- 24 Nisan 2023
- 1.393
- 935
Yok ya gelmiyor bilmiyorum bacaklarım ağrıyor
Bi an önce gelse de keşke yeniden başlasan kuzum böyle çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya gelmiyor bilmiyorum bacaklarım ağrıyor
Candyy bugün olmam lazımdı hala olmadim kız yarında bekliycem olmazsa carsamba kan verecemBu ara pozitif azaldı bir ara baya çoktu pozitifllerimiz. Seninki pozitif ya kuzum
Benimkinin ne olduğu belli değil ki 10.40 çok az ben onu poztiften sayamıyorum maalesef, regl de varBu ara pozitif azaldı bir ara baya çoktu pozitifllerimiz. Seninki pozitif ya kuzum
Bana doktorum folactive verdi. İçinde folik asit, b12, b6, iyot varKızlar hangi folik asiiti kullanıyorsunuz bitecek hangisini alsam acaba
Hiiiççç adet belirtim yok sadece bacaklarım ağrıyordu o da geçdi. Her adet öncesi muhakkak sivilce çıkardı aksine cildim baya temiz bu aralar. Daha önce bu belirtiler olduğunda ikizlerime gebeydim ama şuan testler negatif çok şaşkınım. Bunca gecikmeden sonraki adeti düşünemiyorum bile musluk gibi akar şimdi kesinBi an önce gelse de keşke yeniden başlasan kuzum böyle çok zor
Bi dakika şöyle bi hesap yaptım üstünden 3 ay geçmesine rağmen bi hatırlayamadım önce. Şöyle ki yumurta toplandığı gün döllediler 5 gün takip edildi oradan bi 5 gün. 5.gün transfer yapıldı. 10.günde de Beta-HCG bakıldı. Oradan da bi 10 günden etti 15 gün.İlk kan testi verdiğinizde 18 geldiğinde yani bebek ne kadar önce dönllenmisti. Tüp bebekte de mi adet son adetin İlk gününü baz alıyorlar
Canım yaa havalar mı bozdu ne şu belirsizlikten kurtulsak bariCandyy bugün olmam lazımdı hala olmadim kız yarında bekliycem olmazsa carsamba kan verecem
Amin, eminim çok zordur İnşaAllah bende de olmaz, kimse de olmasın10 gün önce transferim olmuştu, yani embriyo rahme konmuştu.
Transferin 10.günü test yapılır.
Transferin 10. Günü 4-5 haftalık gebelik sayılırmış.
10.gğn yapılan kan testinde ennn ama enn az 50-100 arası olması beklenirmiş. Benim gibi daha düşük çıkan değerlerde de genelde kimyasal ya da dış gebelik yaşanırmış.
Ben dış gebeliğin allahını yaşadım Allah bindaha yaşatmasın olmayan düşmanımın başına bile vermesin.
Pozitifden sayman gerek çünkü pozitif. Ama sağlıklı olup olmadığı konusunda fikrim yok. İki gün sonraki kan değerin herşeyi açıklarBenimkinin ne olduğu belli değil ki 10.40 çok az ben onu poztiften sayamıyorum maalesef, regl de var
Valla bilmiyorum ama ben günü gününe ve saati saatine olan biriyim eğer degistiyse ilk olacak bak ağrım bel ağrım var şişlik var ve 2 gündür beyaz akıntım var anlamadım ama hormonlarım farklı calisyo sankiCanım yaa havalar mı bozdu ne şu belirsizlikten kurtulsak bari
Canım tüp bebekte dış gebelik nasıl oluyor? Embriyo rahme yerleştirilmiyor mu?10 gün önce transferim olmuştu, yani embriyo rahme konmuştu.
Transferin 10.günü test yapılır.
Transferin 10. Günü 4-5 haftalık gebelik sayılırmış.
10.gğn yapılan kan testinde ennn ama enn az 50-100 arası olması beklenirmiş. Benim gibi daha düşük çıkan değerlerde de genelde kimyasal ya da dış gebelik yaşanırmış.
Ben dış gebeliğin allahını yaşadım Allah bindaha yaşatmasın olmayan düşmanımın başına bile vermesin.
Evet pozitif canım 10 olması bunu gosteriyoPozitifden sayman gerek çünkü pozitif. Ama sağlıklı olup olmadığı konusunda fikrim yok. İki gün sonraki kan değerin herşeyi açıklar
Hamilelikte imom önermişti doktorum, kahverengi kutu.Kızlar hangi folik asiiti kullanıyorsunuz bitecek hangisini alsam acaba
Yaptım azonce ama negatif yine maalesefCanım eğer gebelik varsa zaten anında çift çizgi oluyor aklında kalacağına bi dene derim Ben
Yaptım azonce ama negatif yine maalesef
Daha önce gecikmen olmuyorsa bekle bakalım belki geç döllenme olmuşturValla bilmiyorum ama ben günü gününe ve saati saatine olan biriyim eğer degistiyse ilk olacak bak ağrım bel ağrım var şişlik var ve 2 gündür beyaz akıntım var anlamadım ama hormonlarım farklı calisyo sanki
Her gebelik gibi yani doğal yolla oluşan gebelik gibi tüp bebekte de maalesef dış gebelik ihtimali varmış %5.Canım tüp bebekte dış gebelik nasıl oluyor? Embriyo rahme yerleştirilmiyor mu?
Anladım Bazen şansızlıklar bizi buluyor işte. Geçmiş gitmiş olsun inşallah bütün şansızlıklarınHer gebelik gibi yani doğal yolla oluşan gebelik gibi tüp bebekte de maalesef dış gebelik ihtimali varmış %5.
Evet rahme yerleştiriyorlar fakat yerleştirdikleri ilk birkaç gün embriyo dolaşırmış kendine tutunacak yer ararmış, benimki sağolsun tüpümü seçmiş
Daha önce de anlattım ya yukarılarda; hep yüzdelere oynuyorum zaten ben az olan ihtimalleri kuvvetlendirme timi gibi benim vücut
Hiiiççç adet belirtim yok sadece bacaklarım ağrıyordu o da geçdi. Her adet öncesi muhakkak sivilce çıkardı aksine cildim baya temiz bu aralar. Daha önce bu belirtiler olduğunda ikizlerime gebeydim ama şuan testler negatif çok şaşkınım. Bunca gecikmeden sonraki adeti düşünemiyorum bile musluk gibi akar şimdi kesin