- 13 Temmuz 2015
- 177
- 210
- 23
- 42
- Konu Sahibi Homely_angel
- #9.021
sağol canım iyi dileğin içintamam canım, umarım çözersiniz sıkıntılarınızı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım iyi dileğin içintamam canım, umarım çözersiniz sıkıntılarınızı![]()
Bugun artik adet oldum canim sonunda:) yarin hormon testlerim tekrarlanacak.Tekrar bilgi verdin mi doktora canım?
Oyleymis canim bugun oldum :) calismalara devam insallah:)Cnm o ilac bittikten sonra 10 gun gecene kadar bekleyin diyolar ben ilac bittikten 8 gun sonra oldum
Homely_angel ne zaman gideceksin canım doktora güzel haberlerle geleceksin inşallah, şu takvimi yeniden görmek istiyorum sende
lalehan hn inanılmaz iyi bir dr. kesinlikle tavsiye ediyorum o olmasaydı belkide şu anda hayatta değildim:-(
evet çok zor günler geçirdim 31 haftalık iken bebeğimi kaybettim ölü doğum oldu lalehan hn ı değiştirmemi isteyen o kdar çok oldu ki ama yine bebek düşünüyor ve yine kendisi ile devam edeceğim.Değiştirmeyi asla düşünmüyorum çünkü o olmasa daha kötü şeyler de yaşanabilirdi belki. Allah isteyen herkes sağlıklı evletler nasip etsin allah kolaylık versinEvet ben de cumartesi günü tanıştım kendisiyle ve görür görmez çok sevdim. Anlaşılan sen de zor günler geçirmişsin, çok geçmiş olsun.
Benim bugün randevum var Lalehan Hanım ile. Çok kritik bir kontrol hem de![]()
hepimizin duaları seninle canım benim, hiç merak etme, güzel haberlerle geleceksin inşallahcanım 16:00' da gideceğim. Nasıl kokuyorum anlatamam. kızlar hepinizin duasına ihtiyacım var bugün![]()
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK İNŞALLAH CANIM...canım 16:00' da gideceğim. Nasıl kokuyorum anlatamam. kızlar hepinizin duasına ihtiyacım var bugün![]()
evet çok zor günler geçirdim 31 haftalık iken bebeğimi kaybettim ölü doğum oldu lalehan hn ı değiştirmemi isteyen o kdar çok oldu ki ama yine bebek düşünüyor ve yine kendisi ile devam edeceğim.Değiştirmeyi asla düşünmüyorum çünkü o olmasa daha kötü şeyler de yaşanabilirdi belki. Allah isteyen herkes sağlıklı evletler nasip etsin allah kolaylık versin
hepimizin duaları seninle canım benim, hiç merak etme, güzel haberlerle geleceksin inşallah
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK İNŞALLAH CANIM...
amin inşallahamin canım, inşallah en kısa zamanda gelsin bebeğin. Çok zor gerçekten tüm evreleri. önce istiyorsun bekliyorsun... Sonra havalara uçuyorsun derken gelişiyor mu değer artıyor mu... Sonra ikili testler filan... En son doğumu beklerken her gün ayrı bir endişe. İşte annelik hem zor hem de dünyanın en güzel duygusu derler ya, inşallah hepimiz hayırlısıyla tadalım.
hayirdir cnm takip edemedim neden karisik gidiyor. sorun mu var yoksageçmiş olsun canım. Bebiş biraz karışık gidiyor, baya olaylı oldu ve bugün kontrol var. umarım her şey yolundadır.
Canım yaa demek test yanılttı, olsun üzülem daha yeni evliymişsin hem, olur bebeğin, stres yapma tamam.. Sakın sıkma canını tatlımMalesef kızlarrr kan testi sonucum negatif 0.0 cıktı![]()
@triton-x ve A anneysenmutlusun sevgili arkadaşlarım. gerçekten de lüzumsuz bir polemik olmuş, şunu söylemek isterim. burada hiçbirimiz profösyönel değiliz, ancak zaten burası da profösyönel insanların birbirleriyle görüş alış verişi yaptığı bir platform değil, hepimiz deneyimlerimizi paylaşıyoruz, deneyimlerimizi paylaşmaktan çok birbirimize destek oluyoruz, bebek sahibi olmak işi biraz da moralle alakalı sanki çünkü benim ve eşimin hiçbir problemi olmadığı halde hamile kalamadım ben. ikimiz de hiçbir sağlık problemi olmadığı halde doğrudürüst kış hastalıkları bile geçirmeyiz, ben hiç grip nezle bilmezdim hamile kaldıktan sonra iki kere grip oldum mesela bu kadar sağlıklıyız, yani burası benim için çok büyük destek ve moral oldu. herkesin hamileliği ve hamile kalma sürece çok farklı oluyor. birbirimizle deneyimlerimizi paylaşıp birbirimize destek oluyoruz, bu kadar sert tepkiler olması üzdü beni gerçekten. @triton-x arkadaşım eğer bu şekilde profösyönel bilgilere sahipsen bize bu anlamda daha çok yardımcı olabilecek biri olduğunu düşünüyorum. eğer bu yönde yardımlarınız da olursa sevinirim ayrıca A anneysenmutlusun da sevdiğimiz bir arkadaşımız hepimiz birbirimizle çok özelimizi paylaşıyoruz, çoğu zaman eşlerimizle arkadaşlarımızla konuşamadığımız şeyleri buraya yazıyoruz, buradaki herkes gerçekten benim için kıymetli ve saygıdeğer insanlar hepsi bir karakter sahibi kişiler ben öyle olduğuna inanarak buraya yazıyorum ve görüşleri değerlendirip yardımcı olmaya da çalıyorum. elimden geldiği kadar
tesekkür ederim canım galiba test yanılttıCanım yaa demek test yanılttı, olsun üzülem daha yeni evliymişsin hem, olur bebeğin, stres yapma tamam.. Sakın sıkma canını tatlım