- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
- #2.581
Tam hatırlamıyorum sonucu ama çok sıkıntılı değildi test. Önlem amaçlı kullanıcaz demişti tüp bebek doktorum. Önceden de bir düşüğüm vardı çünkü. Kola bir gün attım daha acıttı sanki iğne. Doktor göbekten en az acıyacağını söyledi sorduğumdaBen kola geçtim çok zorluyorduBende doğumdan sonra 1,5ay daha devam seninde pıhtılaşman varmıydı
39 gibi olacak bir hafta önde demişti doktor bakalım kısmet şuan kestik ama doğumdan sonra tekrar başlayabilirim bendeAnladım canım sağlıkla al inşAllahbende de aynı pıhtılaşma varda doğumdan sonra da 1,5ay kullancam.. normal hayatında da coraspin iç ara ara dedi pıhtı riskine karşı 38.haftada mo olacaksın
Dün sabahtan yolda ve ayakta olduğumdan balon gibi şişti ayaklarım akşama kadar. Kendim bile korktum. Gece yatınca iniyor sabah ayaklanınca yine şişiyor biraz. Yürümek çok iyi gelmiyor bana diye düşünüyorum. Doktor yürü dedi yarım saat ben de markete ve anneme gitmek için kullanıyorum o süreyikızlar yürüyüs devam edeniniz varmı ben bıraktım etrafta sürekli yaşlılar yürü yürü diyip duruyor yürümediğim için elim ayağım şişermiş ödem olurmuş falan filan hava inanılmaz sıcak İzmirve bulunduğun yer çok esintili bir yer sersem gibi oluyorum ve sabah çok erken çıkmam gerekiyor bende 1 haftadır yürümüyorum
39 gibi olacak bir hafta önde demişti doktor bakalım kısmet şuan kestik ama doğumdan sonra tekrar başlayabilirim bende
39 gibi olacak bir hafta önde demişti doktor bakalım kısmet şuan kestik ama doğumdan sonra tekrar başlayabilirim bende
anlamıyorum sinir oldum dün herDün sabahtan yolda ve ayakta olduğumdan balon gibi şişti ayaklarım akşama kadar. Kendim bile korktum. Gece yatınca iniyor sabah ayaklanınca yine şişiyor biraz. Yürümek çok iyi gelmiyor bana diye düşünüyorum. Doktor yürü dedi yarım saat ben de markete ve anneme gitmek için kullanıyorum o süreyi
Zaten çok rahat değilim baskı arttı altta yürümek çok kolay olmuyor
açıkçası bende bilmiyorum doktorum doğumdan sonra olan bazı durumlar var dedi bu nedenle kullanabiliriz dedi ne gibi dedim pıhtılaşma olmasa bile damarlarında sertleşme olabilir oksaparı 40 gün devam edebiliriz dedi...damar sertleşmesi ne oluyor canım nasıl ortaya çıktı
Malesef almamıştımGöğüs kalkanı aldın mı canım
Gözün aydın canım hayırlı olsun bebislerKüvöz konusunda endişelenme canım benimkiler 2300 gram doğdular ama çok şükür girmedik. vesvese malesef bitmiyor emdiler mi doydular mı, sütüm geliyor ama göğüslerim çok acıyor o kadar krem sürmeme rağmenBir de şuan sarılıkla uğraşıyoruz amaa onların kokuları bi parmağını sıkıca kavramaları dünyalara bedel Bence çevredeki hiç bişeye takılmayın son günleri keyifle geçirin
Sağlıkla büyütün geçmiş olsun neden olmuş pekiBu hafta doğum yapacak olan arkadaşlar şimdiden hepiniZe iyi doğumlar diliyorum. Bende bir hafta sonra kazıma kavuştum. Ama ilk gecemiz kötü geçti. Ateşim çıktı indi çıktı derken acillik oldum. Rahmimde iltihap oluşmuş. Hiç iyi halim yok anlayacağınız. Ama kendimden çok kızımı düşünüyorum. Harika bir duygu.
Çok geçmiş olsun canım.Bu hafta doğum yapacak olan arkadaşlar şimdiden hepiniZe iyi doğumlar diliyorum. Bende bir hafta sonra kazıma kavuştum. Ama ilk gecemiz kötü geçti. Ateşim çıktı indi çıktı derken acillik oldum. Rahmimde iltihap oluşmuş. Hiç iyi halim yok anlayacağınız. Ama kendimden çok kızımı düşünüyorum. Harika bir duygu.
Herkese çokteşekkür ederim. Doktorun demesi vajendeki mikroorganizmalar doğum sonrası kanlı bir ortam olan Rahime giderek enfeksiyona neden olmuş. Şansa bak. O kadar dikkat et yara yerim güzel iyileşiyor derken neyle karşılaştım.Sağlıkla büyütün geçmiş olsun neden olmuş peki
Geçmiş olsun çabucak atlatirsiniz inşallahHerkese çokteşekkür ederim. Doktorun demesi vajendeki mikroorganizmalar doğum sonrası kanlı bir ortam olan Rahime giderek enfeksiyona neden olmuş. Şansa bak. O kadar dikkat et yara yerim güzel iyileşiyor derken neyle karşılaştım.
Güle güle büyütün geçmiş olsun inş çabucak toparlanırsınızBu hafta doğum yapacak olan arkadaşlar şimdiden hepiniZe iyi doğumlar diliyorum. Bende bir hafta sonra kazıma kavuştum. Ama ilk gecemiz kötü geçti. Ateşim çıktı indi çıktı derken acillik oldum. Rahmimde iltihap oluşmuş. Hiç iyi halim yok anlayacağınız. Ama kendimden çok kızımı düşünüyorum. Harika bir duygu.
Sağol canım. Birinde baya yükseldi hastaneye yattık malesef, ışık tedavisi uyguladılar. Şuan iyiyiz şükür. İlk günler zor oldu emzirme süreci yavaş yavaş düzen oturtuyoruz.Gözün aydın canım hayırlı olsun bebislerbenim kızda da sarılık vardı,bol bol emzirmeye çalış,anne sütüyle geçiyor sarılık
Geçmiş olsun,kızına da kavusmussun gozun aydınBu hafta doğum yapacak olan arkadaşlar şimdiden hepiniZe iyi doğumlar diliyorum. Bende bir hafta sonra kazıma kavuştum. Ama ilk gecemiz kötü geçti. Ateşim çıktı indi çıktı derken acillik oldum. Rahmimde iltihap oluşmuş. Hiç iyi halim yok anlayacağınız. Ama kendimden çok kızımı düşünüyorum. Harika bir duygu.
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin gelmiş geçmiş olsun..Herkese çokteşekkür ederim. Doktorun demesi vajendeki mikroorganizmalar doğum sonrası kanlı bir ortam olan Rahime giderek enfeksiyona neden olmuş. Şansa bak. O kadar dikkat et yara yerim güzel iyileşiyor derken neyle karşılaştım.
Bizim Perşembe’ye kaydıBiz bugün kontroldeydik, 38+5 olduk fakat hiç sancı vs yok.. Suyum biraz azalmış, yarın suni sancı verip perşembe doğum gerçekleşecek dedi. Yani 39 da gelecek inşallah. Bekleyerek riske atmak istemedi. Duruma göre epidural verecekmiş, sezeryan çok gerekli olmadıkça yapmayacak.Rainbow66 bebişler aynı gün doğacaklar Tabi saat farkından dolayı senin önce olur, 7 saat fark var abd ile Tr arasında. Suni sancıdan korkuyordum korktuğum başıma geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?