• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar nerelerdesiniz? uzun zamandır sizlerden haber yok? bizimle misiniz hala?

@Merve-aktas - 10 Şubat
@bebekaycali -18 Şubat
@Hnf sllms - bat tarihi bekliyoruz
@zoombi - bat tarihi bekliyoruz
U umutlarbitmedi - bat tarihi bekliyoruz
@Kucukbayanmutlu - bat tarihi bekliyoruz
ah canım 20 şubatta adet oldum, ben yoruldum artık herifin arkasında dolanmaktan Allah kısmet etmiyor bıktım her ay adet beklemekten bu ay çocuk denememizin 8.ayı oldu ve bu da boş geçti

Teyzeleri Dünden beri ağrm olduğundan dolayı doktora gittik bugün çok şükür iyiymis minigim tehlike de yokmuş şükürler olsun bu sırada
doktor cinsiyet tahmini yaptı :) terzi kendi sokugunu dikemezmis kız dedim :)
:anneadayı::KK200::nazar:oğluş geliyormuş :-)
@gulit_me sende gör teyzesı girince :)

Öncelikle yeni hamişleri gönülden kutlarım!! sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah hepimize.. cinsiyet konusunu görünce yazmak istedim 13 de erkek olabilir demişti doktorum , 16 . haftada %99 kız hadi %1 ihtimal vereyim erkeğe dedi , 20. haftada kesinlikle erkek dedi :):) neye uğradığımızı şaşırdık Allah'tan içimde bir his bir türlü emin olamadım ona göre bir alışveriş yapmadım hatta arada tanıdık 2 ayrı doktora göründüm göstermedi sıpa .. yani tavsiyem 16. haftadan sonra doktor birkaç defa erkek demeden hatta ben 20'li haftalar gelmeden emin olma canım :)

ayyyyyyyyyy inşallah güzel Allahım dualarımız kabul etsin aaaaaa canım ben kiviyi pekmezi bilmiodum kim yicek ben mi eşim mii :KK45:

sen de ye C vitamini deposu vücut direncin düşmesin ama eşin de yesin mutlaka. Pekmezi de her sabah bir tatlı kaşığı atsın ağzına. Spermitolara doping göndermek için :KK54: Bir de türk kahvesi işte, son dakika uyarısı gibi :)

Evet teyzesi gördük pipiyi :) darısı sana bitanemmm :)
Aynen canım ondan galiba akıntı içinde fitil verdi her ihtimale karşı da progestan verdi

Amin canım, ben çok merak etmiyorum da eşim çok meraklı. Benim şimdi duam şu ikili testi iyi sonuçlarla atlatmak.
Benim içime de en baştan erkek doğuyor ya, şimdi bakmışsın kızmış :) Doktor bu kontrolde 15-16. haftalarda söylerim deyince ahaa dedim kız, o yüzden emin olmaya çalışıyor. ama sağlıklı olsun da başka bişi önemli değil.
Progestan benim baş ucu ilacı oldu zaten, her akşam aşağıdan bir tane gönderiyorum :KK70:

ah canım 20 şubatta adet oldum, ben yoruldum artık herifin arkasında dolanmaktan Allah kısmet etmiyor bıktım her ay adet beklemekten bu ay çocuk denememizin 8.ayı oldu ve bu da boş geçti

bu ay rahatlama ayı olsun o zaman, birazcık kafanı boşaltmaya çalış tatlım. Bak 10 ay, 11 ay, 1 sene, 1,5 sene bekleyenler var. Sen içini ferah tut ve Rabbim' den iste. İnşallah en kısa zamanda doldursun kucağını.

Öncelikle yeni hamişleri gönülden kutlarım!! sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah hepimize.. cinsiyet konusunu görünce yazmak istedim 13 de erkek olabilir demişti doktorum , 16 . haftada %99 kız hadi %1 ihtimal vereyim erkeğe dedi , 20. haftada kesinlikle erkek dedi :):) neye uğradığımızı şaşırdık Allah'tan içimde bir his bir türlü emin olamadım ona göre bir alışveriş yapmadım hatta arada tanıdık 2 ayrı doktora göründüm göstermedi sıpa .. yani tavsiyem 16. haftadan sonra doktor birkaç defa erkek demeden hatta ben 20'li haftalar gelmeden emin olma canım :)

anaaaa bu durumda benim koca çatlar meraktan :KK48:

bu arada sana ilk sayfada kız yazmışız o zaman :) şimdi düzelttim pipi yazdım :)

bu arada sana ilk sayfada kız yazmışız o zaman :) şimdi düzelttim pipi yazdım :)

ahhah sağol canım bu arada kızıma hamileyken de 13 haftalıkken %90 erkek demişti doktor :)) Gerçekten 13-14 haftalara hiç güven olmuyor !! Hoş arkadaşın ablasının doğuma kadar kız bekleyip pembeli hastane çıkışlarıyla oğlunu kucaklamışlığı da var ama artık o kadarı çok nadirdir sanırım :):):)

ahhah sağol canım bu arada kızıma hamileyken de 13 haftalıkken %90 erkek demişti doktor :)) Gerçekten 13-14 haftalara hiç güven olmuyor !! Hoş arkadaşın ablasının doğuma kadar kız bekleyip pembeli hastane çıkışlarıyla oğlunu kucaklamışlığı da var ama artık o kadarı çok nadirdir sanırım :):):)

of offf bence bu durumda hastane çıkışlarını unisex bir renk yapmak en güzeli gibi :)

dilfeza dilfeza canım senin daha adetin geçmedi bile niye bu kadar karamsar bakıyorsun, bence hamilesin, hep söylüyorum tekrar söyleyim, benim adetim 3-4 gün geçtikten sonra silik görünmüştü gebelik testi adet geçmeden bence bu kadar karamsar olmayın
CNm oyle tabi ama ben cumartesi kan testi yaptırdım bat gunü negatif bugünde iki gun gecikmeli adet oldum ama ben ztn gec yumurtladım bu ay .. Doktor yolu göründü bakalım .. Homely_angel Homely_angel cnm adet oldum yeni bat normal düzenime göre 20
Mart ama yine gec yumurtlarsam 22 mart olur bakalım doktora gidicem ins asilama mi yapsam bir ay daha beklesem mi kararsızım eşimin sperm testi var perşembe gunü ona gire karar verelim dicem ama o zmn da benim Adetken gitmem gerekiyor sanırım :( kafam Allak bullak ne yapsam ne etsem bilemiyorum .. interiorarchitect interiorarchitect cnm Rabb'im hayırlı SALİH evlat eylesin guzel oglusunu saglikla kucağına almayı nasip etsin insaallah :KK46::KK68:

Teyzeleri Dünden beri ağrm olduğundan dolayı doktora gittik bugün çok şükür iyiymis minigim tehlike de yokmuş şükürler olsun bu sırada
doktor cinsiyet tahmini yaptı :) terzi kendi sokugunu dikemezmis kız dedim :)
:anneadayı::KK200::nazar:oğluş geliyormuş :-)
@gulit_me sende gör teyzesı girince :)
masaAllah gözün aydin Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inslh

CNm oyle tabi ama ben cumartesi kan testi yaptırdım bat gunü negatif bugünde iki gun gecikmeli adet oldum ama ben ztn gec yumurtladım bu ay .. Doktor yolu göründü bakalım .. Homely_angel Homely_angel cnm adet oldum yeni bat normal düzenime göre 20
Mart ama yine gec yumurtlarsam 22 mart olur bakalım doktora gidicem ins asilama mi yapsam bir ay daha beklesem mi kararsızım eşimin sperm testi var perşembe gunü ona gire karar verelim dicem ama o zmn da benim Adetken gitmem gerekiyor sanırım :KK43: kafam Allak bullak ne yapsam ne etsem bilemiyorum .. interiorarchitect interiorarchitect cnm Rabb'im hayırlı SALİH evlat eylesin guzel oglusunu saglikla kucağına almayı nasip etsin insaallah :KK46::KK68:

ok canım, bence doktorunla konuş ve ondan sonra sakin kafayla düşün ve içinden geçeni yap ;)

bakalım hayırlsıı olsun inşallah canıımm ilk bebeğim farketmez zaten kız erkek :) öğrenmiş olmanın heycanı var sadece ciciler almak için :)

Amin canım, ben çok merak etmiyorum da eşim çok meraklı. Benim şimdi duam şu ikili testi iyi sonuçlarla atlatmak.
Benim içime de en baştan erkek doğuyor ya, şimdi bakmışsın kızmış :) Doktor bu kontrolde 15-16. haftalarda söylerim deyince ahaa dedim kız, o yüzden emin olmaya çalışıyor. ama sağlıklı olsun da başka bişi önemli değil.
Progestan benim baş ucu ilacı oldu zaten, her akşam aşağıdan bir tane gönderiyorum :KK70:
benim merakım ufak tefek bi şeyler almak için :) artık ufak tefek alabilirim bi şeyler :) inşallah güzel bi şekilde atlatırsın testi canım stres yapma sakın.
:) bende geçen hafta söylemeyince doktor kız galiba dedim :) ama erkekmiş prensim :) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahhh hayırlısıyla :)
progestanı ben 2 ay kullandımm kafa bi milyondu :) bakalım bunda nasıl olcak :) doktor Allahtan vajinal da kullanabilirsin dedi öyle kullancam büyük ihtimalle :)

Back
X