• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

çoook geçmiş olsun çok üzüldüm ya hep hayırlısını istedik hayırlısı neyse o olsun dua ediyorum senin için Allah Kerim
İnşllh hayırlı haberler alırsın

Canım benim çok sağol, dualarınız yardımcım olsun inş. Dualarınızda karşılık da yarın mutlu haberlerle gelirim umarım.

Gorundum canim, bakti zaten ultrasonda.Bir sorun yok dedi hormon degerlerim de normal cikti, betaya da bakti,tarlusal verdi icince olursun ikinci gun tekrar hormonlara bakariz dedi ama biteli 4 gun oldu hala birsey yok ben de anlamadim

Tekrar bilgi verdin mi doktora canım?

Kızlar merhaba, sizlerden uzuuun süredir haber alamıyoruz. Nasılsınız? var mı güzel haberler? ya da artık bizimle listemizde olmak istemiyor musunuz?

Minesuu Minesuu - 15 Ocak
@minnoskabarikkek - 15 Ocak
@hijabiqueen - 7 Şubat
@zoombi - bat tarihi bekliyoruz
U umutlarbitmedi - bat tarihi bekliyoruz
@Kucukbayanmutlu - bat tarihi bekliyoruz
cnm ne yaziikki adet oldum 14 ocakta bi sonra ki bat 14 subat fakat bu ayi pas gececegiz. cunku esim dun varikoselden ameliyat oldu. insallah ise yarar. sen nasilsin nasil gidio bebis :)

Gorundum canim, bakti zaten ultrasonda.Bir sorun yok dedi hormon degerlerim de normal cikti, betaya da bakti,tarlusal verdi icince olursun ikinci gun tekrar hormonlara bakariz dedi ama biteli 4 gun oldu hala birsey yok ben de anlamadim
Cnm o ilac bittikten sonra 10 gun gecene kadar bekleyin diyolar ben ilac bittikten 8 gun sonra oldum

Bu tarz şeyleri internette zaten okuyoruz, biliyoruz. bu şekilde doktormuşsunuz tarzında kelimeler sarf etmen çok yanlış. Bilgisiz insanlar gibi kafamıza göre yorum yapıp doktor kesilmiyoruz. Sen de çok biliyormuşsun gibi konuşmuşsun bana diyorusun ama :KK66: Ben doktorumun dediği gibi adım atarım ve bu benim düşüncem değil. Bana gittiğim her iki doktorum dedi. Ne derlerse tabiki doğrudur. Teşekkür ederiz aydınlandım :KK66:
Ya arkadaşım lütfen amacım polemiğe girmek değil...arkadaşlari yazılarınızla tedirgin etmeyin diye yazdım. Ben bir akademisyenim arkadaşım ve Histoloji Embriyoloji alanında doktorami yaptım. Artı 6ay tüp bebek merkezinde staj yaptım. Birsürü bilimsel makale okudum. Sadece 2 doktorla konusmadim. Amacım ahkam kesip boburlenmek değil hasa sadece yillarimi bu işe verdiğimi söylemek için meslegimi belirtim. bende yeni yeni şeyler öğreniyorum, öğreneceğim de. Yazıyı da herkesin anlayabileceği bir yazıdan alintiladim. Yoksa bilimsel verileri de koyabilirdim. burda çoğu arkadaşimın beni anladığını düşünüyorum. yazsanizda size cevap vermeyecegim, aydinlatabildiysem de ne mutlu bana:KK66:

kızlarrrrrr sabah test yaptım markası certaindi cıkmadı bn genelde laboquick marka kullanıyorum buna güvenemedim aranızda kullanan varmı bu certain denen markadan :KK17::oops::cry:

kızlarrrrrr sabah test yaptım markası certaindi cıkmadı bn genelde laboquick marka kullanıyorum buna güvenemedim aranızda kullanan varmı bu certain denen markadan :KK17::oops::cry:
canım ben henem hemen her markayı kullandım. içinin kağıdını bir okusaydın. çoğu gebelik testi 20 ve üzerindeki bhcg değerini gösteriyor. bazıları da daha yüksek değer olursa gösteriyor. ama bir iki tanesinde de idrarı bekletip ya da süstürüp öyle testi uygulayın diyor. içinde ne yazdığna bir baksaydın keşke

canım ben henem hemen her markayı kullandım. içinin kağıdını bir okusaydın. çoğu gebelik testi 20 ve üzerindeki bhcg değerini gösteriyor. bazıları da daha yüksek değer olursa gösteriyor. ama bir iki tanesinde de idrarı bekletip ya da süstürüp öyle testi uygulayın diyor. içinde ne yazdığna bir baksaydın keşke
hiç bakmadım ya :)kan testi yaptırdım saglık ocagında 2 de cıkar sonuclar böle olunca moralim bozuldu :KK42::cry:

hiç bakmadım ya :)kan testi yaptırdım saglık ocagında 2 de cıkar sonuclar böle olunca moralim bozuldu :KK42::cry:
bozma moralini hayatım, herşeyin hayırlısı, yani hiç olmasa önceki testte çıkmazdı zaten, belki bu ikinci yaptığın testin değeri daha yüksek olursa çıkıyordur. yani kanda yüksek oluyor bekli değerler de idrara daha sonra geçtiği için sakin ol bence hamilesin :) bu yüzdn daha da sakin olman lazım bebişini strsese sokma

Kızlar merhaba, sizlerden uzuuun süredir haber alamıyoruz. Nasılsınız? var mı güzel haberler? ya da artık bizimle listemizde olmak istemiyor musunuz?

Minesuu Minesuu - 15 Ocak
@minnoskabarikkek - 15 Ocak
@hijabiqueen - 7 Şubat
@zoombi - bat tarihi bekliyoruz
U umutlarbitmedi - bat tarihi bekliyoruz
@Kucukbayanmutlu - bat tarihi bekliyoruz
selam canım benim adet tarihim 25 ocak ama ilk kez bu ay adet olmayı isteyerek bekliyorum, eşimle aramdaki sorunlardan dolayı biraz daha tanımam gerektiği yönünde kanaate vardım ve bu ay yumurtlama zamanında hep bi bahane bularak birlikte olmadım

bozma moralini hayatım, herşeyin hayırlısı, yani hiç olmasa önceki testte çıkmazdı zaten, belki bu ikinci yaptığın testin değeri daha yüksek olursa çıkıyordur. yani kanda yüksek oluyor bekli değerler de idrara daha sonra geçtiği için sakin ol bence hamilesin :) bu yüzdn daha da sakin olman lazım bebişini strsese sokma
tamm canım cok tesekkür ederim saol :KK19:

cnm ne yaziikki adet oldum 14 ocakta bi sonra ki bat 14 subat fakat bu ayi pas gececegiz. cunku esim dun varikoselden ameliyat oldu. insallah ise yarar. sen nasilsin nasil gidio bebis :)

geçmiş olsun canım. Bebiş biraz karışık gidiyor, baya olaylı oldu ve bugün kontrol var. umarım her şey yolundadır.

selam canım benim adet tarihim 25 ocak ama ilk kez bu ay adet olmayı isteyerek bekliyorum, eşimle aramdaki sorunlardan dolayı biraz daha tanımam gerektiği yönünde kanaate vardım ve bu ay yumurtlama zamanında hep bi bahane bularak birlikte olmadım

tamam canım, umarım çözersiniz sıkıntılarınızı :(

Back
X