- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
- #9.041

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canım gerçekten stres çok etkiliyor bozma moralini.tesekkür ederim canım galiba test yanılttı![]()
Tamm canım :)Olsun canım gerçekten stres çok etkiliyor bozma moralini.
hayirdir cnm takip edemedim neden karisik gidiyor. sorun mu var yoksa
Malesef kızlarrr kan testi sonucum negatif 0.0 cıktı![]()
inşallah tatlım yaaHomely_angel canımmm güzel haberlerlee gellll, bekliyoruz heyecanla
üzme canım kendini, ah o testler yokmu o testler. zaten bizi mahveden onlar, hayırlısı olsun inşallah,Malesef kızlarrr kan testi sonucum negatif 0.0 cıktı![]()
ben de de bu ay bir tuaflık var en koyu 10, gün çıktı.. şimdi kayboldu çizgi... daha koyulaşacak die beklerken...Kızlar bu ay adetimin 5.gunu basladm klomene gunde 1 tane 5 gun ama ictgmin 3.gunu falan kasklarm cok agridi dedm buyuyo heralde. Suan adetten sonraki 13.gunum ovulasyon testi yaptm dun onceki gun silik cizgi bile yok. Ben ilaci icerken mi yumurtladm noldu ki?
canım birde bu kan tahliline erken gitme bir dahaki aya, yani evde gebelik testini adetin geçtikten 3 gün sora yapmaya başla kimyasal gebelik olabiliyor çünkü erken dönem farkettiğmiz için sonrasında adet olunca çok üzülüyoruz her gün bir önceki günden daha koyu olursa tutunuyor demek öbür türlüsü kimyasal demek oluyor malesef
Kendn hissedeblymsn peki akintidan agridan falanben de de bu ay bir tuaflık var en koyu 10, gün çıktı.. şimdi kayboldu çizgi... daha koyulaşacak die beklerken...
Üzüldüm ama hyırlısı olsun senden güzel habwrler bekliyorzCanım aynılarını yaşadığım için hüsranını biliyorum ama daha yeni denemelerdesiniz. o yüzden çok üzme kendini olur mu?
Aminnn cnm hayırlısı olsun :)üzme canım kendini, ah o testler yokmu o testler. zaten bizi mahveden onlar, hayırlısı olsun inşallah,
Stres yyapma canım bnm hayırlı haberler gel inşallah hemen bize yaz merakla bekliyorumgeçen hafta perşembe lekelenme başladı, cuma günü doktora gittim keseyi göremedi. Dış gebelikten filan bahsetti. Hemen kan testi istedi. Kan testi de düzenli artış göstermedi. Doktor da ilaçları bırak düşük yapacaksın dedi. Ben tabi çok kötü oldum, dış gebelikten çok korktum. Ertesi sabah esas aklımda olan doktora gittim. O da değerleri duyunca kötü dedi. Ama ultrasonda keseyi gördü. Pazar günü kan sonucuna bakmalıyız dedi. O gün değerim iki katına katladı. Öyle olunca ilaca devam et dedi. işte bugün de son duruma bakmaya gideceğiz![]()
ben akintimdan anliyordumKendn hissedeblymsn peki akintidan agridan falan
Slm kızlar bende bebek isteyenlerdenim Allah isteyen herkeze hayırlısıni versin
Üzüldüm ama hyırlısı olsun senden güzel habwrler bekliyorz![]()
Stres yyapma canım bnm hayırlı haberler gel inşallah hemen bize yaz merakla bekliyorum
ben akintimdan anliyordum
Canim doktor kontrolune gitmedin mi. Kendi kendine mi ictin klomeniKızlar bu ay adetimin 5.gunu basladm klomene gunde 1 tane 5 gun ama ictgmin 3.gunu falan kasklarm cok agridi dedm buyuyo heralde. Suan adetten sonraki 13.gunum ovulasyon testi yaptm dun onceki gun silik cizgi bile yok. Ben ilaci icerken mi yumurtladm noldu ki?