- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
Bana da Dr um söylemişti ovitrelleden sonra emin oldum bildiğimeYaaa öyle mi bilmiyordum kuzum bende hep çatlamadan itibaren sayardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da Dr um söylemişti ovitrelleden sonra emin oldum bildiğimeYaaa öyle mi bilmiyordum kuzum bende hep çatlamadan itibaren sayardım
Maşallah ne güzel ben her ay alıyorumBi zamanlar bende öyleydim adetli adetli test alıyodum netten artık eczaneden almaya utanır hale gelmiştim az önce baktım en son testi mayısta almışım onuda 3 lü 2 sini kullanmışım yılbaşında kullanırım diye düşünüyorum sonuncusunu
Doğrudur canım nebilim buralarda da hep çatlamadan itibaren sayın diyorlardı da bende öyle sanıyordumBana da Dr um söylemişti ovitrelleden sonra emin oldum bildiğime
nezamanfı yumurtlama günün canım13. Gün kocaman bi negatif yoruldum artık
Uzun bi zaman gecince insan ondan da yoruluyoMaşallah ne güzel ben her ay alıyorum
Al benden de o kadar valla kalbim kadar tertemiz utanmasa c de bile çizgi çıkmayacak13. Gün kocaman bi negatif yoruldum artık
8 i olması lazım benim 12. Günüm onun 13. Günü @shine12 demi kuzum yanlış hesaplamadımnezamanfı yumurtlama günün canım
Adetin gelmeye başladığı lekelenme bile olsa ilk günden çatlama sonrası diğer günden sayılıyor canım ordan karıştırıyodum bende öncedenDoğrudur canım nebilim buralarda da hep çatlamadan itibaren sayın diyorlardı da bende öyle sanıyordum
7 pik 8 çatlama gördüm daha sonra 11inde tekrar pik 12si yine çatlama gördümnezamanfı yumurtlama günün canım
Yeeeeesss işte bu gördün müKızlar selam doktor kontrolüm vardı bugün. Şükürler olsun büyümeye başlayan yumurtalar var. 2 tane gördü doktor ama arkadan gelen olur dedi. En büyüğü 15. Yarın şehir dışına çıkacağımız için cumartesi iğneni al ve yap dedi artık heyecanlı bekleyiş başlayacak Candy7777 ArasaNillGerek Kahhve
Yaa çok sevindim canım inşallah bebiş olarak geri gelirKızlar selam doktor kontrolüm vardı bugün. Şükürler olsun büyümeye başlayan yumurtalar var. 2 tane gördü doktor ama arkadan gelen olur dedi. En büyüğü 15. Yarın şehir dışına çıkacağımız için cumartesi iğneni al ve yap dedi artık heyecanlı bekleyiş başlayacak Candy7777 ArasaNillGerek Kahhve
Sizin bat ne zamandı ?Al benden de o kadar valla kalbim kadar tertemiz utanmasa c de bile çizgi çıkmayacak
5 sene oldu hala aynıyım canım peki ateş konusunda bilgin varmı ben normalde yumurtlamadan sonra bakardım 36 37 falan sürerdi adete kadar ama 5 gündür takip ediyorum 37 den düşmedi hiç ya da hava sıcaklığından ötürüUzun bi zaman gecince insan ondan da yoruluyo
Teşekkür ederim bal kızBen pek anlamıyorum ama burada gördüğüm kadarıyla hepsi de iyi kuzum
Kız o baya pozitifi maşallah sağlıkla gelsinEki Görüntüle 3468813 Kızlar bu silik de olsa pozitif dimi
Canım ikinci yumurtlamayı baz al bence7 pik 8 çatlama gördüm daha sonra 11inde tekrar pik 12si yine çatlama gördüm
Artimedin kaset testini yapma da hangisini yapiyosan pozitif olduğuna inanırım bennnnnnn bence gebesinBugün silik daha belli sanki arkadaşlar görüyorsunuz değil mi yanlış çıkma ihtimali var mısır artimed
Öylede olsa 9. Gün oluyor silikte olsa bişey çıkmazmıydı acaba. Bide ilk defa 2 kere pik gördüm onada şaşırdımCanım ikinci yumurtlamayı baz al bence