Rabbim acılarını dindirecek bebeğim merak etme yenileneceksin güçleneceksinİlacl
İlaçlı düşük yaptım 12 haftalıktı. Bir nevi normal doğum oldu gibi. Yatakta ıkına ıkına düşürdüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim acılarını dindirecek bebeğim merak etme yenileneceksin güçleneceksinİlacl
İlaçlı düşük yaptım 12 haftalıktı. Bir nevi normal doğum oldu gibi. Yatakta ıkına ıkına düşürdüm.
Ya değilim heralde şaka gibi o kadar belirti oluyor ki bu sefer galiba diyorsun sonra tırt negatif
Her gün yazıyorum ama bekleyemiyorumm yorumlarınıza ihtiyacım var
Yumurtlama üstünden 7 gun geçti Reglime de 10 gün var inanılmaz kasık ağrısı yaşıyorum aynı regl olacak gibi hiç böyle olmazdım, ve göğüs hassasiyeti var sizce olabilir mi
Sağolsun yaa ama bu ay farklıııııııııı diyorum hâlâ sonra tırt çıkmam inşCanım beynimiz o gebelik düşüncesinin duygusununhemen üretip yalancı belirti hazırlıyor bende her ay olur
Sağolsun yaa ama bu ay farklıııııııııı diyorum hâlâ sonra tırt çıkmam inş
Ya ahahahahaha bulantı psikolojik tamamen sanırım bide göğüs sıkmayı bende yapıyorum evet ya acıyor mu acaba diye elliyorum durmadan xbznxkxkcYani böyle bariiiiizzz bi belirti yoksa genelde vücudu dinlediğimiz için yanlış anlıyoruz
Zaten bulantı falan yaşayan arkadaşlar oluyor onlar tamamen yanılıyor bulantı altıncı haftada başlıyor
Göğüs hassasiyeti okey
Kaşık ağrısı regl yakın okey
Ama bulantı var gebe miyim regl beş gün var diyor mesela hayır maaleseffff
Ben daha önce göğüs hassasiyetinden anladım ama kabuk bağladı göğüs ucum yara oldu yani o zaman dedim tamam
Şimdi de mesela elliyorum kendimi devamlı olur olmaz yerde bu arada sanki açıyor ya da ben acıyana kadar sıkıyorum ucunu
Ay bu gögüs acıyor mu diye bende sıkıyorum bakıyorumYani böyle bariiiiizzz bi belirti yoksa genelde vücudu dinlediğimiz için yanlış anlıyoruz
Zaten bulantı falan yaşayan arkadaşlar oluyor onlar tamamen yanılıyor bulantı altıncı haftada başlıyor
Göğüs hassasiyeti okey
Kaşık ağrısı regl yakın okey
Ama bulantı var gebe miyim regl beş gün var diyor mesela hayır maaleseffff
Ben daha önce göğüs hassasiyetinden anladım ama kabuk bağladı göğüs ucum yara oldu yani o zaman dedim tamam
Şimdi de mesela elliyorum kendimi devamlı olur olmaz yerde bu arada sanki açıyor ya da ben acıyana kadar sıkıyorum ucunu
Ay bu gögüs acıyor mu diye bende sıkıyorum bakıyorum
Kendime ruh hastası mıyım diyordum
Allahım tek değilmişim
Hepimiz oyleyizYok bende ruh hastasıyım
Hepimizzzzz ruh hastasıyız kendine mâl etme bunuYok bende ruh hastasıyım
Ayın 24 batcanım bat ne zaman bende görüyorum çizgiyi hadi inşallah :)
Perşembe regl günüm inşallahHepimizzzzz ruh hastasıyız kendine mâl etme bunu
Dedim acaba bu ay iptal olur mu hiç büyümezse şimdi incir falan yicem sanırım büyütüyormuş bakalım çarşamba tekrar gidecemYa herkeste farklı etki ediyor işte kuzum ama bende son kullanmam da çok geç büyümüştü yumurtam hatta ilaç bitip kontrole gittiğimde doktorum ek olarak iki gün dah kullanmamı söylemişti. Fazladan kullanmama rağmen 18.gün olmuştu çatlama ama ben iğne olmadım kendiliğinden çatlamıştı. Ben de bugün gidecektim işim çıktı gidemedim yatın gidicem inşallah. Ayy bende tırsmadım değil benimkiler nasıl acaba. Daha önce çatlayan yumurta olduysa görürdü muhakkak doktorun
Merhaba ben kullanıyorum. Bade natural marka memnunum annem de kullanıyor oda memnunkızlar nioli yağı kullanan var mı marka öneren memnun olan
Bende onu anlamadım ya da büyüdüde küçük diye üstünde durmadı mı anlamadım. Evet bende kistten korkmuştum başta büyümeme ihtimali hiç aklıma gelmemiştiNeden böyle oldu hiç büyütmedi onu anlamadım hiç mi yumurtlamadın acaba ondan mı. Kuzum kötünün iyisini düşün çoğu insan da kist yapıyor diye okumuştum ondan olumsuz yaklaşmıştım klomene ben. En azından kiste cevirmemiş
Ahahahahahahah onu tek yapan ben değilmişim yaşasın Allah'ım inşallah vardır olur mu olur millet tek ilişkiyle hamile kalıyor alkol falan aliyolar bişey olmuyoPerşembe regl günüm inşallah
Bu ay çok antibiyotik aldım feci bi grip atlattım
Hani biliyorum kistimde varmış ihtimal yok ama memeleri salmıyorum sürekli bik bik elliyorum aynada bakıyorum
Ahahahahahahah onu tek yapan ben değilmişim yaşasın Allah'ım inşallah vardır olur mu olur millet tek ilişkiyle hamile kalıyor alkol falan aliyolar bişey olmuyo
kız evet bazıları nasıl rahat nasıl rahat yarabbim diyorum birazcıkta bana lütfenYa zaten öylelerine hiç bi şey olmuyor inanın
Kaygısız ,fikirsiz ve rahat arkadaşlar bu siteyi bilmiyor bile