- 11 Eylül 2015
- 843
- 419
- 23
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.921
olabilirKızlar vucut ısım 37 acaba o gun bugunmu yaa kafam karısdı sımdı
Ben normal koltukaltı denedım sımdı 37 cıktıKzlar bu ates olcme yontmi nasl oluyo blen varmı agzdan mı olculuyo bnim adtme 6 gun var 36.9 ckti agzdan dil altndan
kulaktan ve koltuk altından da ölçen var ama en sağlıklısı hangisi bilmiyorumKzlar bu ates olcme yontmi nasl oluyo blen varmı agzdan mı olculuyo bnim adtme 6 gun var 36.9 ckti agzdan dil altndan
Hazır su cnm ben denemedim ama deneyenler cok guzel sonuclar almışlar. Eger bu ay kırmızıları görürsem ben de denicemMerhaba kızlar soğan suyu deneyen var mı aranızda klorsuz suyu nasıl elde ediyorsunuz
Canım nerdesın ne yaptın yazmadın merakta kaldık1 saat sonra arayip isticem tuhaf hisler icindeyim
Bende çok takıntılı yım ama bu gün bebegim in düşük riski olduğunu duygdugumdan beri sadece dua ediyorum aglamiyo rum sizde üzülmeyin hersey kafada bitiyor moral çok önemli inşallah tez zamanda o tarifsiz mutluluğu yaşarız ♥♥♥ona bakarsan ben bir senedir bekliyorum ve kimyasal gebelik bile yaşamadım düşün yani
ben hiç umursamıyorum, sen de umursama
acnm nrml testmi yaptn erken olandan mıCanım nerdesın ne yaptın yazmadın merakta kaldık
Normal ucuz olanlardan yaptım hayalet çizgi çıktı sabah yaptım onda biraz daha belirgindi ama eşime soyledım test al dedım bata kadar yapım bakalım koyulaşırsa içim rahat eder en azındanacnm nrml testmi yaptn erken olandan mı
amin inşallahBende çok takıntılı yım ama bu gün bebegim in düşük riski olduğunu duygdugumdan beri sadece dua ediyorum aglamiyo rum sizde üzülmeyin hersey kafada bitiyor moral çok önemli inşallah tez zamanda o tarifsiz mutluluğu yaşarız ♥♥♥
Benimde yarın kesinlesecek inşallah çok zor böyle beklemek ama takdir ilahi bakalımamin inşallah
zaten ben önceki aylarda taktığım için olmuyordu
o yüzden de stres hormonum yüksek çıktı şimdi ilaç kullanıyorum
düşerse, stres yüzünden olmadığı kesinleşecek yani
jkc gun kala yptn test 5 gun kalamı dun yaptn mi yani ona gore benimd yrn 5 kaliyo yaparm :)Normal ucuz olanlardan yaptım hayalet çizgi çıktı sabah yaptım onda biraz daha belirgindi ama eşime soyledım test al dedım bata kadar yapım bakalım koyulaşırsa içim rahat eder en azından
Evet ilkini dün yaptım 5 gün kala oglen yaptım bide ilk idrarla değil sonradan fark ettim çizgiyi ondan sabahta ilk idrarla yaptım 4 gun kala bugunjkc gun kala yptn test 5 gun kalamı dun yaptn mi yani ona gore benimd yrn 5 kaliyo yaparm :)
Hayırlı olsun CNm iyikide gaza getirmişim senı ozamanVeeeee hamileyimmmm 24.40 sonucum maille gonderemeyince kaptim oglumu gidip soke soke aldim testimi insallah saglikla gelir bu sefer minik borulcemm
hayırlı olsunVeeeee hamileyimmmm 24.40 sonucum maille gonderemeyince kaptim oglumu gidip soke soke aldim testimi insallah saglikla gelir bu sefer minik borulcemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?