- 14 Haziran 2023
- 6.315
- 5.039
- 23
İnşallah canımAynen hele bı olsun daha neler örmem ki biran önce gelsin meleklerimiz yeter ki onlara herşey feda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımAynen hele bı olsun daha neler örmem ki biran önce gelsin meleklerimiz yeter ki onlara herşey feda
12-24 saat diyollaKızlarım çatlamanın üstünden kaç saat sonra max ilişkiye girilir? Candy7777 silatansueco A ayb00 Kahhve
Cok fazla farkli gorus var bazisi etkiler diyor bazisi etkilmez diyor neye inanacagimi sasirdimİyi olmana sevindim canım erkeklerde antibiyotik kullanımı pek etkileyeceğini sanmıyorum ama yine de sen bilirsin. Google amca ne diyor bu konuda
Zaten her konuda fikir ayrılıkları var en basitinden menemen soğanlı mı soğansız mı Sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap aman aman bir antibiyotik değilse devam etCok fazla farkli gorus var bazisi etkiler diyor bazisi etkilmez diyor neye inanacagimi sasirdim
Oyle gercekten doktorlar bile farkli konusuyor kime guvenicez bilmiyorumZaten her konuda fikir ayrılıkları var en basitinden menemen soğanlı mı soğansız mı Sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap aman aman bir antibiyotik değilse devam et
Öyle valla. Ne zaman kullandı yakın zamanda mı on gün falan geçtiyse sorun yok yaOyle gercekten doktorlar bile farkli konusuyor kime guvenicez bilmiyorum
Valla ben hiç ara vermedim ama biraz kasik ağrısı yapiyo ilişki sırasındaKızlarım çatlamanın üstünden kaç saat sonra max ilişkiye girilir? Candy7777 silatansueco A ayb00 Kahhve
Bir haftadir kullaniyor, 10 gunlukÖyle valla. Ne zaman kullandı yakın zamanda mı on gün falan geçtiyse sorun yok ya
Bir haftadir kullaniyor, 10 gunluk
Gecesine işte bence, pik silikleşene kadar,ben bu konuya yeni geldim sizler daha tecrübelisiniz aslında, sizlerden öğrendim ben de :))Kızlarım çatlamanın üstünden kaç saat sonra max ilişkiye girilir? Candy7777 silatansueco A ayb00 Kahhve
Evet oyle de diyorlar ama sperm kalitesini ve hizini da etkileyebiliyormusBen kendim kullandım yumurtlama dönemi doktor bi şey olmaz daha bebek yok ortada dedi
Evet oyle de diyorlar ama sperm kalitesini ve hizini da etkileyebiliyormus
Eeeee 6-7 saat olmuş çatlamadan sonra. Olmadı mı yani yine peeeyyyy12-24 saat diyolla
Valla adet bitiminden beri bi dolu bi boş oldu. Sonra iki gün boşluk bıraktık dün akşam 8 bucuk gibi çatlama oldu gece 3 gibi ilişki oldu bu geceye devam kocam bey vardiyalı çalıştığı için anca böyle oluyor olmadı mı acaba şimdikValla ben hiç ara vermedim ama biraz kasik ağrısı yapiyo ilişki sırasında
Hahahja ben silikleşmeyi hayali yaşıyorum ovü testi kullanmadığım içinGecesine işte bence, pik silikleşene kadar,ben bu konuya yeni geldim sizler daha tecrübelisiniz aslında, sizlerden öğrendim ben de :))
Aaa aynısını yapıyorum. Hatta sıkılınca açıyorum Avrupa yakası burhan sahneleri...Ben hasan Can kayaya sardım ha biraz bel altı ama sinir stres alıyor adam ya cok tatlı
Kafa başka türlü dağılmayacak yoksa bizimAaa aynısını yapıyorum. Hatta sıkılınca açıyorum Avrupa yakası burhan sahneleri...
Bir menemenli olarak soğansızZaten her konuda fikir ayrılıkları var en basitinden menemen soğanlı mı soğansız mı Sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap aman aman bir antibiyotik değilse devam et