Kızlar selam !!!!!
Biraz zorlu günler geçirdim (dipnot hala doğurmadım; diren oğlum modundayız)
Hastaneden çıktıktan sonra evde pek de hareket etmeden yattım .... 1,5 cm kasılma yüzündenmiş, yani aslında normal zamanda bir 2,5 cm rahimağzı ... ama artık pek de önemi yok
Niye derseniz Tüm doktorların dediği Doğum zaten başlarsa durdurulabilen bir süreç degil - yani başlarsa da başladın modunda bu haftadan sonra kadındogum doktorları ... zaten o yatışta ciğer geliştirici yapıldı ....
Tam rahim ağzı önemli değil şekeri de kontrol altına aldık derken (biraz geç oldu
ama çözdük , gece yatmadan önce küçücük 2-3 bisküvi atıyorum ağzıma, uykudaki şeker düsüklüğünü engelliyor, sabah da tekrar yükselmemiş oluyor) bu sefer de sıvımız azalmaya başladı
nino5585 senin de başına birebir aynı şey geldi sanırım ? Yani hem rahimagzı kısalması hem su azalması ? Bizim aramızda da 1 gün vardı , sana gün verdi mi doktorun ?
Biz önceleri 29u diye konuşmuştuk .... bu hafta bir anda 17si olabilir dedi (37+0 oluyor) tabi elimiz ayağımız birbirine dolaştı ... neyseki Cuma kayınvalidem gelmişti ve biz 2 günde çantayı ve ilk 3 ay giyeceği herseyi hallettik ... yarın ve çarşamba da hastane süslerini vs halledecegiz... yine de gönlümden geçen 24ü ama kararı ufaklıklar verecek :) bu saatten sonra acil gelme ihtimali de var ama insallah öyle olmaz ... yine de çantam hazır
Bir de 9 ay boyunca burnu akmayan ben dünden beri boğaz ağrısı ve kırıklıkla uğraşıyorum
((( yazın , hamile , kilolu ve hasta olmak zormuş ... yine de bugünlere de şükür (kendime not: ikinciyi yaza denk getirme
)