarım hamileyimdir. Ne zaman netleşir bilemiyorum. Hamile kaldıysam 29/08 ta kalmışımdır ondan bu yanada 10 gün geçti testte çıkarmı ? Sürekli test yapıp moralimi de bozmak istemiyorum..
Kızlar cevap verebilecek kimse yok mu :KK43:

Kızlarım iğnenin üstünden 36 saati geçeli çok oldu. Dün gece saat 3-3 buçukta beri geçmeyen alt karın ağrım var sürekli iğne gibi batıyor. Normalde yarım saat sürer geçerdi bu batma yumurtanın çatlayacağı zaman başlardı biterdi niye bu kadar uzun sürmüş olabilir 🤦🏻‍♀️ hiç keyfim yok rahat değilim Candy7777 Candy7777 A ayb00 B BallYilmaz123 B Beyond the sky @Kahhve Denizz41 Denizz41 @Marryyj
Senin yumurtan nazlı bence yada döllenme oldu kuzum hakkında hayırlısı olsun ve sürekli olumsuz düşünmeyi de bırak yoksa olumsuz olur bak. Beyin garip bir organ ya misal sürekli iyi değilim dersek hasta oluyoruz tecrübe ile sabittir kuzum.

Ben yine başladım 2 saatte bir test yapmaya aha bunuda şimdi yaptım

Eklentiler

• 1000112799.jpg
    1000112799.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 33
Canım selam 🙋‍♀️ tabiki de vazgeçmek yok 🤷‍♀️
Biliyor musun ilk gebeliğimi nasıl farkettiğimi, nasıl çabasız oluştuğunu, nasıl benim hiçbir şeyden haberim olmayarak oradan oraya fıttıro fıttırı gezdiğimi, nasıl hamileymişim ve farkında olmadan acile gidip kendime ağrı kesiciler vurdurttuğumu, test yapmadan önce son sgramı içeyim de hamileysem zaten içemem diyip son sgramı yakışımı (ki tiryaki de değildim), 15 fk sonra test çizgisi belirince de nasıl bir vicdan azabı ama ben az önce sgara içtim de dedim sanki önceki gebelerde başka naneler yememiş gibi... bi anlatsam aynen bana da bu tepkileri verirdiniz, belki kızardınız...O yüzden ben hiçbir şey diyemiyorum yaa o insanlara , evet aklıma geliyor bazen diyorum ama hemen susuyorum 😅🙄🙄 çünkü o zamanlar benim de bütün bu yaşadıklarımdan, bu yollarda çok çaba sarf eden insanlardan, yıllarca bebek sahibi olamayanlardan hiç haberim yoktu o kadar haberim yoktu yani. Anaa bebek oldu demiştim çok şaşırmıştım. Şu var yani demek ki ne kadar bir şey bilmezsen bazı şeyler o kadar kolay oluyor belki de...
Kesinlikle buna katiliyorum bilmeyince takip etmeyince daha kolay oluyor sanki ben yeni evlendigimde bir bebek dergisi gormustum orda hamileligin nasil olacagini anlatiyordu. Genelde kadinlarin 14.gun yumurtlama yasadigi o yuzden o gunlerin degerlendirilmesi gerektigi yaziyordu. Ben bunu okuyunca direkt bunu uyguladim ama adet donemim ne kadardi hic bilmiyorum😅 14.gun baslayarak gun asiri degerlendirdik. Iki cocuguma da bu sekilde hamile kaldim adet dongusu olayinin degistigini ve kendi dongumu cok sonra ogrendim😅😅

Senin yumurtan nazlı bence yada döllenme oldu kuzum hakkında hayırlısı olsun ve sürekli olumsuz düşünmeyi de bırak yoksa olumsuz olur bak. Beyin garip bir organ ya misal sürekli iyi değilim dersek hasta oluyoruz tecrübe ile sabittir kuzum.
Çok çok iyilerini düşünüp hayal kırıklığı yaşamayı sevmediğimden önce olumsuz alıştırıyorum kendimi o da bi savunma mekanizması oldu. Havucu yiyorum da o geldi aklıma sonradan. 2 yumurtam vardı birisi daha küçük görünüyordu ekranda belki o çatlamaya uğraşıyo ondan ağrım var uzun sürdü çünkü. Diğerlerinde havuç yememiştim iğneye güvenip

X