• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

image.webp

:(

hayirdir cnm takip edemedim neden karisik gidiyor. sorun mu var yoksa

geçen hafta perşembe lekelenme başladı, cuma günü doktora gittiğimde keseyi göremedi. Dış gebelikten filan bahsetti. Hemen kan testi istedi. Kan testi de düzenli artış göstermedi. Doktor da ilaçları bırak düşük yapacaksın dedi. Ben tabi çok kötü oldum, dış gebelikten çok korktum. Ertesi sabah esas aklımda olan doktora gittim. O da değerleri duyunca kötü dedi. Ama ultrasonda keseyi gördü. Pazar günü kan sonucuna bakmalıyız dedi. O gün değerim iki katına katladı. Öyle olunca ilaca devam et dedi. işte bugün de son duruma bakmaya gideceğiz :KK17:

Kızlar bu ay adetimin 5.gunu basladm klomene gunde 1 tane 5 gun ama ictgmin 3.gunu falan kasklarm cok agridi dedm buyuyo heralde. Suan adetten sonraki 13.gunum ovulasyon testi yaptm dun onceki gun silik cizgi bile yok. Ben ilaci icerken mi yumurtladm noldu ki?

Kızlar bu ay adetimin 5.gunu basladm klomene gunde 1 tane 5 gun ama ictgmin 3.gunu falan kasklarm cok agridi dedm buyuyo heralde. Suan adetten sonraki 13.gunum ovulasyon testi yaptm dun onceki gun silik cizgi bile yok. Ben ilaci icerken mi yumurtladm noldu ki?
ben de de bu ay bir tuaflık var en koyu 10, gün çıktı.. şimdi kayboldu çizgi... daha koyulaşacak die beklerken...

canım birde bu kan tahliline erken gitme bir dahaki aya, yani evde gebelik testini adetin geçtikten 3 gün sora yapmaya başla kimyasal gebelik olabiliyor çünkü erken dönem farkettiğmiz için sonrasında adet olunca çok üzülüyoruz her gün bir önceki günden daha koyu olursa tutunuyor demek öbür türlüsü kimyasal demek oluyor malesef

geçen hafta perşembe lekelenme başladı, cuma günü doktora gittim keseyi göremedi. Dış gebelikten filan bahsetti. Hemen kan testi istedi. Kan testi de düzenli artış göstermedi. Doktor da ilaçları bırak düşük yapacaksın dedi. Ben tabi çok kötü oldum, dış gebelikten çok korktum. Ertesi sabah esas aklımda olan doktora gittim. O da değerleri duyunca kötü dedi. Ama ultrasonda keseyi gördü. Pazar günü kan sonucuna bakmalıyız dedi. O gün değerim iki katına katladı. Öyle olunca ilaca devam et dedi. işte bugün de son duruma bakmaya gideceğiz :KK17:
Stres yyapma canım bnm hayırlı haberler gel inşallah hemen bize yaz merakla bekliyorum

Kendn hissedeblymsn peki akintidan agridan falan
ben akintimdan anliyordum

Canim doktor kontrolune gitmedin mi. Kendi kendine mi ictin klomeni

Back
X