Az kalmıştır inşallah Mutlu sona canım5 aydir.. bir igneli tedavim 2 klomen tedavim oldu 2.klomendi bu ay
insallah canim hayirlisiylaAz kalmıştır inşallah Mutlu sona canım
Hayırlısı bakalıminsallah canim hayirlisiyla
sende en kisa surede bebegine kavusursun insallah canim
Canım nAptın test yaptınmıinsallah canim hayirlisiyla
sende en kisa surede bebegine kavusursun insallah canim
bugun kahverengi leke geldi devami yok bekliyorum umudum bittiCanım nAptın test yaptınmı
İnşallah devamı gelmez bana da ilaç vermedi doktor bu ay bi takip edelim dedi ben de soğan kürüne başlıcam bakalımbugun kahverengi leke geldi devami yok bekliyorum umudum bitti
Biliyorum o okumayı rabbim bitirmeyi nasip etsin inşallah dualarımızı kabul etsin ben de başlayalı iki gün oldu yarın üç inşallahBen okudum meryem suresini bugun bitti bat 9 agustos.simdi birde tesbih cekmeye basladim.her boncukta fatiha okuyorum.ikinci boncuga gecince fatiha okuyum tekrar birinci boncuga donuyorum.3.boncuga gecince de tekrar basa.40.boncuktayim biraz karisik yazmis olabilirim :)
Aaa inan unutmuştum bak okurkende hiç dikkat etmedim Allah razı olsun canım yarın inşallah üçünü birden yapayımİnsallah canim dualarimiz kabul olsun insallah :) tilavet secdesini yapmayi unitma canim
Zaten başlayınca 41 tamamlamak gerekmiş hamile kalınsa bile ben biraz zorlanıyorum yirmi dakka da ancak okuyorum hayırlısı artık canım bana klomen vermedi doktorum ben verecek sandım suan ilaçsız takipteyim bakalımBende ezberlemeye başladım ilk sayfasını ezberledim her gün okumaya çalışıyorum inşallah hamile kalırsam da her gün okumak istiyorum
Bende kullanmıyorum canım klomen, bu ay soğan kürü uyguluyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah :)Zaten başlayınca 41 tamamlamak gerekmiş hamile kalınsa bile ben biraz zorlanıyorum yirmi dakka da ancak okuyorum hayırlısı artık canım bana klomen vermedi doktorum ben verecek sandım suan ilaçsız takipteyim bakalım
Canım bana klomen vermedi hiç ilaç kullanmıyorum ben vercek sandı. Başlıgım ondan öyle ilk ayım bi görmem lazım dedi doktor soğan suyu klomen birlikte sıkıntı yapmasınBende kullanmıyorum canım klomen, bu ay soğan kürü uyguluyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?